bestil fish and chips med take away Christianshavn

Fish and Chips - What’s not to like

Velkommen til vores fiskeunivers – Hos Hooked er vi de største fiskeelskere, og siden 2017 har vi med vores blå foodtruck kørt rundt i hele Danmark og serveret velsmagende fisk i det ganske land.

På vores menukort finder du mange spændende og innovative retter, men vi har dog valgt at lave plads til en helt særlig engelsk klassiker – nemlig den velkendte og elskede Fish and Chips.

Vil du have en ekstra god pris på Hookeds sprøde Fish and Chips, tilbyder vores gode venner ovre hos Early Bird billige restaurantoplevelser. Besøg deres hjemmeside, og vælg din foretrukne Hooked-restaurant for at indløse tilbuddet

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away.

Vi glæder os til at se dig.

Hvorfor Fish and Chips?

Den engelske ret kan spores helt tilbage til 1800-tallet, og siden da er retten blevet velkendt og en højtelsket favorit af mange verden over – og hos os har Fish and Chips fået en helt særlig plads i vores hjerter.

Hvis man skal tale om en vaskeægte fiske-klassiker, som er lavet på rigtig street food manér helt tilbage til sine rødder, så er det Fish and Chips. Helt traditionelt serveres både den sprøde fisk og fritter i et sammenfoldet krammerhus af avispapir med en tartar sauce – og bestikket? Det er smidt væk. Mere casual food bliver det ikke.

I vores Fish and Chips har vi kombineret tradition med innovation, og opnået den smag som helt sikkert vil få dig hooked på både vores fisk og fritter. Vores Fish laves med vores egne krydderier og vores Chips laves med vinegar og serveres med den traditionelle tartar sauce og en ærte/mint dip. Og sprødheden? Den er knasende god.

Fish and Chips
& All You Can Drink

Udover Fish & Chips finder du på vores menukort også mange andre spændende fiskeretter – og nogle af dem kender du måske i forvejen.

På menuen finder du også vores burgere med masser af fyld og fisk. Til dig, som er vegetar, eller ønsker at prøve noget andet end vores fisk, så har vi sammensat en vegetarisk halloumi burger propfyldt med smag, honning/senneps mayo og syltede rødløg. Til slut har vi også hentet inspiration fra Hawaii, og tilbyder dig vores helt egne poke bowls.

Er sulten lille eller ønsker du blot at tilføje nogle spændende sides til din menu? Så vil dine tænder løbe i vand over vores snacks, som byder på alt fra vores sprøde Mac & Cheese Croquettes til blandede grøntsager med Goma dressing og sesam, og vores laksetartar.

Ønsker du derimod en masse cocktails, øl eller vin til din Fish and Chips eller en af vores andre retter, har du mulighed for at slukke tørsten med lige hvad hjertet begærer med vores All You Can Drink.

all you can drink
chips and fish

Get Hooked lige i nærheden af dig

Udover at vi stadig gerne kommer hjem til dig og servere fisk gennem vores foodtruck til dine arrangementer, så har vi gjort det endnu nemmere for dig at fange din Fish and Chips, lige når du ønsker den. Vi er nemlig vokset i takt med københavnernes kærlighed til fisk, og er nu at finde flere steder rundt om i København.

Om du ønsker Fish and Chips, Lobster Rolls, Calamari eller noget helt fjerde, så er vi garanteret lige i nærheden af dig. Bestil Hooked som take away og bring med dig hjem fra vores restaurant tættest på dig, eller nyd din fisk i vores omgivelser, det er helt op til dig. Én ting er dog sikkert – smagen er lige god hver gang.

Lær os bedre at kende

Ønsker du at lære os bedre at kende eller vil du bare gerne blive mødt af lækker Fish and Chips, Lobster Rolls og andre fiskeretter på din timeline? Så bliver vi kun glade, hvis du vil stalke os lidt på Instagram eller Facebook – men pas på, dine tænder løber muligvis i vand, når du klikker ind på os.

Vi glæder os til at få dig Hooked på vores Fish and Chips og byde dig ohøj i vores restauranter.