Frokost på Frederiksberg -
god fisk i uformelle omgivelser

På Smallegade 20B, kun et stenkast fra Frederiksberg Have og Gammel Kongevej, har vores hyggelige restaurant på Frederiksberg til huse. Herfra ynder vi at servere alt dét, dit hjerte måtte begærer, når trangen til fisk og skaldyr kommer snigende.

Den hyggelige afdeling, der ligger med udsigt til Frederiksberg Rådhus og den altid menneskefyldte Smallegade, er med andre ord oplagt af svinge forbi, når du skal have stillet sulten til enten frokost eller aften i hyggelige og uformelle omgivelser.

Et menukort propfyldt med alt godt fra havet

Havet er skønt! Det synes vi i hvert fald hos Hooked. Derfor er vores menukort til både frokost og aften propfyldt med alt det bedste fra havet, kombineret med et par favoritter fra landjorden. Vi har taget det bedste fra forskellige verdenskøkkener og kogt det ned til den ultimative menu, som byder på velkendte klassikere, men også unikke smagsoverraskelser.

Til frokost kan du eksempelvis nyde vores ultimative hofret, som i daglig tale også kendes som vores Fish & Chips. Som navnet indikerer, serverer vi her friteret mørksej og vores populære vinegar fries i bedste Fish & Chips stil. Herlighederne serveres desuden med en dertilhørende ærte/myntedip & tatarsauce, som for os er prikken over i’et.

Er du ikke til fisk og fritter til frokost på Frederiksberg, skal du naturligvis ikke snydes. På menuen finder du nemlig også asiatiske og amerikanske lobster rolls, der serveres i vores smørbløde brioche-brød.

Adresse

Smallegade 20B
2000 Frederiksberg
tel:+45 69 16 18 16

Åbningstider

 

Mandag – torsdag
12.00 – 22.00

Fredag- søndag
12.00 – 22.00

Lækker frokost på Frederiksberg hos Hooked

Frokost på Frederiksberg - lige til at tage med

Har du planlagt picnic i Frederiksberg Have, trænger du til at forkæle dig selv med sprød fisk til frokost efter en lang forelæsning på CBS, eller har du brug for at hvile stængerne efter en hæsblæsende shoppingtur i Frb. Shopping Center – så står vi til din tjeneste.

Vores restaurant, der er det oplagte valg til din frokost, ligger lige rundt om hjørnet fra alle tre destinationer.

Snup favoritterne med i parken, grib en saftig burger med dig til frokst eller slå dig ned i restauranten og lad os opvarte dig med god mad, god stemning og god service – fra frokost til aften.

God fisk på gaflen giver god smag i munden


Hos Hooked på Frederiksberg – såvel som i resten af vores restauranter – mener vi, at god fisk på gaflen giver god smag i munden. Derfor udvælger vi nøje vores råvarer, så de har haft de bedste vilkår.

Det betyder blandt andet, at nyder du vores laks til frokost på Frederiksberg, så er den certificeret og fanget på Færøerne. Det samme gælder den mørksej, som vi bruger i vores Fish & Chips. Den er desuden fanget uden brug af bundtrawls, der sikrer, at vi hverken ødelægger eller forstyrrer havbundens naturlige liv.

Griber du en lobster roll eller to til frokost på Frederiksberg, så kan du igen nyde den med god samvittighed. Vores hummer er nemlig certificeret og fanget på åbent hav, der giver gode vilkår for det populære skaldyr.

Frokost hos Hooked på Frederiksberg
restaurant Kødbyen

Mød os til frokost på Frederiksberg - og i resten af byen

Kan du mærke sulten komme snigende? Så ses vi forhåbentlig snart på Frederiksberg. Om det er til en hurtig burger på farten eller en hyggelig stund i vores restaurant, står vi klar til at byde dig velkommen med store smil og stor smag.

Er du også blevet sulten, men er du ikke i nærheden af Frederiksberg – så frygt ej. Foruden vores restaurant på Smallegade, finder du os nemlig også på hele fire andre lokationer fordelt over hele byen. Med andre ord, er du altså aldrig langt fra saftig fisk og sprøde fritter til frokost eller aften.

Let’s keep in touch

Er du blevet sulten på at lære os lidt bedre at kende? Så er du altid velkommen til at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi ofte forkæler vores følgere med masser af øjenguf, der får mundvandet til at løbe.

Er du blevet hooked på idéen om at spise mere fisk? Så kan du også svinge forbi vores univers af opskrifter, hvor vi deler nogle af vores hemmeligheder. Lær eksempelvis at lave den bedste lakselasagne, eller giv dig i kast med lynstegt tun.

Hooked Fiskerestaurant