Restaurant Hooked
Frederiksberg

Besøg vores restaurant på Frederiksberg

Vores restaurant på Frederiksberg emmer af god stemning og velsmagende mad i rammer, der inviterer til masser af gode stunder i fiskens tegn. Restauranten på Frederiksberg er placeret i hjertet af den hyggelige bydel, nærmere bestemt på Smallegade, og har dermed både Frederiksberg Have, Gl. Kongevej og Falkoner Allé som naboer. På vores restaurant på Frederiksberg inviterer vi indenfor i afslappede omgivelser til anledninger af en hvilken som helst slags. Om det er for at spise hummer til frokost på en ganske almindelig tirsdag, eller weekenden, som skal skåles ind med god mad og drinks, så glæder vi os til at byde dig velkommen.

Adresse

Smallegade 20B ·
2000 frederiksberg

+45 69 16 18 16

Åbningstider

Mandag – torsdag
12.00 – 22.00

Fredag- søndag
12.00 – 22.00

besøg restaurant Frederiksberg til frokost

Vi gør god fisk og skaldyr tilgængeligt for alle

Det hele startede i en blå foodtruck i 2017, hvor drømmen var at servere fisk på vaskeægte streetfood style rundt i hele Danmark og gøre endnu flere danskere hooked på vores svømmende venner. 

Det varede ikke længe, før det rigtig tog til, og nu er endnu flere danskere blevet hooked på vores fisk, som ikke bare serveres på vores restaurant på Frederiksberg men hele fem steder rundt omkring i København.

Menukortet byder på et hav af forskellige muligheder, når den lille eller store sult melder sin ankomst. Vi serverer alt fra sprøde fiskeburgere til fish & chips, lobster rolls, poké bowls og meget mere til frokost og aftensmad. Vores ambition er at gøre fisk og skaldyr til allemandseje – og det betyder, at der ikke plads til dårlige oplevelser. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af de råvarer, vi tilbereder og serverer, og vi gør altid en indsats for at tage de mest bæredygtige valg – for havet, kunderne og forretningen. Det synes vi, giver den bedste smag i munden.

En restaurant uden fine fornemmelser

Vores ambition om at gøre god fisk og skaldyr tilgængeligt for alle betyder ikke kun, at vi søger de bedste råvarer. For os betyder tilgængelighed også, at vores restaurant på Frederiksberg er stedet, hvor du har lyst til at mødes til en hyggelig og uformel frokost eller aften med venner og familie. Derfor er de fine fornemmelser og den hvide dug pakket langt væk på vores restaurant på Frederiksberg – og i stedet emmer vores restaurant på Frederiksberg af masser af liv og nede-på-jorden-stemning. Besøger du vores restaurant på Frederiksberg, kan du se frem til en hyggelig hverdagsaften eller festlig fredagsstemning i byens bedste selskab. 

Prøv vores american lobster roll til frokost
nyd frokost på Frederiksberg

Et velassorteret drinkskort

Er stemningen til en drink eller to byder vi på masser af lækre drikkevarer til netop dét formål. Prøv vores cocktails på fad eller del en velmikset pitcher med resten af dit selskab. Det er naturligvis også muligt at stille tørsten med en kold øl eller en god flaske vin. På vores restaurant på Frederiksberg serverer vi øl brygget af bryghuset TO ØL samt veludvalgte hvidvine. Akkompagneret med dine fiske- og skaldyrsfavoritter fra menukortet er du i yderst godt selskab, når tørsten skal slukkes til frokost eller aftensmaden på vores restaurant på Frederiksberg. 

Ekstra sulten i Frederiksberg?

Hvis sulten fylder lidt ekstra meget, eller du og dine venner blot er helt hooked på fisk, så har I nu mulighed for at spise jer mætte i alle jeres favoritter på vores restaurant på Frederiksberg. Det er nemlig rigtigt – spis jer mæt i alle vores favorit snacks og en valgfri lobster roll med vores Hooked Feast menu. 

Om det blot er for at nyde weekenden ude, lade hverdagsaftenen byde på noget mere spændende eller som starten på en lang, sjov nat, så er der mange gode grunde til at svinge forbi vores restaurant på Frederiksberg til et ordentligt feast i streetfood fisk.

DSC00583-scaled
fiskeretter venner

Sluk tørsten med alt I hvad hjertet begærer på vores restaurant på Frederiksberg

Er I ekstra tørstige, eller elsker I også bare at smage en masse forskelligt? Om I vil tilføje det til jeres feast menu eller blot til en enkelt ret fra vores menukort, så kan I med vores ‘All You Can Drink’ være helt sikre på, at I kan få slukket tørsten. 

Om I blot vil forbi til All You Can Drink på vores restaurant på Frederiksberg, uden at ville have noget andet fra menukortet, er dette selvfølgelig også muligt – men vi advarer, når først I er kommet ind i vores restaurant på Frederiksberg, kan det være svært at holde sig fra alle vores lækre fiskeburgere, lobster rolls og snacks. De fleste har det med at blive vilde med menukortet.

Book dit bord eller sving forbi

Er det mandag, når mandag er værst eller trænger du blot til lidt hjælp til frokost eller aftensmaden, kan du naturligvis altid bestille dine favoritter som take away fra vores restaurant på Frederiksberg. Vil du opleve den gode stemning, anbefaler vi dog, at du svinger forbi vores stemningsfulde restaurant på Frederiksberg. Vi ser frem til at byde dig velkommen til masser af god mad, lækre drinks, dejligt humør og til at du bliver en del af det gode selskab. Du kan også besøge vores restaurant Christianshavn eller få maden bragt ud som catering med vores foodtruck, så du ikke selv skal stå og kreere maden selv med diverse gode opskrifter.

Har du brug for en lille pre-taste på, hvad du kan forvente af vores restaurant på Frederiksberg? Så udforsk vores Instagram og Facebook, før du besøger os.

Ønsker du at være den første til at se, når vi åbner nye restauranter eller byder på spændende nyheder, så bliv en del af Hooked familien, og giv os et ‘follow’ og velsign din timeline med billeder af de lækreste fiskeretter.

nyd en dejlig frokost på Frederiksberg
besøg restaurant Frederiksberg til frokost
god frokost på Frederiksberg