Hyggelig frokost restaurant i København

Er du på udkig efter et afbræk fra shoppeturen eller et sted, hvor du kan spise med hele familien? Prøv vores hyggelige frokost restaurant i København, som byder på alt godt fra havet. Vi laver kvalitetsfisk og -skaldyr i vaskeægte street food style. Så hop om bord på bølgen og get Hooked sammen med resten af københavnerne.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Fisk er på menuen i vores frokost restaurant i København

menuen i vores frokost restaurant finder du alle vores unikke og elskede retter. Er Hooked nyt for dig? Så skal du glæde dig. Vi byder på alt fra klassikere som Fish & Chips til nytænkende lobster rolls, som du aldrig har smagt dem før. Midt i mellem finder du vores smagfulde burgere og friske poké bowls.

For os, er vores snacks lige så vigtige som hovedretterne. Her byder vi på sprøde fritter, vores sunde mixed greens, snaskede Mac & Cheese Croquettes, Salmon Tartar, varme Tempura Prawns og knasende Calamari. Er du på udkig efter noget til den søde tand? Så vil vores Panna Cotta med rabarber være et stort hit hos dig!

Hooked for alle | Fra cocktails til børn

I enhver god frokost restaurant i København bydes der også på læskende drikke med ligeså meget smag som maden – og det gør vi uden undtagelse selvfølgelig også. På menuen finder du alt fra øl til vin, cocktails, sodavand, juices og kaffe. Uanset tørsten, har vi det der skal til for at slukke den.

Er I et selskab med børn? Vi har selvfølgelig også sørget for noget godt til de små. Her kan de vælge mellem Fish & Chips eller Tempura Prawns & Chips for kun 65,-.

Der er tænkt på det hele hos os, når du og din familie eller venner, skal på frokost restaurant i København i hyggelige og uformelle omgivelser, med smilende tjenere og et spisehus fyldt med fiskeelskere. – Er du ikke fiskeelsker? Bare rolig, vegetariske retter er også til at finde på menuen.

Fra foodtruck til frokost restaurant i København

Eventyret for Hooked begyndte i en marineblå foodtruck som turnerede rundt til landets festivaler og arrangementer, og serverede smagfuld fisk til hele Danmark. Danskerne blev hurtigt hooked og vi har nu flere restauranter at finde rundt om i København. 

Se blot alle vores restauranter, og hvilken en, som ligger tættest på dig.

Kort og godt om Hooked i hovedstaden

Nørrebro finder du den første restaurant vi åbnede. Her kan du nyde frokost på den livlige og farverige Nørrebrogade, tæt på den hyggelige Assisstens Kirkegård og kun et stenkast fra Søerne.

Befinder du dig i den vestlige del af København, kan du finde os i det hippe Kødbyen. Kender du ikke allerede Kødbyen, kan du med fordel tage et smut forbi denne del af hovedstaden. Her finder du vores frokost restaurant på det pulserende Halmtorvet, hvor stemningen altid er casual og festlig.

Hvis du derimod er taget et kort smut ud af centrum og går rundt i Frederiksberg, så kan du findes os ved siden af Frederiksberg Have, Gl. Kongevej og Falkonér Alle på Smallegade 20B. Her kan du nyde din frokost i vores nyere restaurant, som byder på samme velkendte menukort og hyggelige stemningen. 

Sidst, men absolut ikke mindst, så kan du også nyde en cocktail og dine Mac & Cheese Croquettes i Carlsberg Byen – Yes, her finder du os Købkes Plads 36, hvor vi vil stå klar med åbne arme til at byde dig velkommen i vores frokost restaurant lidt uden for Københavns centrum.

Velkommen til vores spisested på Frederiksberg
take-away københavn

Vi ses til frokost i København

Vi glæder os til at byde dig velkommen med smil og alt godt fra havet i vaskeægte street food style.