Restaurant Hooked
Carlsberg Byen

Smag på havets goder

Vores restaurant Carlsberg Byen ligger lige i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby. Her kan du nyde seafood i høj kvalitet på København bedste fiskerestaurant. Vi har mad til hele familien – alt fra Lobster Rolls til Fish & Greens.

Dyk ned i vores menukort der, ligesom i vores andre restauranter, indeholder alt godt fra havet. Vi har sammensat vores menu med kærlighed for fisk og skaldyr, og det vil I kunne smage, når I besøger Hookeds restaurant i Carlsberg Byen. Smag alt fra vores asiatisk inspirerede Lobster Roll, friterede calamari og vores populære Hooked burger, der består af velsmagende certificeret mørksej, som kommer direkte fra Nordsøen. Har du lyst til noget grønt kan du blandt andet nyde en farverig Poké Bowl.

Når du skal besøge os på restaurant Carlsberg Byen, kan det være en god idé at bestille bord på forhånd, så du er sikret en plads til et godt måltid i uformelle og hyggelige omgivelser med højt til loftet. Det er selvfølgelig også altid muligt at bestille vores mad som take away.

Adresse

Købkes Pl. 36
1770 København
+45 69 16 18 16

Åbningstider

Mandag – Søndag
12.00 – 22.00 (Køkken 21.00)

Kom nyd fisk i casual settings

I vores restaurant Carlsberg Byen har vi sat rammerne for en uformel og afslappet stemning, hvor du kan nyde dit måltid i hyggelige omgivelser. Lige præcis den stemning, som du kender fra vores to andre restauranter. Hvis jeres besøg jos os er starten på en festlig aften, kan I akkompagnere jeres måltid med en frisk cocktail fra fad eller en iskold øl fra BRUS.

Ligesom med vores menukort rummer vores drikkekort en masse lækre drikkevarer, så der er noget for enhver smag og præference. Restaurant Carlsberg Byen er placeret kun en kort gåtur fra S-togstoppet af samme navn, så det er nemt at komme til og fra Valby, Vesterbro eller videre ind til indre by.

Vi har åben alle ugens dage fra kl. 12.00 til kl. 22.00, køkkenet lukker kl. 21.00 – så kom endelig forbi hvis I skal have stillet sulten i hyggelige omgivelser. Det er også muligt at bestille alt vores mad som take away, så I kan nyde det derhjemme.

Du kan også besøge vores to andre restauranter ved Kødbyen, Nørrebro, Frederiksberg og Christianshavn.

Frisk fisk lige i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby

Carlsberg Byen er Københavns nye bykvarter placeret midt i mellem Valby og Frederiksberg. Her summer gaderne af masser af liv og god stemning. Du finder vores restaurant i Carlsberg Byen tæt på de ikoniske Carlsberg elefanter og ud til en stor dejlig plads, hvor børnene kan lege, imens I nyder jeres favoritter fra Hooked i rolige omgivelser.

Hooked Fiskerestaurant