Besøg vores restaurant
på Frederiksberg

Vores restaurant på Frederiksberg emmer af god stemning og velsmagende seafood i rammer, der inviterer til masser af gode stunder i fiskens tegn.

Restauranten på
Smallegade

Restauranten på Frederiksberg er placeret i hjertet af den hyggelige bydel, nærmere bestemt på Smallegade, og har dermed både Frederiksberg Have, Gl. Kongevej og Falkoner Allé som naboer.

På vores restaurant på Frederiksberg inviterer vi indenfor i afslappede omgivelser til anledninger af en hvilken som helst slags. Om det er for at spise hummer til frokost på en ganske almindelig tirsdag, eller weekenden, som skal skåles ind med god mad og drinks, så glæder vi os til at byde dig velkommen.

Adresse

Smallegade 20B
2000 Frederiksberg

 

+45 69 16 18 16

Åbningstider

Mandag – fredag
17.00 – 22.00

lørdag – søndag
12:00-22:00

Køkkenet lukker kl 21:00 alle dage

Vi gør god fisk og skaldyr tilgængeligt for alle

Det hele startede i en blå foodtruck i 2017, hvor drømmen var at servere fisk på vaskeægte streetfood style rundt i hele Danmark og gøre endnu flere danskere hooked på vores svømmende venner.

Det varede ikke længe, før det rigtig tog til, og nu er endnu flere danskere blevet hooked på vores fisk, som ikke bare serveres på vores restaurant på Frederiksberg men mange steder rundt omkring i København.

Menukortet byder på et hav af forskellige muligheder, når den lille eller store sult melder sin ankomst. Vi serverer alt fra sprøde fiskeburgere til fish & chips, lobster rolls, poké bowls og meget mere til frokost og aftensmad. Vores ambition er at gøre fisk og skaldyr til allemandseje – og det betyder, at der ikke plads til dårlige oplevelser. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af de råvarer, vi tilbereder og serverer, og vi gør altid en indsats for at tage de mest bæredygtige valg – for havet, kunderne og forretningen. Det synes vi, giver den bedste smag i munden.

Smagen af nøje udvalgte råvarer

Vi udvælger altid nøje vores råvarer. Besøger du vores restaurant på Frederiksberg, og får du serveret vores laks, er den eksempelvis både certificeret og fanget i farvandet omkring Færøerne.

Mørksejen, som vi bruger i vores Fish & Chips, er ligeså certificeret – og så er den fanget uden brug af bundtrawls. Bundtrawls er store net, der slæbes henover havets bund. Ved at undgå fisk fanget på denne måde, sikrer vi, at vi hverken ødelægger eller forstyrrer det naturlige liv på havbunden.

Har du, ligesom os, en svaghed for vores lobster rolls, så kan disse naturligvis også nydes med god smag i munden, når du besøger vores restaurant på Frederiksberg. Vi bruger nemlig udelukkende certificeret hummer, der er fanget på åbent hav. Med andre ord: god fisk på gaflen giver god smag i munden – og det er afgørende for os, når vi serverer fisk på vores restauranter på Frederikberg, Nørrebro, Vesterbro, Carlsberg Byen og Christianshavn.

En restaurant på Smallegade uden fine fornemmelser

Vores ambition om at gøre god fisk og skaldyr tilgængeligt for alle betyder ikke kun, at vi søger de bedste råvarer.

For os betyder tilgængelighed også, at vores restaurant på Frederiksberg er stedet, hvor du har lyst til at mødes til en hyggelig og uformel frokost eller aften med venner og familie. Derfor er de fine fornemmelser og den hvide dug pakket langt væk på vores restaurant på Frederiksberg – og i stedet emmer vores restaurant på Frederiksberg af masser af liv og nede-på-jorden-stemning.

Besøger du vores skønne fiskerestaurant, kan du se frem til en hyggelig hverdagsaften eller festlig fredagsstemning i byens bedste selskab.

Et velassorteret drinkskort

Er stemningen til en drink eller to byder vi på masser af lækre drikkevarer til netop dét formål. Prøv vores udvalg af cocktails eller del en velmikset pitcher med resten af dit selskab.

Det er naturligvis også muligt at stille tørsten med en kold øl eller en god flaske vin. På vores restaurant på Frederiksberg serverer vi øl brygget af bryghuset TO ØL samt veludvalgte vine.

Akkompagneret med dine fiske- og skaldyrsfavoritter fra menukortet er du i yderst godt selskab, når tørsten skal slukkes til frokost eller aftensmaden på vores restaurant på Smallegade.

Sluk tørsten på vores Frederiksberg-restaurant ​

Er I ekstra tørstige, eller elsker I også bare at smage en masse forskelligt? Om I vil tilføje det til jeres feast menu eller blot til en enkelt ret fra vores menukort, så kan I med vores ‘All You Can Drink’ være helt sikre på, at I kan få slukket tørsten.

Om I blot vil forbi til All You Can Drink på vores restaurant på Frederiksberg, uden at ville have noget andet fra menukortet, er dette selvfølgelig også muligt – men vi advarer, når først I er kommet ind i vores restaurant på Frederiksberg, kan det være svært at holde sig fra alle vores lækre fiskeburgere, lobster rolls og snacks. De fleste har det med at blive vilde med menukortet.

Book dit bord – eller sving forbi på Smallegade

Er det mandag, når mandag er værst eller trænger du blot til lidt hjælp til frokost eller aftensmaden, kan du naturligvis altid bestille dine favoritter som take away fra vores restaurant på Frederiksberg.

Vil du opleve den gode stemning, anbefaler vi dog, at du svinger forbi vores stemningsfulde restaurant på Frederiksberg. Vi ser frem til at byde dig velkommen til masser af god mad, lækre drinks, dejligt humør og til at du bliver en del af det gode selskab. Du kan også få maden bragt ud som catering med vores foodtruck, så du ikke selv skal stå og kreere maden selv med diverse gode opskrifter.

Har du brug for en lille pre-taste på, hvad du kan forvente af vores restaurant på Frederiksberg? Så udforsk vores Instagram og Facebook, før du besøger os.

Skal du holde en fest? Lej en foodtruck eller bestil catering hos Hooked!

Venner hygger på Hookeds spisested på Frederiksberg

Et univers af opskrifter​

Fra vores restaurant på Frederiksberg serverer vi alt det bedste fra havet. Men det er faktisk ikke det eneste sted, du kan finde de små perler fra havet. Vi har nemlig skabt et helt univers af opskrifter, som du kan give dig i kast med hjemme i køkkenet.

Er du blevet hooked på idéen om at spise mere fisk, men savner du inspiration og vejledning? Så kan du med fordel svinge forbi vores opskriftunivers, når ikke du svinger forbi vores restaurant på Frederiksberg. Universet bugner nemlig af inspiraiton, gode råd, masser opskrifter og tips og tricks.

Hvordan laver man eksempelvis hummerhaler i ovnen, eller hvad skal der til for at tilberede en sprød og vanedannende fiskeburger? Alt det og meget mere kan du finde svar på, når du går på opdagelse i vores mange forskelligartede opskrifter.

Er du ikke en haj i køkkenet, eller foretrækker du bare, at andre tilbereder din fisk, så er du også altid velkommen til at svinge forbi vores restaurant på Frederiksberg. Vi står klar med alt det bedste fra havet, og også lidt fra landjorden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på vores restaurant til en hyggelig stund i fiskens tegn.

Velkommen – og velbekomme.

Hookeds hyggelige café på Frederiksberg