Det hyggeligste spisested på Nørrebro

Der findes i København uendeligt mange madoplevelser og muligheder for at få kanon-god mad, uanset, hvad man er til. Det bugner med smagsoplevelser over hele byen, men man behøver ikke nødvendigvis at tage flere steder hen for at smage på hele verden. Hos Hooked finder du et top hyggeligt spisested på Nørrebro, der har det hele.

Her tilbyder vi nemlig både den hyggeligste stemning og forrygende mad, der kan tilfredsstille enhver smag.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Spisested på Nørrebro med appetit på hele verden

Hos Hooked har et vi et bredt udvalg af smagsoplevelser fra hele verden. Så hvad end du er til den klassiske, britiske specialitet Fish and Chips, eller måske til en japansk Poké Bowl, så er alt at finde lige her hos os.

Derfor kan du komme hele verden rundt på spisestedet på Nørrebro med vores menukort. Men hvor skal man starte?

Tjoh, der er mange gode muligheder. Kunne du tænke dig at få et skud af den amerikanske stemning på en kedelig, dansk gråvejrsdag, så kunne en American Lobster Roll måske være noget for dig. Her får du nemlig en lækker, blød brioche bolle med skøn hummer toppet med brunet smør, syrlig citron, sprøde løg, purløg og cremet mayo – naturligvis.

Er du ikke til den helt tunge menu med både brød og friture, så kunne en frisk Poké Bowl med tun eller laks være noget for dig. I en Poké Bowl får du nemlig masser af friskhed. I en Poké Bowl får du sorte ris med ingefær, tang, edamamebønner og avocado tilsmagt med sojadressing, sesamfrø og spicy mayo i selskab med frisk laks eller tun – hvad end du er til.

Så leder du efter et spisested på Nørrebro eller andre steder i København, der har det hele, så har du fundet det helt rette sted, hvor du kan blive hooked på menuen.

Bliv hooked på vores spisested på Nørrebro

Med vores store variation på vores menukort, er du altså sikker på, at der er noget for alle, hvad end du er med familien ude og spise, har taget vennerne med på madoplevelse, eller bare taget kæresten i hånden for at finde et suverænt spisested på Nørrebro.

Har du taget familien ud for at spise på Nørrebro, så er der både noget for de store og små. Vi har, foruden vores store menukort, også et udvalg til børn, som kan falde i ethvert barns smag. Her kan dine unger få både den klassiske Fish and Chips og sprøde Tempura Rejer med fritter og ketchup til.

Vil du have vores sea food street food leveret og serveret til din næste fest på Nørrebro? Så kan du booke vores madvogn til din fest – den marineblå foodtruck kommer lige til døren, med servering, service og saftig seafood street food style. 

Velkommen til vores spisested på Frederiksberg

Et spisested på Nørrebro - lige rundt om hjørnet

Når vennerne skal luftes på en fredag aften, kunne det også være oplagt at smutte forbi vores stemningsfyldte spisested på Nørrebro. Her kan du nemlig få All You Can Drink, hvor du kan få lov til at drikke så mange øl og cocktails eller vin, som du kan få presset ned, samtidig med at du kan nyde retterne på vores menukort – what’s not to like.

Dagen derpå kan du jo også oplagt smutte forbi spisestedet på Nørrebro, da vi også tilbyder nogle sprøde og smagfulde burgere, der lige kan tage toppen af tømmermændene fra gårsdagens All You Can Drink mekka. Og så har vi selvfølgelig take-away.

Se mere til Hooked og vores spisested på Nørrebro på Facebook og Instagram.

Hooked Fiskerestaurant