Venner af huset

Selvom vi hos Hooked er tosset med fisk, så elsker vi også at besøge andre restauranter i København. Det er her vi finder inspiration til nye og spændende retter. Vi har skrevet nogle små indlæg fra vores seneste besøg, hvor du kan læse mere om andre anbefalelsesværdige restauranter i København.

Info om mydinner's kampagne

Hooked har kørt en begrænset kampagne sammen med Mydinners kampagnen “Byens bedste i 2018 & 2019: Nyd Fisk- & skalddyr streetfood style hos Hooked på Nørrebro, Vesterbro og i Carlsberg Byen.

På besøg hos Grillen Burgerbar

Hos Hooked elsker vi at tage ud og blive inspireret af de andre restauranter i København. Fra ture på finere restauranter til burgerhygge på Grillen Burgerbar.

Brunch hos Mad og Kaffe

Hos Hooked kan vi ikke få nok af mad i alle afskygninger, og selvom vi nok er allermest til fisk, så står en lækker brunch også højt på listen. Som de madglade drenge vi er, tager vi derfor ofte ud og besøger vores konkurrenters spisesteder.

nævnt i nyhederne

Tøjfirma var forbi Hooked

Ofte kommer virksomheder forbi vores mange restauranter som en del af en firmaudflugt, hvor de afslutter aften hos hos med dejlig mad og koldt at drikke. Læs med her.

guide over restauranter

Guide omkring restauranter m.m.

Hos mediet vi nævner i artiklen, er vi nævnt, da de har lavet en guide over forskellige restaunter som er værd at besøge i København og omegn. Dette er vi stolte af. Du kan læse mere om mediet her.

Medier som giver et overblik

Hos de forskellige medier, vi nævner i artiklen, kan man få sig et godt overblik og restauranter, produkter, services og mange andre ting. Så hvis du står og skal have dig et overblik, så læs med her.

guide over firmaer

Guide omkring virksomheder

Hos dette medie, som har guides omkring det at drive virksomheder og andre informative artikler, er vi blevet nævnt, da vi tilbyder catering til større forsamlinger – også til virksomheder.

tests af restauranter

Tests af restauranter og services'

Dette medie, som tester forskellige services’, har nævnt os på deres hjemmeside, da de har testet vores restaurant, og vurderet vores mad værd at køre forbi København for at smage.

bedømt af bilmedie

Bedømt af bilmedie

Vi er hos Hooked nu blevet bedømt af et medie, som har skrevet et længere indlæg om forskellige restauranter liggende på Sjælland, som er værd at køre lidt længere for at besøge.

nævnt i nyhederne

Nævnt af nyhedsmedier

Hooked bliver ofte nævnt af nyhedsmedier, da vi er en kendt fiskerestaurant i København. Her er det ofte guides eller tests vi bliver nævnt i, hvilke vi kun er glade for.

fiskerestaurant-i-koebenhavn-asian-lobster-roll-1024x640

Bedømt af elektriker

Vi er blevet bedømt af en elektriker, som er en af vores samarbejdspartnere. Det kan du læse meget mere om i dette indlæg.