Fiskerestaurant på hippe Vesterbro

Ved den altid pulserende Kødbyen på Vesterbro finder du vores fiskerestaurant Hooked. Restauranten er altid omgivet af god stemning i bedste street food manér. Vi serverer fisk og skaldyr inspireret af street food konceptet, men byder på maden i hyggelige omgivelser i vores egne restauranter. 

Vores mission er at få danskerne til at elske fisk og skaldyr lige så meget som vi selv gør. Derfor fokuserer vi på friske, gode råvarer og friskfanget fisk, så du får den bedste smagsoplevelse.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Alt godt fra havet på fiskerestaurant Vesterbro

Vi har sørget for at der er et udvalg som byder på noget til enhver smag. Vi serverer en klassisk Fish & Chips, spændende og sprøde Lobster Rolls, farverige poke bowls og sidst har vi et lækkert udvalg af burgere, herunder Hooked Burger, Salmon Burger og Halloumi Burger. 

Til den ekstra sult har vi også lidt snacks, som er det perfekte supplement til vores hovedretter. Prøv vores Vinegar Fries, Mac & Cheese Croquettes, Tempura Prawns og meget mere. 

Skal du forbi vores fiskerestaurant på Vesterbro, Frederiksberg eller et tredje sted i forbindelse med en aften ude i byen, tilbyder vi en masse forskellig drikkelse, så du helt sikkert kan finde noget til at stiller din tørst. Vi har forskellige sodavand, øl, som er hentet fra BRUS der ligger lige om hjørnet, kølige flasker af vin, og vores lækre mixede cocktails.

Hooked restauranter i København

I 2019 kastede vi anker på dejlige Vesterbro, lige overfor Kødbyen, i de dejligste lokaler på Halmtorvet 34. Vores fiskerestaurant på Vesterbro er godt besøgt, og vi har plads til 125 glade gæster, og det er muligt at sidde både indenfor og udenfor. Vi byder op til en hyggelig stemning til hverdag, og gode minder til festerne, i vores uformelle fiskerestaurant.

Hvis du i stedet befinder dig omkring Nørrebro eller Frederiksberg, så kan du også finde Hooked fiskerestaurant her. Kig forbi Hooked på Nørrebro, Frederiksberg og ved Carlsberg Byen, hvor du finder den samme gode menu.

Hvis du gerne vil opleve lidt af stemningen fra vores fiskerestaurant på Vesterbro samt vores andre restauranter, så er du altid velkommen til at følge os på Facebook og Instagram. Vi deler billeder fra dagligdagen, og inspirerer med lækre billeder af vores friske fiskeretter.

Er du på farten, så husk at du altid kan tage vores street food med som take away. Du kan enten afhente i vores restauranter, eller få det leveret direkte til din hoveddør.

Hvis du alligevel vil stå derhjemme med fiskeopskrifter i køkkenet, så skal du tjekke vores ud. Se her hvordan du laver en Poké Bowl eller en mørksej på bedste vis.

Velkommen til vores spisested på Frederiksberg
take-away københavn

Vi ses på Vesterbro

Vi byder dig og dit selskab velkommen til både frokost, middag og når I mangler et sted inden festen begynder. Vi anbefaler altid, at du booker et bord inden dit besøg, så du kan være sikker på at få en plads at sidde ved. Du er også altid velkommen til at besøge os uanmeldt. Vi ses til alt godt fra havet i vores fiskerestaurant på Vesterbro.

Husk, du også kan booke vores foodtruck og få lækker seafood street food style – lej vores madvogn, og gør festen lidt ekstra.