Gør karriere hos Hooked​

Vil du være en del Hooked-familien og en arbejdsplads med masser af god stemning, smil på læben, highfives og initiativ? 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Runner

RUNNER

Ved Hooked kan du allerede starte din restaurationskarriere som 15-årig. I jobbet som Runner får du lov til at have fingeren med i lidt af hvert – herunder både cykeludbringning af mad, varetagelse af restaurantens opvask, opfyldning af emballager og materialer i køkkenet samt andre ad hoc opgaver for både køkkenet og Front of House.

HEAD RUNNER

I jobbet som Head Runner varetager du fortsat dine arbejdsopgaver som Runner – men derudover får du også tildelt mere ansvar. Ansvaret består især af oplæring af nye Runners – samt komme med forslag til nye og mere effektive arbejdsgange for alle vores Runners.

KITCHEN

KITCHEN CREW

Ved Hooked er det allerede muligt, at blive en del af vores køkken-team som 18-årig. Som Kitchen Crew står du både for klargørelse- samt tilberedning af maden. Derudover er udførlig rengøring og nedlukning af køkkenet en vigtig opgave i samarbejde med dine kollegaer. Du vil på dagligt basis også kunne få tildelt yderligere ansvarsområder fra din Shift Leader.

SHIFT LEADER

Som Shift Leader vil du få tildelt mere ansvar i køkkenet. Ansvaret vil bestå af arbejdsområder såsom varebestilling, ansvarlig for åbning af køkkenet, daglig produktion i køkkenet samt nedlukning af køkkenet. Et af dine vigtigste ansvarsområder vil bestå af oplæring af nyt personale samt at have overblikket og tage styringen af køkkenet under service og sørge for at alle protokoller følges.

HEAD CHEF

Som Head Chef har du ansvaret for hele køkkenet i restauranten. Udover din almindelige arbejdsgange så vil du have ansvaret for vagtplanen, hygiejnekontrol, deltagelse i ugemøder, bestilling af varer, kontakten til leverandører samt modtagelse af sygemeldinger.
Du har ansvaret for at hele køkkenet fungerer optimalt samt at arbejdstiden anvendes så effektivt som muligt.

OPERATIONAL KITCHEN MANAGER

Du får i denne stilling ansvaret for 2-3 af køkkenernes drift ved Hooked. Det vil også betyde, at du både skal være tilstede fysisk i køkkenerne, men derudover har du også ansvaret for godkendelser af vagtplanen, feedback til ansatte i køkkenerne, hjælp og sparring til Head Chefs samt sørge for kvalitetssikring.

EXECUTIVE MANAGER

Som Executive Manager har du ansvaret for alle Hooked’s restauranter. Dit ansvar består både af kvalitetssikring af alt maden samt sikring af serviceniveauet i Front of House. Derudover skal du sikre et ensartet koncept – men også sørge for nytænkning og effektivisering af konceptet.

FRONT OF HOUSE

WAITER

Ved Hooked kan du allerede blive en del af vores Front Of House team som 18-årig. Som Waiter er din største opgave, at give restaurantens gæster en god oplevelse. Det er alt lige fra at byde gæsterne velkommen, tage imod deres bestillinger, anbefale drikkevarer og yde dem en imødekommende og personlig service. Derudover står du også for åbning- samt lukningen af restauranten, hvortil opgaver som at tælle kassen op samt rengøring er en del af dette.

RESTAURANT MANAGER

Som Restaurant Manager er det dit ansvar, at serviceniveauet er højt og gæsterne er glade. Derudover har du også ansvarsområder såsom vagtplan, bestilling af varer samt sikring af rengøringsprotokoller bliver fulgt. Du får også et kæmpe ansvar i oplæring af nye Waiters til Front of House.

GENERAL MANAGER

Vores General Manager har ansvaret for Front of House på alle vores restauranter, hvilket også betyder, at man indgår fysisk i vagtplanen. Derudover har man ansvaret for oplæring af nye Restaurant Managers, godkendelse af vagtplanen samt lave regnskabet for alle restauranter. Et af General Managerens største opgaver er at sikre, at serviceniveauet er højt samt at konceptet er ens i alle restauranter.