Restaurant Nordhavn - Guide til den bedste i området

Af

Opdateret d.

Er du på jagt efter den næste og måske bedste restaurant i Nordhavn, så elsker vi hos Hooked at hjælpe dig på vej med vores anbefalinger. Du er også altid velkommen til at besøge din nærmeste fiskerestaurant.

Restaurant Nordhavn

Et udvalg af spisesteder i Nordhavn

I det dejlige nordlige område finder du efterhånden flere og flere lækre spisesteder, som er et besøg værd. Området er et nyere område, som, inden for de seneste år, er blevet beboet med en masse københavnere og derfor nu også nogle af de bedste restauranter.

Restaurant Silo

Den første anbefaling er den, måske velkendte, Restaurant Silo. Dette er en af de bedste restauranter ikke bare i Nordhavn, men også i København. Deres placering øverst på 17. etage på Helsinkigade 29 giver den smukkeste og mest betagende udsigt, som overrasker selv den største connoisseur. 

Deres råvarer er af allerhøjeste kvalitet, og de har serveringer af meget æstetisk og lækker karakter. De har fokus på lokale og økologiske råvarer i alt fra mad og såvel som garniture til drinks. Du har, udover deres udsøgte mad, også mulighed for at købe vin i topklasse.

Adresse: Helsinkigade 29

OliOli

En restaurant, som indgår i en af vores bedste, er OliOli, som du nok kender fra resten af København. Du finder også denne fiskefavorit i Nordhavn. Ligesom Hooked selv, så elsker de også at kredse om fisken i deres Hawaii bowls. Med deres forfriskende Poké bowls, kan du vinter såvel som sommer nyde deres mad på kajen ved Nordhavn. 

Vi elsker OliOli, da det er en genial take away mulighed i netop dette område. Nordhavn byder på rigtig mange små dejlige udearealer ud til vandet, hvor du kan tage din mad med og nyde i godt selskab. Som fiskeelsker kan man kun elske dem.

Adresse: Göteborg pl 14

Letz Sushi

Nu er vi jo fiske-fans, så derfor vil vi rigtig gerne anbefale Letz Sushi, som en af de bedste muligheder for restaurant i Nordhavn, da de går op i detaljen. Det er ikke kun selve serveringerne og udsmykningen af deres japanske specialiteter, men også råvarer, der er i topklasse. 

De har stort fokus på bæredygtighed, og det gælder både deres fisk og grønt, men også deres emballage og aftryk på jordens CO2 udslip. De står for en masse spændende initiativer, hvor vi danskere, for eksempel, opfordres til indsamling af plastik.

Adresse: Bordeauxgade 2

Sushi Anaba

Ja, det er en sushi restaurant igen, som anbefaling, men dette er nok den bedste sushi restaurant, der findes i hele København. Med flere måneders venteliste til et bord, er det en af Københavns mest anbefalede restauranter, som er at finde i Nordhavn. 

På dette spisested er du sikret service i allerhøjeste klasse, hvor der kræses for de få gæster, der kan være i restauranten ad gangen. Med udsyn direkte til kokkens magi, kan du hele tiden følge med i, hvordan de fantatiske retter skabes. En meget unik oplevelse.

Adresse: Sandkaj 39

Der findes endnu flere gode restauranter i København – se fx. hvilke steder der er på Østerbro.

Frygt ej, Hooked er også at finde i nærheden. Hvis du længdes efter de lækre, sprøde og moderne fiskeserveringer på en af de bedste restauranter, kan du hurtigt komme til din nærmeste Hooked restaurant. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit næste besøg hos Hooked – et uformel spisested med fokus på det sociale og mad som samlingssted.