Restaurant Hooked
Kødbyen (Vesterbro)

Kødbyens uformelle fiskerestaurant

I det populære område Kødbyen på Vesterbro finder du vores restaurant. Vi serverer friskfanget fisk og skaldyr i Kødbyens uformelle fiskerestaurant, hvor stemningen er casual og hyggelig.

Besøg os i Kødbyen på Vesterbro, hvor du kan nyde alt godt fra havet – lavet med nøje udvalgte råvarer fra lokalområdet af bedste kvalitet. Book et bord online og besøg os i restauranten eller bestil maden til take away.

Adresse

Halmtorvet 34
1700 Vesterbro
+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man – Søn
12.00 – 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Hop ombord i vores restaurant

På Halmtorvet 34 lige overfor Kødbyen, finder du den hyggeligste fiskerestaurant i København. Vores restaurant på Vesterbro er dobbelt så stor, som vores spisested på Nørrebrogade, men bare rolig; stemningen er stadig lige så god og hyggelig.

Vi har plads til 125 glade gæster både til hverdag og til fest, og det er både muligt at sidde udenfor og indenfor alt efter vejret. Vores restaurant på Vesterbro er godt besøgt, og er derudover nævnt i Momondos Copenhagen guide, så du kan med fordel booke bord i forvejen her.

Chips, rolls & bowls

Gå allerede nu på opdagelse i vores menu. Den er sammensat af gode retter, som viser vores kærlighed til fisk og skaldyr. Vores mission med Hooked har fra starten været, at få danskerne til at elske fisk og skaldyr ligeså meget som vi selv gør. Du kan blandt andet nyde Fish & Chips, Lobster Rolls, Poké bowls og meget mere – og hvis du er vegetar, har vi også noget for dig.

Hooked Fiskerestaurant