Et lækkert spisested i Valby

Som rigtig mange andre i Valby, står du sikkert og mangler præcis dit næste yndlings spisested. Der er mange forskellige lækre spisesteder i Valby og det er lige med at vælge, hvilken som man tyr til, når sulten melder sig.

Hvis ikke du kender til Hooked og endnu ikke har prøvet vores dejlige fiskerestaurant, så frygt ej, der ligger også en i smørhullet mellem Valby og Frederiksberg – i Carlsberg Byen.

Hooked byder dig velkommen indenfor i fiske-himmelen, hvor du kan få perfekt sammensatte smagsoplevelser på din fisketallerken. Vores menukort emmer netop kærlighed til fiskerestauranternes egne favoritter i alt fra moderne fiskeretter som Lobster Rolls til den mere traditionelle Fish and Chips.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

spisested valby

Valby byder på kærlighed til fisken på et spisested i Carlsberg Byen

Du kan gå på opdagelse i menukortet allerede nu og finde din næste favorit, det er godt givet ud, fordi vi ved, at det ikke bliver sidste gang, du sætter tænderne i en fiskeret fra Hooked. Vi har formået at samle simple men gennemtænkte retter, hvor der også er gjort plads til, at du selv kan sammensætte din menu med alverdens små forskellige snacks.

Prøv, på vores spisested i Valby, vores varianter af Lobster Rolls, da der til de forskellige smagsløg. Prøv den Amerikanske med brioche, hummer og blandt andet brunet smør, citron, hjemme ristede løg og purløg. Men hvis du er mere til det asiatiske køkken, har vi vores Asian Lobster Roll, som ikke holder sig tilbage på koriander, sukkerærter, puffede risnudler og selvfølgelig en saftig hummer.

Du kan også vælge mellem de mange forskellige lækre snacks. Så uanset om du er alene eller bare er nogle stykker, som ønsker at side og dele lidt forskellige små snacks, så I kommer rundt i de forskellige Hooked smage, så har I muligheden på vores spisested i Valby.

Hvis du slet ikke kan beslutte dig og vælge mellem alle de dejlige retter, så lad kokken sætte menuen og prøv vores Hooked Feast, som du ikke kun kan få på vores spisested i Valby, Carlsberg Byen, men i alle vores restauranter. I kan rundt om hele bordet dele en god blanding af både små og store retter, og til det rigtig tørstige selskab kan I bestille drikke ad libitum i både øl, vin og cocktails i 1,5 time for kun 250 kr. Det er da ikke til at sige nej til.

Den perfekte gave til et spisested

Står du og mangler den næste perfekte gave i Valby, så har vi fundet den til dig. Du kan nemlig blive den heldige ejer af et gavekort til Hookeds restauranter, som ligger spredt ud over hele København. Vi har nemlig ikke kun vores spisested i Valby i Carlsberg Byen, men adskillige steder fordelt fra Christianshavn til Kødbyen og Frederiksberg.

Lad din modtager af gavekortet nyde en aften fyldt med lækre, sprøde fiskeretter på et moderne spisested. Du vælger selv et passende beløb, hvor du herefter har muligheden for at personliggøre gavekortet, som selvfølgelig også pakkes fint ind og sendes.

Hooked Fiskerestaurant