Bedste restaurant Aalborg

Nordjyllands hovedstad Aalborg eller Nordens Paris, som mange også ynder at kalde Danmarks fjerdestørste by, har i mange år primært været associeret med dens cement- og spritfabrikker. Denne association er heldigvis gjort til skamme i dag, hvor den nordjyske by bugner af kulturelle muligheder indenfor både natur, kunst og mad. Og særligt mad er vi jo hos Hooked meget glade for.

Måske Aalborg bliver den næste by, hvor vi ligger til og kaster anker. Kender du det rette lokale, er du i hvert fald meget velkommen til at give os besked. Indtil ankeret bliver fortøjet, har vi været en tur ude i den nordjyske by for at smage på mulighederne og den bedste restaurant i Aalborg.

Restaurant Textur - En prisvenlig vinder

Retterne er enkle, smagene store og priserne til at komme i nærheden af på den anmelderroste Restaurant Textur, der ligger på Vesterbro. Omdrejningspunktet for menuen er fokuseret på de sæsonbetonende råvarer – og med det in mente, skifter menuen hver tredje uge.

Målet for en af de, ifølge os, bedste restauranter i Aalborg er at servere god mad og drikke til en pris, hvor alle kan være med. Og dét kommer Textur, der må siges at være med i opløbet om at være den bedste restaurant i Aalborg, godt i mål med.

Bistro 59 - Velkommen til Nordens Paris

Fransk bistro i hjertet af Nordens Paris. Hvad mere kan man ønske sig? Det skulle da lige være deres stegte kammuslinger eller den populære rørte tatar med fritter, som vi har hørt, at de serverer med pragt og ynde.

Bistro 59 er absolut et besøg værd, hvis dit (frankofile) hjerte også banker lidt ekstra for de franske delikatesser eller bare en perfekt stegt slethvar. Et spisested, der helt bestemt er på vores liste over de bedste, hvis ikke den bedste restaurant i Aalborg.

Can Blau - Vi bliver i syden

Først indtog de Aarhus, men nu har den spanskinspirerede restaurant, der også bringer den asiatiske madscene i spil, slået lejr som en af de mest spændende og bedste restauranter i Aalborg. De spanske råvarer og metoder er i højsædet, når særligt fisk og grønt tilberedes til perfektion.

Drøm dig til varmere himmelstrøg og nyd den veltillavede tapas, der byder på masser af smagsstyrke, innovation og overraskelser.

En by med masser af muligheder

Fra nordjyske traditioner til franske smagsindtryk og spanske livretter. Nordjylland har masser at byde på – og det er deres store udvalg af nogle af de bedste restauranter i Aalborg i den grad et bevis på. Vi kommer med sikkerhed tilbage og udforsker den nordjyske madscene – og hvem ved, måske vi på et tidspunkt også tilføjer Hooked på listen over de eller den bedste restaurant i Aalborg. Befinder du dig i stedet i Aarhus, kan du læse om de bedste restauranter her.

Se vores fiskeopskriftsunivers

Kan du lide et godt ordenligt frokost eller aftenmåltid baseret på fisk og skaldyr? Så skal du lade dig inspirere af vores opskrifter. Læs opskrifterne her: laks opskrift, lakseroulade opskrift, fiskeburger opskrift, stegte sild opskrift, karrysild opskriftlakselasagne opskrift, mørksej opskrift, poké bowl opskrift, laks i ovn opskrift og laks opskrift. Hvis ikke du har tid til at stå i køkkenet, kan du altid komme forbi en af vores restauranter, hvor du får vores velkendte retter. Du kan finde alle vores fiskeopskrifter her.