Restaurant Hooked
Frederiksberg

Besøg vores restaurant på Frederiksberg

Vores restaurant på Frederiksberg emmer af god stemning og velsmagende mad i rammer, der inviterer til masser af gode stunder i fiskens tegn. Restauranten på Frederiksberg er placeret i hjertet af den hyggelige bydel, nærmere bestemt på Smallegade, og har dermed både Frederiksberg Have, Gl. Kongevej og Falkoner Allé som naboer. På vores restaurant på Frederiksberg inviterer vi indenfor i afslappede omgivelser til anledninger af en hvilken som helst slags. Om det er for at spise hummer til frokost på en ganske almindelig tirsdag, eller weekenden, som skal skåles ind med god mad og drinks, så glæder vi os til at byde dig velkommen.

Adresse

Smallegade 20B ·
2000 frederiksberg

+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man – Søn
12.00 – 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Vi gør god fisk og skaldyr tilgængeligt for alle

Menukortet byder på et hav af forskellige muligheder, når den lille eller store sult melder sin ankomst. Vi serverer alt fra sprøde fiskeburgere til fish & chips, lobster rolls, poké bowls og meget mere. Vores ambition er at gøre fisk og skaldyr til allemandseje – og det betyder, at der ikke plads til dårlige oplevelser. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af de råvarer, vi tilbereder og serverer, og vi gør altid en indsats for at tage de mest bæredygtige valg – for havet, kunderne og forretningen. Det synes vi, giver den bedste smag i munden.

En restaurant uden fine fornemmelser

Vores ambition om at gøre god fisk og skaldyr tilgængeligt for alle betyder ikke kun, at vi søger de bedste råvarer. For os betyder tilgængelighed også, at vores restaurant på Frederiksberg er stedet, hvor du har lyst til at mødes til en hyggelig og uformel aften med venner og familie. Derfor er de fine fornemmelser og den hvide dug pakket langt væk på vores restaurant på Frederiksberg – og i stedet emmer vores restaurant på Frederiksberg af masser af liv og nede-på-jorden-stemning. Besøger du vores restaurant på Frederiksberg, kan du se frem til en hyggelig hverdagsaften eller festlig fredagsstemning i byens bedste selskab. 

Et velassorteret drinkskort

Er stemningen til en drink eller to byder vi på masser af lækre drikkevarer til netop dét formål. Prøv vores cocktails på fad eller del en velmikset pitcher med resten af dit selskab. Det er naturligvis også muligt at stille tørsten med en kold øl eller en god flaske vin. På vores restaurant på Frederiksberg serverer vi øl brygget af bryghuset TO ØL samt veludvalgte hvidvine. Akkompagneret med dine fiske- og skaldyrsfavoritter fra menukortet er du i yderst godt selskab, når tørsten skal slukkes på vores restaurant på Frederiksberg. 

Book dit bord eller sving forbi

Er det mandag, når mandag er værst eller trænger du blot til lidt hjælp til aftensmaden, kan du naturligvis altid bestille dine favoritter som take away fra vores restaurant på Frederiksberg. Vil du opleve den gode stemning, anbefaler vi dog, at du svinger forbi vores stemningsfulde restaurant på Frederiksberg. Vi ser frem til at byde dig velkommen til masser af god mad, lækre drinks, dejligt humør og til at du bliver en del af det gode selskab.

Hooked Fiskerestaurant