Få dine fiske-favoritter som take away på Frederiksberg

Hvor heldig har du lov at være? Du kan få alle dine yndlings fiskeburgere og Lobster Rolls fra Hooked som take away på Frederiksberg. Hvis du bor på Frederiksberg, er der derfor ikke langt til de varme, sprøde og friske fiskeretter.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Sprød take away på Frederiksberg

Du kender det nok, du sidder derhjemme på Frederiksberg i din lejlighed, og kan simpelthen ikke overskue at stå for maden. Eller du har lyst til at prøve lidt lækre sprøde fiskeanretninger. Det kan vi hos Hooked nemt hjælpe dig med. 

Vi serverer vores altid friske mad som take away på Frederiksberg og mange andre steder i København, så du aldrig skal gå glip af en god Lobster Roll, Poké bowl eller sprød halloumi burger. Vi gør det derfor tilgængeligt for alle at sætte tænderne i de moderne og nytænkende kombinationer, uanset om du besøger os på vores hyggelige restauranter, eller sidder derhjemme foran fjernsynet. 

Vi finder det enormt vigtigt at lave vores mad med råvarer af kvalitet, og give dig chancen for at prøve det af. Vores menukort indeholder er masse spændende nye retter, samtidig med nogle gode gamle klassikere som Fish’n’Chips. 

Fyld maven med menuer fra Frederiksberg

Du har et hav af muligheder for din take away, selvom du skal mætte mange munde eller blot din egen. Hvis I sidder hele familien, og har besluttet jer for noget så lækkert som en masse sprøde og saftige fiskeretter i alt fra burger og fries til tempura rejer, så har vi den perfekte løsning.

Du kan nemlig vælge Familiepakken, som indeholder 2 valgfrie burgere med dip, 2 børnemenuer og 4 forskellige læskende drikke i alt fra sodavand til Hooked Pilsner. Du får alt dette til helt ned fra 395 DKK. 

Du kan selvfølgelig også stadig med vores take away på Frederiksberg udvælge alle dine favoritter i alt fra store til små retter, så det passer præcis til den sultne lyst, du skal have stillet.

Take away eller restaurantbesøg på Frederiksberg?

Ikke nok med den gode mulighed om at få dine fiskeretter hjem i spisestuen, så er du også altid velkommen til at komme ned på restauranten på Frederiksberg til den fulde Hooked oplevelse. 

På Smallegade 20B, et stenkast fra Frederiksberg Have, kan du få serveret de lækre fiskeretter helt varme fra køkkenet. De moderne men autentiske lokaler danner rammerne om en god, uformel og hyggelig stemning, som du både kan opleve i store såvel som små grupper. 

Du kan allerede i dag booke et bord, og sikre dig at der er plads, når du kigger forbi. Så tag dine venner eller familie med til en god omgang sprøde fisk, både i hverdagen og weekenden. Vi byder nemlig også altid på en god cocktail fra kortet.

Vi glæder os til at se dig, eller levere din fisk derhjemme som take away.

Hooked Fiskerestaurant