Spisested på Christianshavn - kig forbi

Besøg Hookeds spisested på Christianshavn. Book bord eller bestil fra vores menu. Prøv vores lobster rolls, fish & chip eller nogle af vores andre lækre ting fra menuen.

Kig forbi vores spisested på Christianshavn

Med en eminent beliggenhed tæt på Christianshavn metro, de skønne historiske og idylliske kanaler og få minutter fra indre København, ligger Hooked, og vi er klar med de lækreste retter og en sprød stemning.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Dit nye yndlings spisested på Christianshavn

Christianshavn emmer af gammel Københavnsk stemning, og der er et væld af gode restauranter at finde. Men i mellem alle disse muligheder mener vi, at det er et besøg værd på Hooked på Christianshavn.

Du er lovet lækre Lobster Rolls, Fish & Chips, poke bowls, saftige burgere og sprøde og bløde fiske-favoritter. Som alle vores andre restauranter i København, byder dette spisested på Christianshavn også på Hooked Feast og all you can drink.

Hvis du ikke har hørt om Hooked før – så er det på tide. Det er alt tiden hver at slå din vej forbi vores spisested på Christianshavn, placeret tæt på de idylliske kanaler. Vi er både nomineret til “byen bedste” i 2018 og 2019, hvilket siger noget om, at vi gør noget andre spisesteder og fiskerestauranter ikke gør. Vi er nemlig et spisested på Christianshavn, hvor fiskeretterne er moderne og nytænkende. Hvis du ikke har besøgt en af vores fiskerestauranter, har du måske set vores foodtruck kører rundt i København.

Alt fra det gode fiskekøkken

Hos Hooked er du sikret en madoplevelse med råvarer af kvalitet og fokus på detaljen. Vi har brugt længe på at tilsmage præcis den sammensætning af crisp, saucer og fisk, som sender dig i fiske-himmelen. 

På Christianshavn byder vores spisested på alt fra de forskellige smagsfyldte, moderne Lobster Rolls og syrlige vinegar fries, til Hooked burger med sprød paneret hvid fisk og alt det gode snask til. 

Er du til den helt store omgang, kan du få glæde af kokkens specielt udvalgte menu – Hooked Feast. Et måltid hvor du ikke vil gå sulten fra bordet. Med Hooked Feast kommer du både omkring den saftige laksetatar, de sprøde tempura rejer og kroketter, men du får også glæde af de velkendte Lobster Rolls og Goma salaten. 

Velkommen til vores spisested på Frederiksberg

Book bord på vores spisested på Christianshavn

Er du i tvivl, om der er plads til dig, når du slår din vej forbi, så er du altid velkommen til at booke dit bord allerede i dag. Så er du sikret en plads i de hyggelige lokaler. Du kan derfor sikkert nyde din næste aften eller frokost i selskab med dine yndlings folk – både hvis I er få eller mange.

Hvis du ønsker at holde dit næste arrangement på vores restaurant, og I er over 12 pers., så er du velkommen til at ringe til os på 69161816, så finder vi den bedste løsning til dit selskab på vores spisested i Christianshavn.

Du kan også få fornøjelsen af de sprøde fiskeretter derhjemme, da vi også tilbyder vores fiske-elskere at få leveret deres mad med vores take-away.

Glæd dig til at sætte tænderne i din næste fiske-favorit enten hjemme, eller på vores spisested på Christianshavn.

Hooked Fiskerestaurant