Take away på Christianshavn - Prøv sprøde fisk fra Hooked

Du er så heldig, at en af vores Hooked restauranter ligger på Christianshavn. Det allerbedste er dog, at de også leverer take away, så du kan nyde dine elskede fiske-favoritter derhjemme, hvor de stadig er sprøde efter levering. 

Vi har 3 fiskerestauranter i København; en på Nørrebrogade, en på Vesterbro og en i Carlsberg Byen.

Utal af muligheder for take away på Christianshavn

Du sidder derhjemme på Christianshavn, det er søndag, og du kan ikke overskue hverken at lave mad eller hente mad. Frygt ej, din middag er reddet. Du kan nemlig stadig få lækre, sprøde og saftige fiskeretter fra Hooked som take away.

Der er rigtig mange muligheder for take away på Christianshavn, og det kan til tider være svært at vælge, præcis det sted din sult søger. Men hvis du er en ægte fiskeelsker, og aldrig siger nej til en god tempura reje, så er Hooked den helt rette løsning for dig – både nu og næste gang.

Restauranten i Christianshavn

Torvegade 22
1400 København K

+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man- tors & søndag
12.00 – 22.00

 

Fredag- Lørdag
12.00 – 23.00

Lækker take away fra hooked

Delikatesser - også som take away

Vores menukort på Christianshavn emmer af kærlighed, og der vil med garanti være noget for din smag. Menuen hos os byder både på frisk fisk og skaldyr men også diverse lækre smagsfyldte salater og poké bowls.

Du kan bestille alt fra menuen hjem til dig selv som take away. Du kan få glæde af vores populære fiskeburgere med vinegar fries, eller få et par friske fiske-starters med hjem i posen, såsom Mac’n’Cheese kroketterne, calamari eller tempura rejer.

Er du ikke til fisk, så klarer vi også den. Vores populære halloumi burger med honning- og sennepsdressing, syltede rødløg og diverse sprød salat er et sikkert hit til dig, som helst undgår fisken. Vores take away på Christianshavn elsker nemlig også dig som ikke er til seafood.

Du kan altid udforske vores menukort her, og se om der er noget, der falder i din smag. Dit nye favorit take away sted på Christianshavn.

 

Bestil take away fra hooked christianshavn

Du er altid velkommen til også at kigge forbi

Når du så har prøvet vores take away fra Christianshavn et par gange, kunne det godt være tid til et lille besøg i vores autentiske restaurant Christianshavn på Torvegade 22. Det ligger perfekt placeret, en kort gåtur fra indre København, et stenkast fra Christianshavn metro og tæt på de ikoniske hyggelige kanaler.

Du kan sikre dig en plads i de moderne men autentiske lokaler ved allerede i dag at booke dit bord, så du kan nyde dine yndlings fiskeretter i ro og mag. Men ellers er du velkommen til at stikke hovedet forbi, næste gang du passerer.

Vi har både plads til dig i små såvel som store selskaber, og du kan derfor afholde alt fra din næste julefrokost eller fødselsdag i de dejlige fiske omgivelser på Christianshavn.

Hookeds madunivers

Vi har lavet fiskeopskrifter og samlet dem på vores blog.
Du kan gøre brug af opskrifterne, hvis du skal have et lækkert frokost eller aftenmåltid. Opskrifterne du kan vælge imellem er retter som varmrøget laks opskriftrødspættefilet opskriftkulmule opskriftfiskefrikadeller opskriftlynstegt tun med gomadressing og torsk i ovn opskrift. Hvis ikke du vil stå i dit køkken, kan du altid komme forbi vores restaurant og bestille retter fra vores menukort som du kan lide.

Hooked – restaurant på christianshavn

Er du ikke helt overbevist endnu, kan du læse nogle af vores fantastiske anmeldelser på Google eller  Tripadvisor.