Fiskerestaurant på livlige Nørrebro

Nyd din fisk og skaldyr i vaskeægte street food style i vores fiskerestaurant på Nørrebro. Her kan du dykke ned i gode gamle klassikere, som Fish & Chips, eller sætte tænderne i vores moderne og smagfulde Lobster Rolls. Get Hooked i midten af det pulserende Nørrebro i hyggelige og uformelle omgivelser.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Vores første fiskerestaurant på Nørrebro

Nørrebro finder du vores første fiskerestaurant. Her emmer af hygge og glæde, præcis som da vi først åbnede dørene til restauranten. Vores spisehus på Nørrebrogade er det perfekte samlingspunkt for mødet med vennerne eller frokosten med familien. Her mødes havets fisk og skalddyr, med den hippe bydels store mangfoldighed.

Men, rejsen begyndte ikke her. Kasper og Matthews forkærlighed for fisk og skaldyr fik dem til at købe en marineblå food truck i 2017. Her stod missionen klart: at sprede kærligheden for havets vidundere med den danske befolkning.

De turnerede derfor rundt til landets festivaler og arrangementer, og snart var danskerne blevet hooked på de mange smagsoplevelser menukortet bød på. Det fik Kasper og Matthew til at åbne den første fiskerestaurant på Nørrbro, og senere på Vesterbro, Frederiksberg og i Carlsberg Byen.

Tag med Hooked på oplevelse i det nordlige København.

Er du på opdagelsesrejse i det livlige og farverige Nørrebro, eller ude og gå med en ven eller veninde? Tag et smut forbi byens hyggeligste fiskerestaurant eller tag frokosten med dig to go.

Tæt på restauranten finder du Assistens Kirkegård, som er perfekt til at nyde din poké bowl i hyggelige omgivelser, og kun et stenkast væk kan I fortsætte jeres gåtur rundt om søerne, alt imens I nyder en lækker lobster roll.

Vil du afprøve flere smagsoplevelser på Nørrebro? Denne del af København er klart et besøg værd, hvis du er på udkig efter en kulinarisk oplevelse. Udover vores hyggelige fiskerestaurant, er der andre lækre spisesteder og hyggelige barer. Du kan med fordel bestille en lille ret flere steder som take away, hvis du ønsker at prøve de mange smage Nørrebrogade byder på.

Velkommen til vores spisested på Frederiksberg

Menukortet for vores fiskerestaurant på Nørrebro

På menukortet finder du alle vores klassiske retter og dine favoritter. Er du ny på Hooked? Så kan du godt glæde dig. Vi byder på kvalitets fisk og skaldyr, og er du ikke til kød, så har vi også lækre vegetarretter.

Hos os finder du den klassiske og elskede Fish & Chips, friske poké bowls, de nyfortolkede lobster rolls og vores tre smagfulde fiskeburgere. Vi ved at ingen ret er komplet uden en lækker sidedish, så snacks i form af fritter, Mac & Cheese Croquettes, Salmon Tartar og meget mere, er også til at finde på menukortet. 

Er vi startstedet før en tur ud i nattelivet eller kalder tørsten på en drink efter en stor shoppetur? Vi er meget mere end en fiskerestaurant på Nørrebro. Vi klarer nemlig både vin og cocktails, så du er sikret en ekstra hyggelig dag. Og er du ude efter noget til den søde tand, så er vores glutenfri Panna Cotta med rabarber et must try.

lej en foodtruck hos Hooked – seafood street food style

Vi ses på Nørrebro

Vi glæder os til at byde dig velkommen med alt godt fra havet i vores fiskerestaurant på Nørrebro.