Om os

Hooked er en uformel fiskerestaurant og et hyggeligt samlingssted for venner og familie til hverdag og fest. Vi har serveret fisk og skaldyr lavet på gode råvarer siden 2016. Vores vision er at gøre det nemt og tilgængeligt at spise god fisk og skaldyr, og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde en menu med varierede og velsmagende seafood. Vores service er venlig, varm og nede på jorden, fordi vi mener, at det skaber de bedste forudsætninger for en hyggelig stund i fiskens tegn.

Frisk og velsmagende fisk siden 2016

I 2016 langede vi den første portion fish & chips over disken fra vores blå foodtruck. Vores koncept bygger på venskab, hårdt arbejde og en vision om at tilbyde god seafood til alle danskere.

Vores retter er altid baseret på nøje udvalgte råvarer, hvilket sikrer en fremragende smagsoplevelse. Hos Hooked er vi stolte af at have skabt et sted, hvor alle kan nyde frisk og velsmagende fisk i hyggelige omgivelser – uden fine fornemmelser.

Find os

Nørrebro
Nørrebrogade 59, 2200 KBH N

Restaurant Kødbyen
Halmtorvet 34, 1700 KBH V

Carlsberg Byen
Købkes Pl. 36, 1770 KBH

Frederiksberg
Smallegade 20B, 2000 Frederiksberg

Restaurant Christianshavn
Torvegade 22 1400 København K

Restaurant Indre By
Klosterstræde 20, 1157 København K

Foodtrucks til arrangementer og events

Hos Hooked kan du også nyde havets goder uden for vores restauranter, da vi tilbyder leje af foodtruck og catering. Vi står klar til at servere frisk fisk til alle typer af arrangementer og events, så du kan give dine gæster et måltid, de vil huske.

Desuden kører vi hver sommer land og rige rundt til festivaler, events og andre begivenheder. Selv når dagene bliver kortere og nætterne længere, kører vi ud til firmafester, bryllupper og meget andet.

Fiskerestauranter i hele København

Du finder vores restauranter på Nørrebro, Christianshavn, Frederiksberg samt i Carlsberg Byen og på Halmtorvet ved Kødbyen. Uanset hvor du besøger os, vil du altid opleve Hookeds afslappende og hyggelige atmosfære. Vi har spredt vores fiskerestauranter i hele København, så der er altid en fiskerestaurant tæt på dig. 

Vi udvikler løbende vores menukort med nye fiskeretter og kødfrie alternativer, så vi kan opfylde alle slags cravings. Derudover finder du også et større udvalg af skønne cocktails, gode øl og et forståeligt vinkort i vores fiskerestauranter. 

Er du klar til at blive Hooked på fisk?

Vores passion for frisk fisk og skaldyr samt vores ønske om at dele vores kærlighed til havet med vores gæster gør, at vi er mere end en almindelig fiskerestaurant – vi er en oplevelse. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores restauranter eller til vores næste event. Du kan også nyde vores lækre fisk og skaldyr hjemme i din egen stue, ved at bestille take-away direkte fra vores hjemmeside.

Så er du klar til at blive Hooked?