Café Frederiksberg -
få delikatesser fra havet hos Hooked

Vores menukort bærer præg af vores fascination af fisk, og hvad det kan i køkkenet. Vores altid professionelle kokke har sammensat et menukort baseret på altid friske råvarer. Vores ønske er, at du får en bid af gode smage fra havet, hvor fisken er i centrum i vores café på Frederiksberg.

Få hele oplevelsen i vores café på Frederiksberg

Vores café finder du på Frederiksberg, i de fineste omgivelser. Vi er en uformel café, der gør meget for at vores gæster får en aften fyldt med hygge. Ønsket er, at jeres nye samlingspunkt skal være lige hér, hvor i kan få stunder med kollegaer, venner eller familie i fiskens tegn.

Spis på vores café og nyd vores Hooked feast, hvor du kan smage vores specialiteter. Her får du mulighed for, at prøve alle vores snacks, en lobster roll og fritter ad libitum.

Hvis du tørster hen af aftenen, så er du velkommen til at tilføje fri bar, hvor vores personale vil mixe drinks og cocktails til dig og dit selskab.

Hele menukortet, der kan findes i vores café, er fyldt med klassikere, som Fish & Chips, hvoraf du kan prøve alt fra vores lobster rolls til vores berømte fiske burger. Hvis du er til det mere sunde alternativ, så står vi klar til at blande en lækker poké bowl, hertil kan du vælge mellem tun, laks eller tempura rejer.

Vi eksperimenterer hele tiden med de råvarer, som er omdrejningspunktet, for vores café på Frederiksberg. Derfor har vi også de lækreste kødfrie alternativer, til dig som nyder lækre fiskeretter.

Adresse

Smallegade 20B
2000 Frederiksberg
tel:+45 69 16 18 16

Åbningstider

Mandag – torsdag
12.00 – 22.00

Fredag- søndag
12.00 – 22.00

Hookeds hyggelige café på Frederiksberg

Tag vores specialiteter med hjem i vante rammer

Hvis I ikke er til den helt store aften ude, eller ønsket blot findes i at få en smagsoplevelse med hjem at nyde, så er vores take away menukort til at finde på vores hjemmeside

Hvis i stadig ønsker et feast, så har i stadig mulighed for dét med vores feast for 2. Vi vil til enhver tid gerne pakke jeres måltid ned, så det bliver nemt for jer at afhente i vores café på Frederiksberg. Her får du to valgfrie lobster rolls samt alle snacks på menukortet.

På vores take away menu vil der løbende være fristende tilbud. Så tag et kig på vores menu og gem det til næste gang, du får lyst til fisk på menuen.

Hvis du ønsker sundere alternativer, så kan du altid bytte vores fritter ud med en lækker grøn salat.

Vi har den perfekte gaveidé. En oplevelse på vores café på Frederiksberg​

Ved du ikke hvad du skal give vennen, kæresten eller dine forældre i fødselsdagsgave? Så kender vi heldigvis svaret. Med vores gavekort kan du give en oplevelse, hvor smagene af friske råvarer, fisk og hyggen er i fokus.

For at få fat i et af vores gavekort, så kan du altid tage forbi vores café på Frederiksberg, hvor vores altid smilende medarbejdere vil hjælpe dig med at få et gavekort til den værdi, du ønsker.

Hvis tiden er knap, kan du nemt få gavekortet gennem vores hjemmeside. Her indtaster du selv den ønskede værdi, der skal være på kortet. Gavekortet er gyldig i 36 måneder, så der er masser af tid til at indløse det.

Vores gavekort kan indløses i vores cafeér på Nørrebro, i Kødbyen, Carlsberg Byen, ved Pumpehuset, på Christianshavn og Frederiksberg.

restaurant Kødbyen

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål

Hvis du har spørgsmål angående vores retter, allergener, vores cafeér på Frederiksberg m.m., eller ønsker du at give ris eller ros, så kan du altid kontakte os på mail info@gethooked.dk med en uddybning i emnefeltet eller på vores telefon +45 69 16 18 16, hvor vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Er du blevet sulten på at lære os lidt bedre at kende? Så er du altid velkommen til at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi ofte forkæler vores følgere med masser af øjenguf, der får mundvandet til at løbe.

Er du blevet hooked på idéen om at spise mere fisk? Så kan du også svinge forbi og nyde en frokost i vores hyggelige omgivelser på Frederiksberg, Østerbro eller i Nordhavn.

Hooked Fiskerestaurant