Besøg Hooked for en aften i fiskens tegn

Hooked er en uformel restaurant i København, der serverer friskfanget fisk og skaldyr i hyggelige og afslappende omgivelser. Hvis du er vegetar eller pescetar, er du mere end velkommen hos os, da vores menu tilbyder en bred version af fiske- og skaldyrs retter.

Alle retterne er lavet af de bedste råvarer, og alt vores fisk er certificeret og fanget på den mest bæredygtie måde. Du kan derfor med god samvittighed nyde en aften i fiskens tegn hos os. Med vores hyggelige restaurant, samt venlige og afslappende service, er vi sikre på, at du får en helt fantastisk aften med overdådig mad og god stemning, når du besøger den bedste vegetar restaurant, København har at tilbyde.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

all you can drink

Her får du vegetarisk friskfanget fisk og skaldyr

Hos Hooked i København vil dine fiske drømme gå i opfyldelse, vi serverer nemlig de lækreste fiske- og skaldyrs retter. Prøv for eksempel vores populære Fish & Chips, der er lavet af friteret sejfisk med vinegar fries, ærte/mint puré og tartar sauce.

En anden favorit fra vores menu er vores lobster rolls. Disse kommer i både en asiatisk- og amerikansk udgave og er fyldt med den mest smagfulde hummer, du kunne ønske dig.

Hvis du ønsker et sundere alternativ, som samtidig opfylder dine vegetar præferencer, bør du prøve vores poké bowls, som fås med både tun, laks eller tempura rejer.

Hvis du ikke kan vælge, hvilken vegetar ret du har lyst til, kan du med Hooked Feast prøve forskellige retter, så du for det første kan få prøvet en masse forskellige retter, såsom vores Cheese Croquettes, Goma salad, Lobster roll med meget mere, og for det andet med garanti ikke går sulten herfra.

Selvom du ønsker at spise vegetarisk bliver dine muligheder hos Hooked ikke begrænset, tværtimod. Hos os behøver du derfor ikke at nøjes med dit udvalg, hos den bedste vegetar restaurant i København er mulighederne for at spise vegetarisk mange.

Den bedste vegetar restaurant i København

Du finder Hooked flere steder i København, du kan blandt andet finde os på Nørrebro, Frederiksberg, Christianshavn, i Carlsberg Byen, i Byhaven ved Pumpehuset samt på Halmtorvet ved Kødbyen.

Befinder du dig i stedet i Aarhus eller Aalborg, kan du læse om de bedste restauranter her.

Du kan altid svinge vejen forbi vores restaurant, så skal vi nok gøre vores bedste, for at finde en plads til dig og dit selskab. Hvis i er et større selskab, er det en god ide at booke bord, så i er sikret at kunne få plads på den bedste vegetar restaurant i København.

Hvis du ikke ønsker at spise ude, kan du bestille vores mad som take-away. Det eneste du skal gøre er at gå ind på vores hjemmeside, vælge hvilken restaurant, du ønsker at bestille fra, og dykke ned i vores mange retter. Vi vil råde dig til at prøve så mange af vores vegetar retter som muligt, så du kan få hele Hooked-oplevelsen.

Følg med på Instagram og Facebook så du altid kan holde dig opdateret på den bedste vegetar restaurant i København.

Velkommen til vores spisested på Frederiksberg
Laks opskrift - Dampet laks og grønt på grillen med tilbehør

Prøv vores opskrifter på fiskretter

Vi har samlet en palette af gode opskrifter, som du vil synes om hvis du er til fisk og skaldyr. Lad dig blive inspireret at følgende opskrifter fra vores madunivers; varmrøget laks opskriftrødspættefilet opskrift, kulmule opskrift, fiskefrikadeller opskriftlakselasagne opskrift, mørksej opskrift, poké bowl opskrift og torsk i ovn opskrift. Du kan også besøge en af vores restauranter, hvis du hellere er til at få maden serveret end at stå i køkkenet. Se alle vores fiskeopskrifter her.

Hooked Fiskerestaurant