Pop up restaurant ved Halgodt på Skovshoved Havn

Vi er kendt for vores unikke signaturretter, der kombinerer den bedste fisk og skaldyr med spændende smagsoplevelser. Kom forbi Halgodt på Skovshoved Havn og nyd en omgang seafood.

Hookeds signaturretter møder Halgodts stemning

Nu kan du opleve disse fantastiske retter i en helt ny ramme, når Hookeds pop-up restaurant åbner i Halgodt. Halgodt er et smukt og roligt område i Skovshoved, der er kendt for sine charmerende huse, grønne områder og afslappende atmosfære. Det er et sted, hvor man kan koble af og nyde livet i fred og ro, og det er præcis den stemning, som vi ønsker at skabe i vores nye pop-up restaurant.

​​Her kan du sætte dig ned og nyde en lækker lobster roll eller en frisk portion fish and chips, mens du nyder den smukke udsigt.

Adresse

Skovshoved Havn 16, 2920 DK-Charlottenlund, Danmark

Åbningstider

april, maj & september:

Man- Fre

17.00 – 20.00

Lørdag-Søn

12.00 -20.00


juni, juli & august:

Man- Fre

16.00 – 21.00

Lørdag-Søn

12.00 -21:00

spisested i Indre By

Forkæl dig selv med velsmagende fisk og skaldyr

Elsker du frisk fisk og skaldyr lige så meget som os? Så er du kommet til det rigtige sted! Hookeds pop-up fiskerestaurant i Halgodt er det perfekte sted at forkæle dig selv med de bedste fiske- og skaldyrsretter. Vores menu er skabt med fokus på de bedste råvarer og de mest spændende smagsoplevelser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores fisk og skaldyr, og du kan være sikker på, at alt på vores menu er friskt og lækkert. Fra vores populære lobster rolls til vores calamari eller moules frites, vil du blive forkælet med velsmagende seafood-retter lavet på de mest delikate råvarer.

Et aktivt og socialt åndehul på Skovshoved Havn

Vores pop up restaurant ved Halgodt er ikke kun et sted at spise, det er også et sted at samles og nyde livet sammen med venner og familie. Halgodt er et smukt og roligt område i Skovshoved, hvor man kan slappe af og nyde de dejlige omgivelser. Vi har skabt et sted, hvor du kan koble af, samtidig med at du nyder vores fantastiske fisk og skaldyrsretter.

Vi tror på, at der ikke er noget bedre end at nyde en god stund i godt selskab over en lækker fiskeret. Så tag venner, familie eller bekendte med ind og få jer en god aften og sæt tænderne i friske fiskeretter. Halgodt byder altid på god atmosfære og stemning.

Lækker frokost på Frederiksberg

Ses vi i vores pop up restaurant på Skovshoved havn?

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores pop up restaurant ved Halgodt og give dig en aften fyldt med lækker fisk og skaldyr, hyggelige omgivelser og en afslappende atmosfære.

Kan du ikke få nok af vores friske fisk? Så kan du også besøge vores restauranter på Frederiksberg, Nørrebro, Christianshavn, i Carlsberg Byen eller i Kødbyen.

Vi glæder os til at se dig i vores pop up restaurant ved Halgodt!

Besøg os på Christianshavn
Hooked – restaurant på christianshavn