Take away på Frederiksberg - Sprøde favoritter fra Hooked

Hvor heldig har du lov at være? Du kan få alle dine yndlings fiskeburgere og Lobster Rolls fra Hooked som take away på Frederiksberg. Hvis du bor på Frederiksberg, er der derfor ikke langt til de varme, sprøde og friske fiskeretter.

Sprød take away på Frederiksberg

Du kender det nok, du sidder derhjemme på Frederiksberg i din lejlighed, og kan simpelthen ikke overskue at stå for maden. Eller du har lyst til at prøve lidt lækre sprøde fiskeanretninger. Det kan vi hos Hooked nemt hjælpe dig med. for vi leverer nemlig også mad ud af huset.

Vi serverer vores altid friske mad som take away på Frederiksberg og mange andre steder i København, så du aldrig skal gå glip af en god Lobster Roll, Poké bowl eller sprød halloumi burger. Vi gør det derfor tilgængeligt for alle at sætte tænderne i de moderne og nytænkende kombinationer, uanset om du besøger os på vores hyggelige restauranter, eller sidder derhjemme foran fjernsynet.

Vi finder det enormt vigtigt at lave vores mad med råvarer af kvalitet, og give dig chancen for at prøve det af. Vores menukort indeholder er masse spændende nye retter, samtidig med nogle gode gamle klassikere som Fish’n’Chips.

Vi har løbende tilbud på vores altid lækre menu. Så hvis du en aften ønsker lidt nem aftendmad bragt til døren på Frederiksberg, så kan du have heldet med dig. Vores tilbud kan være alt fra at spare på en take away menu eller forskellige rabatter. Ydermere vil du kunne opleve rabatter på vores udvalg af drikkevarer.

Restauranten på Frederiksberg

Smallegade 20B
2000 Frederiksberg

+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man- tors & søndag
12.00 – 22.00

 

Fredag- Lørdag
12.00 – 23.00

Hooked take away retter

Fyld maven med menuer fra Frederiksberg

Du har et hav af muligheder for din take away, selvom du skal mætte mange munde eller blot din egen. Hvis I sidder hele familien, og har besluttet jer for noget så lækkert som en masse sprøde og saftige fiskeretter i alt fra burger og fries til tempura rejer, så har vi den perfekte løsning.

Du kan nemlig vælge Familiepakken, som indeholder 2 valgfrie burgere med dip, 2 børnemenuer og 4 forskellige læskende drikke i alt fra sodavand til Hooked Pilsner. Og så får du endda alt dette til en virkelig fornuftig pris!

Du kan selvfølgelig også stadig med vores take away på Frederiksberg udvælge alle dine favoritter i alt fra store combo menuer til små enkelt retter, så det passer præcis til den sultne lyst, du skal have stillet. 

Vores altid inspirerende kokke, som har sammensat menukortet, afprøver hele tiden en masse nye opskrifter med vores friske udvalg af råvare for at få de mest smagsfulde fiskeretter med på menukortet. 

Her kan du vælge bredt mellem vores bowls, eller måske fristes du af en lækker halloumi burger, som kan tages med som take away til dit hjem på Frederiksberg eller en tur i Frederiksberg Have.  

Vi ønsker at dække alles behov, samtidig med at det skal være nemt for dig, der sidder med bestemte ønsker til din aftensmad. Så hvis du er til et lidt mere sundt alternativ, så kan du altid vælge at bytte vores fritter ud med en frisk, grøn salat. 

Hvis du har bestemte allergener, har vi gjort det nemt for dig, ved at markere vores menukort med hvad der er glutenfrit, laktosefrit og vegetarisk. Hvis du har yderligere spørgsmål angående andre allergener, er du altid velkommen til at spørge vores personale i restauranten på Frederiksberg eller kontakte os på mail eller telefon.

Take away passer perfekt, når du ikke lige kan overskue at stå i køkkenet og finde dine opskrifter frem og lave fiskefrikadeller, eller kokkerere efter en lakse opskrift.

Nyd din hooked mad i restauranten eller som take away

Take away eller restaurantbesøg på Frederiksberg?

Ikke nok med den gode mulighed om at få dine fiskeretter hjem i spisestuen, så er du også altid velkommen til at komme ned på restauranten på Frederiksberg til den fulde Hooked oplevelse. 

På Smallegade 20B, et stenkast fra Frederiksberg Have, kan du få serveret de lækre fiskeretter helt varme fra køkkenet. De moderne, men autentiske, lokaler danner rammerne om en god, uformel og hyggelig stemning, som du både kan opleve i store såvel som små grupper. 

Du kan allerede i dag booke et bord, og sikre dig at der er plads, når du kigger forbi. Så tag dine venner eller familie med til en god omgang sprøde fisk, både i hverdagen og weekenden. Vi byder nemlig også altid på en god cocktail fra kortet.

Vi glæder os til at se dig eller levere din fisk derhjemme som take away.

Take away på Frederiksberg - det nemme og bedste valg

Hos Hooked gør vi altid en dyd ud af at servere frisk kvalitetsfisk, der får enhver mund til at løbe i vand. Det gælder både, når vi serverer vores forskellige retter i vores restauranter, men også når vi leverer fisk til dig som take away på Frederiksberg. Kun det bedste er godt nok til vores kunder! 

Hvis du bor på Frederiksberg, så er du mere end velkommen til at bestille nogle af vores klassiske og lækre retter hjem som take away. Du kan helt selv vælge, om du vil tage gåturen til vores restaurent på Frederiksberg, eller om du ønsker det leveret til din dør som take away. Hvad end der er din præference, så vil vores personale altid gerne ønske dig en god aften, hvis du kommer fordi vores afdeling på Frederiksberg. 

Men hvis du står i situationen, at du har slemme tømmermænd, eller har haft en travl og hektisk dag, kan tanken om at skulle ud af døren være lidt uoveskuelig. Måske skal du have nogle venner eller familie på besøg? Hvad end din situation er, så er vi kun et kald eller bestilling væk for at få stillet dine cravings eller din sult til aften med take away.

Take away fra Hooked er altid den bedste og nemmeste løsning, hvis du står og mangler smagfulde og delikate fiskeretter! 

Mangler du inspiration til, hvad du skal vælge, så kan du altid tage et kig på vores Instagram eller Facebook, hvor du kan se alle de delikate fiskeretter, vi serverer. Vi advarer dig – du kan næsten ikke undgå at blive lækkersulten efter fisk!

Bestil en hooked burger som take away
Lobster roll som take away hos hooked

Hvilken ret fra Hooked frister dig?

Er du til Fish & Chips, Fish & Greens eller måske en Poke Bowl med Laks? Uanset hvilken ret der er din favorit, så holder vi dig ikke tilbage med at bestille dine favoritretter hjem som take away på Frederiksberg. 

Har du smagt vores populære Hooked burger eller vores Halloumi Burger? Vi lover dig, at det er et valg, som du sent vil fortryde. Vores Halloumi Burger smager så englene synger, for den indeholder friteret økologisk halloumi, økologisk brioche, honning/senneps-mayo, agurk og lækre syltede rødløg. 

Hvis du er mere til vores populære og klassiske Hooked burger som take away, så kan du se frem til at smage en herlig friteret mørksej i Hooked-krydderier – det er mad ud af huset, der vil noget! 

Vidste du, at vi hos Hooked også serverer Poke Bowls som take away på Frederiksberg? Måske skulle du bestille en Poke Bowl med tempurarejer hjem til hoveddøren? Så kan du glæde dig til at dykke ned i den bedste kombination af sprøde tempurarejer, sorte ris, avocado, edamamebønner, ananas, syltede rødløg, sojadressing, sesam & asiatisk hummer-mayo. 

Har du ikke den helt store sult, så byder vores menu på små delikatesse snacks. Her kan du få flere varianter af retter, som vil berige din smagssans og med sikkerhed vil stille den lille sult. 

Du vil med garanti ikke blive skuffet over vores laksetatar, som indeholder den lækreste færørske laks, knas, syltede rødløg, urtecreme og brøndkarse. Craver du allermest en god omgang fritter, så er vores vinegar fries et valg, du ikke må gå glip af. Eller forsøg dig med vores sikre vinder, nemlig de populære, mac and cheese-krokketter serveret med en trøffelmayo. 

Du kan nyde vores snacks i vores restaurent på Frederksberg, eller bestille som take away. Ønsker du street food til din fest på Frederiksberg, kan du også leje vores madvogn og glæde din gæster med alt fra lækre lobster rolls til fish & chips og vinnegar fries.

Om Hooked

I 2016 langede vi den allerførste portion Fish & Chips over disken fra vores blå foodtruck, og lige siden har vi bygget vores forretning og koncept på en god portion af venskab, hårdt arbejde og en vision om at få danskerne til at elske fisk lige så meget, som vi selv gør. 

Siden vi startede Hooked, har vi været igennem en rivende udvikling, og nu kan du besøge vores restauranter på Nørrebro, i Carlsberg Byen, i Byhaven ved Pumpehuset samt på Halmtorvet ved Kødbyen.

Hvis du ikke lige er i humør til et restaurantbesøg, så er du altid velkommen til at få vores lækre retter leveret lige til døren ved at bestille take away her på hjemmesiden – og det gælder uanset, om du bor på Frederiksberg eller et andet sted i byen. 

Du er også mere end velkommen til at tage vores lækre fiskeanretninger med på farten, take away, hvis du ønsker mad ud af huset. Måske har du lyst til at nyde vores sprøde fisk og en kold drik på et tæppe i Frederiksberg Have? 

Her er det kun fantasien, der sætter grænser! 

Lækre hooked burger i restauranten eller som take away

Er du ikke helt overbevist endnu, kan du læse nogle af vores fantastiske anmeldelser på Google eller  Tripadvisor.