Bedste restaurant Aarhus

Smilets by er kendt for mange ting. Aros, Den Gamle By, Den Uendelige Bro og det hippe Latinerkvarter for blot at nævne et par stykker. Men det er ikke det eneste. For vil du spise godt, bør du (også) tage en tur til smilets by, der, især de seneste år, har gjort sig bemærket på den danske madscene. 

 

På Hooked er vi som bekendt svært glade for mad og fisk i særdeleshed. Derfor har vi været en tur ude i byen og besøgt nogle af vores favoritter – og de bedste restauranter i Aarhus. Og hvem ved – måske Hooked også kommer på listen over de bedste restauranter i Aarhus en dag. Vi er i hvert fald altid glade for at få et hint, hvis du kender til de helt rette aarhusianske omgivelser. 

Mefisto - Fisk for enhver smag

Enkelt, ukompliceret og hyggeligt. Sådan beskriver Mefisto deres restaurant, og det er en beskrivelse, vi gerne vil skrive under på. Stemningen er nemlig lun og hyggelig, servicen venlig og retterne enkle, men fulde af smag.

Vi er særligt begejstrede for deres store udvalg af fiske- og skaldyrsretter, der er perfekte til både frokost og aften. Om du er til fisk eller ej, er Mefisto dog et besøg værd – og klart med i opløbet om at være den bedste restaurant i Aarhus, ifølge os.

Bardok - et møde med alverdens køkkener

I jagten på den bedste restaurant i Aarhus, tog vi også en tur forbi den andmelderroste Bardok. Her møder det italienske, mellem- og østeuropæiske og tyrkiske køkken hinanden i et sammensurium af forskellige råvarer og teknikker. Det resulterer i et innovativt og spændende menukort, der byder på alt lige fra pasta, charcuterie og dumplings til grillet blæksprutte og kaukasus kebab.

Masvino - En skjult perle

Godt gemt væk i en baggård i Aarhus Midtby finder du Masvino. Aarhus’, muligvis, mest hemmelige vinbar og bedste restaurant. Lokalerne er hyggelige, lyset afdæmpet og stemningen lige så. På menuen finder du lækre anretninger, der primært er fokuseret omkring tapas.

Foruden deres lækre tapas, skal du bestemt besøge Masvino for deres store udvalg af sanselige, smagfulde og samlede vine. Du finder noget for enhver smag på hylderne – og det venlige personale hjælper også gerne til.

FF - Små retter med stor smag

Vores jagt på den bedste restaurant i Aarhus sluttede på FF. Et anderledes og lækkert spisested, hvor du har mulighed for at smage på lidt af hvert.

Konceptet er simpelt. Retterne er små, men smagene store, når de på kryds og tværs kan deles af hele bordet i bedste social dining-stil. På menuen finder du faste retter som Tatar og Côte de Boeuf, men tør du, ligesom os, at kaste dig ud i ‘Dagens Menu’ kan du glæde dig til at blive overrasket af kokkens valg.

Smilets by bugner af muligheder

Vi har langt fra prøvet alle de bedste restauranter i Aarhus endnu. Byen bugner nemlig af gastronomiske muligheder, og vi er langt fra færdige med at spise os igennem byen. Alligevel har vi besøgt nogle af de, hvis ikke den, bedste restaurant i Aarhus – og med det in mente, er der kun en ting af sige. Værsgo – og velbekomme. Befinder du dig i stedet i  Aalborg, kan du læse om de bedste restauranter her.

Fiskeopskriftsunivers

Besøg vores fiskeopskriftsunivers og lad dig blive inspireret til frokost og aftensmad. Læs opskrifterne her: laks opskrift, lakseroulade opskrift, stegte sild opskrift, fiskeburger opskrift, karrysild opskrift, lakselasagne opskrift, mørksej opskrift, poké bowl opskrift og laks i ovn opskrift. Du kan altid finde en af vores restauranter, hvis du hellere vil bestille en god fiske- eller skaldyrsret. Du kan finde alle vores fiskeopskrifter her.