Broens Gadekøkken – Pop up restaurant i København

Broens Gadekøkken er kendt for at huse nogle af Københavns mest trendy og populære spisesteder, og selvfølgelig er Hooked også en del af denne gastronomiske scene.

Hooked på Broens Gadekøkken

Beliggende ved kanalen, kan vores gæster nyde en fantastisk udsigt over Københavns vandveje, mens de forkæler deres smagsløg med vores friske fisk og skaldyr. Hos Hooked går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad, og vores kokke er stolte af at tilberede de bedste seafood-retter, der vil efterlade jer med en trang til mere.

Adresse

Strandgade 95,
1401 København

Åbningstider

Alle dage

12:00 – 21:00

Smag vores delikate seafood og nyd udsigten

Vores gæster kan se frem til at nyde et udvalg af Hookeds signaturretter, såsom vores lækre forskellige poke bowls og crispy prawns, som altid tilberedes med de friskeste råvarer. Vores menu er spækket med spændende retter og smagsoplevelser, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne gæster. Om du er en seafood elsker eller er til streetfood i solen, er Hooked på Broens Gadekøkken det perfekte sted for dig.

Pop-up restaurant i hjertet af København

Vores pop up fiskerestaurant er placeret i hjertet af København mellem Christianshavn og Nyhavn på Broens Gadekøkken, og byder på en fantastisk udsigt over kanalerne og byen. Her kan du få street food i verdensklasse fra velrenommerede og veletablerede københavnske restauranter og kokke, hvor kvalitet, gode ingredienser og smagsoplevelser er i højsæde. Det er det perfekte sted at slappe af med en cocktail og nyde et lækkert måltid med venner og familie.

Friskfanget fisk og skaldyr – hver gang

Lige siden vi i 2016 langede vores første fish and chips over disken i vores blå foodtruck, har vi arbejdet på at bygge vores koncept omkring at friskfanget fisk og skaldyr skal være for alle. Vores mission er at levere fisk i den bedste kvalitet hver gang, og på den måde få danskerne til at elske fisk. Vi tror på, at kvaliteten af vores ingredienser er afgørende for et godt og tilfredsstillende måltid.

Uanset om du besøger pop up restaurant eller vores almindelige fiskerestauranter i blandt andet Kødbyen, Frederiksberg, Carlsberg Byen, Indre By eller Nørrebro, så er du sikker på, at kvaliteten er i højsædet. 

Mærk stemningen på Broens Gadekøkken

I maj 2018 slog Broens Gadekøkken dørene op for første gang, og det har været en centralt mødested lige siden. Kvalitet, økologi og gode madoplevelser er i højsædet, og alle i selskabet vil med sikkerhed kunne finde noget efter deres smag.

Broens Gadekøkken serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden – og selvfølgelig skal der også være seafood på menuen. Du kan læse mere om vores stand lige her.

 

Kom forbi vores pop up restaurant i Broens Gadekøkken

Vores pop-up restaurant ligger på terrassen i Broens Gadekøkken, som er en af Københavns mest populære og livlige destinationer. Her kan du nyde en fantastisk udsigt over Københavns kanaler, samtidig med at du nyder vores delikate seafood.

Så kom forbi vores pop-up restaurant og få en uforglemmelig seafood-oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen.