Få mad ud af huset med Hooked

Kunne du også bruge noget mad ud af huset fra hooked? Er du ligeså vild med fisk som vi er, og helt nede med vores casual street food, så kan du gøre brug af vores nye catering koncept. Vi kan bestilles til arrangementer, fødselsdag eller andre events.

Så hvis du har et event i København i fremtiden, hvor I godt kunne bruge nogle lækre fiskeretter, så kan I sende en forespørgsel og finde ud af om hooked er muligheden for jer, til at få noget lækker mad ud af huset.

Få dine yndlingsretter to go og bliv imponeret over den samme høje madkvalitet til samme billige og velkendte pris. Det eneste du skal tænke på, er at sørge for den gode stemning. Vores mad og kvalitet er den helt samme, som når du spiser på en af vores restauranter.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Få mad ud af huset til dit arrangement

Skal du til at holde et arrangement? Det kan være der er et bryllup i den næreste fremtid, personale fest, konfirmation eller andet. Mangler du at sørge for en madløsning til din begivenhed, så kan du tage et kig på vores helt egen food truck, hvor vi kommer ud til jer med vores lækre og svimlende gode fiskemenu.

Tag kontakt til os, og alt efter om du skal have et mindre eller større antal gæster, vil vi med glæde stå for jeres mad ud af huset. Så tænker du, at menuen skal stå på fish and chips eller måske en fiskeburger, så er hooked den helt rigtige partner til at stå for din mad ud af huset.

Samme velkendte smag i omgivelser du vælger

Har du foreløbig ikke nogen begivenhed vi skal hjælpe med, men er alligevel blevet lidt sulten efter en Lobster Roll, kan du bestille vores mad ud af huset som take away. Det kan være du skal arrangere en hyggelig date i naturen eller bare vil nyde din mad derhjemme – vi står klar med menuen til det hele.

Der er utallige muligheder for hvor du kan spise vores mad. Du kan både bestille bord på vores fiskerestaurant, som er spredt udover hele København, eller tage det med videre som take away. Du er sikret samme høje kvalitet i vores mad, uanset hvilke omgivelser du vælger at nyde det i.

Du har rig mulighed for at sætte tænderne i vores lækre menu, som du kender den, og nyde den hvor end du vil. Så hvad venter du på? Bestil vores mad ud af huset, og gør det næste måltid eller arrangementet nemt for dig selv.

Mangler du inspiration, kan du altid tage et kig på vores Instagram eller Facebook, hvor du kan se alle de delikate fiskeretter vi serverer.

Hooked Fiskerestaurant