Restaurant Hooked
Kødbyen Vesterbro

Med en placering lige foran Kødbyen kan man næsten ikke andet end at slå sin vej forbi vores restaurant på Vesterbro. Kig forbi, og prøv vores moderne fiskeretter, som har alt fra Fish and Chips og Lobster Rolls til sprøde fiskeburgere med fritter og din favorit dip.

Den uformelle fiskerestaurant i Kødbyen

På restaurant Hooked ved Kødbyen er du sikret gode vibes i de autentiske lokaler. Så tag venner, familie eller bekendte med ind og få jer en god aften og sæt tænderne i råvarer af højeste kvalitet. Kødbyen byder altid på god atmosfære og stemning, så det er du sikret, når du besøger os.

I det populære område Kødbyen på Vesterbro finder du vores restaurant. Vi serverer friskfanget fisk og skaldyr i Kødbyens uformelle fiskerestaurant, hvor stemningen er casual og hyggelig. Om sommeren har vi en stor udeservering, der er den perfekte start på en tur ude i Københavns natteliv.

Besøg os i Kødbyen på Vesterbro, hvor du kan nyde alt godt fra havet – lavet med nøje udvalgte råvarer fra lokalområdet af bedste kvalitet. Book et bord online og besøg os i restauranten eller bestil maden til take away.

Husk, du også kan booke bord til større selskaber på vores restaurant i Kødbyen.

Restauranten på Vesterbro

Halmtorvet 34
1700 København V

+45 69 16 18 16

 

Åbningstider

Man – tors & Søndag
12.00-22.00
Køkkenet lukker kl. 21.00

Fredag & Lørdag
12.00-23.00
Køkkenet lukker kl. 22.00

Hop ombord i vores restaurant i Kødbyen

På Halmtorvet 34 lige overfor Kødbyen, finder du den hyggeligste fiskerestaurant i København. Vores restaurant på Vesterbro er dobbelt så stor, som vores spisested på Nørrebrogade, men bare rolig; stemningen er stadig lige så god og hyggelig.

Vi har plads til 125 glade gæster i vores restaurant i Kødbyen både til hverdag og til fest, og det er både muligt at sidde udenfor og indenfor alt efter vejret. Vores restaurant på Vesterbro er godt besøgt, og er derudover nævnt i Momondos Copenhagen guide, så du kan med fordel booke bord i forvejen her.

Vi byder dig altid velkommen indenfor i vores restaurant ved Kødbyen, men du har nu også muligheden for at leje vores velkendte foodtruck til arrangementer og andre festligheder.

Chips, rolls & bowls i Kødbyen

Gå allerede nu på opdagelse i vores menu. Den er sammensat af gode retter, som viser vores kærlighed til fisk og skaldyr. Vores mission med Hooked har fra starten været, at få danskerne til at elske fisk og skaldyr ligeså meget som vi selv gør. Du kan blandt andet nyde Fish & Chips, Lobster Rolls, Poké bowls og meget mere – og hvis du er vegetar, har vi også noget for dig.

Vores Fish & Chips er helt klart en af vores mest populære retter, hvilket vi godt forstår. Du får her en stegt sejfisk som er paneret i vores egne krydderier. Til dette får du vinegar fritter, ærte- og mynte dip og tartar dip.

Vores Hooked Lobster Rolls er ligeledes en ret, som du ikke må gå glip af. Den består af certificeret hummer, økologisk brioche. friterede løgringe, purløg, citron og mayo.

Hos Hooked tilbyder vi også forskellige poké bowls med tun, laks eller rejer samt et udvalg af burgere med sejfisk, laks eller halloumi. Som tilbehør, eller til at stille den lille sult, kan du købe forskellige snacks som Mac & Cheese croquettes, tempura rejer, laksetartar eller noget helt fjerde.

Er du ikke helt overbevist endnu, kan du læse nogle af vores fantastiske anmeldelser på Google eller  Tripadvisor.

Alt godt fra havet

Hvis alt dette, nævnt i ovenstående, lyder uimodståeligt og som noget du bare må prøve, men føler at det er svært at vælge mellem alle vores retter, har Hooked den perfekte løsning for dig.

På vores restaurant i Kødbyen, samt alle vores andre restauranter, anbefaler vi altid at tage en snack og en hovedret pr person. Alle vores snacks er delevenlige, hvilket gør det nemt at prøve lidt af hvert fra vores menukort. 

Spis og drink så meget du kan hos Hooked​

Beliggende i Kødbyen er Hooked det perfekte sted at starte din aften. Med vores All you can drink, kan du købe alle de cocktails, øl og vin du og dit selskab kan drikke i 1,5 time. Dette vil derfor være den perfekte start til en aften i Kødbyens festlige farver.

Af øl tilbyder Hooked flere forskellige og nøje udvalgte øl der passer perfekt til menukortet. Prøv eksempelvis et udvalg af vores øl, alle brygget af TO ØL. Hvis du i stedet har lyst til at parre din ret med en forfriskende cocktail kan du vælge mellem vores søde og syrlige Pineapple Crush, vores egen Hooked Ginger Punch eller vores forfriskende Grapefruit Spritz. Alle cocktails kan desuden fås i en pitcher, så de nemt kan deles med hele bordet.

Ikke kun i Kødbyen, men hjemme hos dig

Derudover kan du leje vores marineblå foodtruck, så du kan få en original og forfriskende catering løsning, baseret på vores bedste opskrifter, ud til dit næste arrangement. Det synes vi nemlig, er den bedste mulighed for snacks til større forsamlinger, og vi ved, at den bliver det perfekte samlingspunkt til dit arrangement.

Vil du alligevel hellere stå derhjemme, så skal du besøge vores opskriftsunivers, med de helt perfekte opskrifter til dig, hvis du elsker fisk. Se fx disse, som du kan lave til frokost, aftensmad eller det midt imellem; varmrøget laksrødspættefiletkulmulelynstegt tun og torsk i ovn.

Hookeds hyggelige café på Frederiksberg