Mad ud af huset – bestil catering hos Hooked

Kunne du også bruge noget mad ud af huset fra hooked? Er du ligeså vild med fisk som vi er, og helt nede med vores casual street food, så kan du gøre brug af vores nye catering koncept. Vi kan bestilles til arrangementer, fødselsdag eller andre events.

Så hvis du har et event i København i fremtiden, hvor I godt kunne bruge nogle lækre fiskeretter, så kan I sende en forespørgsel og finde ud af om hooked er muligheden for jer, til at få noget lækker mad ud af huset.

Få dine yndlingsretter to go og bliv imponeret over den samme høje madkvalitet til samme billige og velkendte pris. Det eneste du skal tænke på, er at sørge for den gode stemning. Vores mad og kvalitet er den helt samme, som når du spiser på en af vores restauranter.

Bestil mad ud af huset

Vil du have et uforpligtende tilbud på mad ud af huset?

Send os en forespørgsel – så vender vi tilbage med et tilbud.

lej en food truck, og få sprøde favoritter som tempura rejer og Lobster Rolls

Få mad ud af huset til dit arrangement

Skal du til at holde et arrangement? Det kan være der er et bryllup i den næreste fremtid, personale fest, konfirmation eller andet. Mangler du at sørge for en madløsning til din begivenhed, så kan du tage et kig på vores helt egen food truck, hvor vi kommer ud til jer med vores lækre og svimlende gode fiskemenu.

Tag kontakt til os, og alt efter om du skal have et mindre eller større antal gæster, vil vi med glæde stå for jeres mad ud af huset. Så tænker du, at menuen skal stå på fish and chips eller måske en fiskeburger, så er hooked den helt rigtige partner til at stå for din mad ud af huset.

Bestil vores street food med fisk og skaldyr som catering

Som nævnt, kan du vælge at få Hooked til at stå for din catering ved dit næste arrangement, hvad end det er til en fødselsdag, virksomhedsevent, konfirmation, bryllup eller et helt femte event. Catering kan tilbydes til alle arrangementer med minimum 50 personer. Vores service fee er desuden på 4.000 kr. ex. moms. 

Vores cateringsmenuer er skræddersyet, så du kan vælge den pakke, som vil passe bedst til dit arrangement, alt efter begivenhed og antal af gæster. Udvalget i pakkerne består af vores lækre fisk- og skaldyrs retter, som man kender fra vores menukort, serveret i ægte street food stil.

Prøv vores american lobster roll til frokost

Få mad ud af huset med vores foodtruck

Hver sommer kan du se Hookeds foodtruck køre rundt i landet og servere vores lækre fisk og skaldyr for personer, til blandt andet festivaler, events og andre begivender. 

Du kan vælge at booke vores foodtruck til din egen begivenhed eller arrangement, hvor vi med glæde vil komme forbi og sørge for maden, så du blot kan slappe af og hygge med dine gæster, alt imens vi står for at gøre dem glade og mætte.

Se dine muligheder for at få mad ud af huset

Alt efter hvor meget mad du ønsker til dit arrangement, kan du vælge i mellem forskellige pakker: 

Pakke 1 har en kuvertpris på 139 kr. pr. person og indeholder vores Marineret mørksej i krydret, sprød panko, grove fritter med edikkesalt, hjemmelavet tartarsauce,  ærte/mynte-dip & lime 

Pakke 2 har en kuvertpris på 250 kr. pr. person og indeholder vores Smørstegt økologisk brioche, fyldt med certificeret hummer, syltet selleri, cremefraiche, citron & purløg. Hertil grove fritter med eddikesalt & trøffelmayo. 

Pakke 3 koster 225 kr. pr. person og indeholder vores populære mac & cheese croquettes med trøffelmayo, sprøde rejer med spicymayo & blandet salat med goma & ristet sesam.
Herfeter serveres marineret mørksej i krydret, sprød panko, grove fritter med edikkesalt, hjemmelavet tartarsauce, ærte/mynte-dip & lime

Du vil derfor helt sikkert kunne finde noget for enhver smag, uanset hvilket arrangement du tænker at afholde. Selvom det er til en mindre begivenhed, kan vores foodtruck sagtens komme forbi og servere lækker fisk direkte fra din egen have. 

For at hyre os til at stå for din mad ud af huset, skal du blot udfylde formularen på denne side og angive, om du ønsker at hyre os som catering, eller bestille vores foodtruck, samt hvilke behov og ønsker du har. Vi vil derefter vende tilbage til jer hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud, som passer dine ønsker.

besøg restaurant Frederiksberg til frokost

Samme velkendte smag i omgivelser du vælger

Har du foreløbig ikke nogen begivenhed vi skal hjælpe med, men er alligevel blevet lidt sulten efter en Lobster Roll, kan du bestille vores mad ud af huset som take away. Det kan være du skal arrangere en hyggelig date i naturen eller bare vil nyde din mad derhjemme – vi står klar med menuen til det hele. 

Der er utallige muligheder for hvor du kan spise vores mad. Du kan både bestille bord på vores fiskerestaurant, som er spredt udover hele København, eller tage det med videre som take away. Du er sikret samme høje kvalitet i vores mad, uanset hvilke omgivelser du vælger at nyde det i.  

Du har rig mulighed for at sætte tænderne i vores lækre menu, som du kender den, og nyde den hvor end du vil. Så hvad venter du på? Bestil vores mad ud af huset, og gør det næste måltid eller arrangementet nemt for dig selv. 

Mangler du inspiration, kan du altid tage et kig på vores Instagram eller Facebook, hvor du kan se alle de delikate fiskeretter vi serverer.

Få et tilbud på mad ud af huset

Uanset dit arrangement, så hører vi meget gerne fra jer ift. at komme med et tilbud på catering til dit arrangement i København. Mulighederne er mange, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.

Udvalget i vores catering består af fisk og skaldyr fra menukortet, og vi har sammensat en række pakker, som passer perfekt til både større og mindre selskaber.

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hooked Fiskerestaurant