Restaurant Hooked
Carlsberg Byen

På vores restaurant i Carlsberg Byen tilbyder vi det bedste inden for fisk og skaldyr i smukke og moderne omgivelser, med masser af plads, så både store og små kan være med.

Smag på havets goder i Carlsberg Byen

Vores restaurant Carlsberg Byen ligger lige i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby. Her kan du nyde seafood i høj kvalitet på København bedste fiskerestaurant. Vi har mad til hele familien – alt fra Lobster Rolls til Fish & Greens.

Når du skal besøge os på restaurant Carlsberg Byen, kan det være en god idé at bestille bord på forhånd, så du er sikret en plads til et godt måltid i uformelle og hyggelige omgivelser med højt til loftet. Det er selvfølgelig også altid muligt at bestille vores mad som take away.

Ikke mindst kan du også booke restauranten i Carlsberg Byen, hvis du vil nyde casual seafood i casual selskab med venner og familier. 

Adresse

Købkes Pl. 36
1799 København
+45 69 16 18 16

 

Åbningstider

Alle dage
12.00 – 22.00

(Køkkenet lukker kl 21:00)

Kom nyd fisk i casual settings i Carlsberg Byen

I vores restaurant Carlsberg Byen har vi sat rammerne for en uformel og afslappet stemning, hvor du kan nyde dit måltid i hyggelige omgivelser. Lige præcis den stemning, som du kender fra vores mange andre restauranter. Hvis jeres besøg hos os er starten på en festlig aften, kan I akkompagnere jeres måltid med en frisk cocktail eller en iskold øl fra TO ØL.

Der er altså ingen grund til ikke at tage et smut forbi vores restaurant i Carlsberg Byen. Her har du rig mulighed for at nyde dit næste måltid i vores restaurant, eller tage det med dig ud på en herlig gå tur i område

Restaurant i Carlsberg Byen med en overdådig menu

Vi har kombineret retter fra hele verden, så du kan nærmest få en hel jordomrejse på vores restaurant i Carlsberg Byen.

Dyk ned i vores menukort der, ligesom i vores andre restauranter, indeholder alt godt fra havet. Vi har sammensat vores menu med kærlighed for fisk og skaldyr, og det vil I kunne smage, når I besøger Hookeds restaurant i Carlsberg Byen.

Smag alt fra vores Hooked Lobster Roll, tempura prawns og vores populære Hooked burger, der består af velsmagende certificeret mørksej, som kommer direkte fra Nordsøen. Har du lyst til noget grønt kan du blandt andet nyde en farverig Poké Bowl.

Ligesom med vores menukort rummer vores drikkekort en masse lækre drikkevarer, så der er noget for enhver smag og præference. Restaurant Carlsberg Byen er placeret kun en kort gåtur fra S-togstoppet af samme navn, så det er nemt at komme til og fra Valby, Vesterbro eller videre ind til indre by.

Vidste du, at vi også tilbyder leje af foodtruck og catering i København

velkommen i vores restaurant indre by

Frisk fisk lige i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby

Carlsberg Byen er Københavns nye bykvarter placeret midt i mellem Valby og Frederiksberg. Her summer gaderne af masser af liv og god stemning. Du finder vores restaurant i Carlsberg Byen tæt på de ikoniske Carlsberg elefanter og ud til en stor dejlig plads, hvor børnene kan lege, imens I nyder jeres favoritter fra Hooked i rolige omgivelser.

Så tag dine venner eller familie under armen og kig forbi til en skøn madoplevelse der får dine smagsløg, til at føle de har været hele verden rundt.

Ses vi på vores restaurant i Carlsberg Byen?

Hooked står altid klar, når du har brug for en middag udover det sædvanlige.

Vi har åben alle ugens dage fra kl. 12.00 til kl. 22.00, køkkenet lukker kl. 21.00 – så kom endelig forbi hvis I skal have stillet sulten i hyggelige omgivelser. Det er også muligt at bestille alt vores mad som take away, så I kan nyde det derhjemme.

Du kan også besøge vores to andre restauranter ved Kødbyen, Nørrebro, Frederiksberg og restaurant Christianshavn. Og hvis du vil have maden bragt ud som catering med en foodtruck, står vi også for dette, så du ikke selv skal stå med diverse opskrifter og kreere maden selve.