Restauranter

Hos Hooked serverer vi certificeret og bæredygtig fisk og skaldyr i hyggelige og uformelle omgivelser. Vælg mellem en af vores 5 restauranter i København, hvor vi står klar med godt humør og udsøgte madoplevelser. Book bord og find din Hooked favorit.

Vores restauranter i København

Hooked har 5 restauranter i København fordelt ud over Carlsberg Byen, Frederiksberg, Kødbyen, Nørrebro og Christianshavn. Læs om alle vores restauranter herunder og find inspiration til dit næste restaurant besøg. Fælles for alle vores restauranter er de uformelle og hyggelige rammer – og ikke mindst seafood i god kvalitet.

Hooked Carlsberg Byen

Kom forbi vores restaurant i Carlsberg Byen. Placeret lige i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby ligger vores restaurant klar til at byde på en udsøgt madoplevelse i vores uformelle og hyggelige fiskerestaurant. Med store vinduer og et industrielt design, serverer vi seafood, der passer perfekt ind i Carlsberg Byens arkitektur.

Hooked Frederiksberg

På Smallegade i hjertet af Frederiksberg finder du en af vores andre Hooked restauranter. Her byder vi indenfor til en uformel og hyggelig frokost eller aften med venner og familie. Er vejret til det, kan vores mad også bestilles take away og nydes i smukke Frederiksberg Have, som ligger blot et stenkast fra restauranten.

Hooked Kødbyen

I det populære og trendy område Kødbyen på Vesterbro finder du endnu en af vores Hooked-restauranter. Her er der lagt op til en middag med gode vibes i vores autentiske lokaler. Hvis Hooked blot er første stop på en festlig aften, er vores All you can drink-koncept den perfekte start på en aften i Kødbyen.

Hooked Nørrebro

Placeret centralt på Nørrebro finder du byens bedste fiskerestaurant. På vores restaurant på Nørrebrogade kan du hoppe ombord i et stort udvalg af fiskeretter lavet på lokale råvarer, certificeret skaldyr og bæredygtig fisk. Hos Hooked gør vi en dyd ud af at servere en udsøgt og eksklusiv madoplevelse i vores hyggelige og uformelle restaurant.

Hooked Christianshavn

Nyd frisk fisk på Restaurant Hooked på Christianshavn. Placeret mellem Københavns havn og byens idylliske kanaler ligger byens bedste fiskerestaurant. Her kan du nyde frisk fisk og skaldyr lige ved vandet. I vores autentiske lokaler fra 1600-tallet på Torvegade, inviterer vi indenfor til en udsøgt middag. Vores hyggelige og uformelle restaurant, fusioneret med vores udsøgte og eksklusive menukort, danner rammerne for den perfekte aften i fiskens tegn. Når vejret er varmere, åbner vi op for vores hyggelige baggård, hvor man kan sidde i rolige omgivelser og nyde vores mad.

Hooked Klosterstræde (åbner start 2024)

På vores restaurant i Klosterstræde – lige ved det livlige og atmosfæriske Gråbrødretorv – kan du nyde alt godt fra havet i hyggelige lokaler. Med en placering i hjertet af København åbner vi dørene op for en smagsoplevelse udover det sædvanlige.