Restaurant Østerbro - Find det bedste spisested i dit område

Af

Opdateret d.

Skal du ud og spise, men mangler den helt rette og bedste restaurant på Østerbro, så få lidt inspiration fra os hos Hooked. Hvis det frister med en crispy fisk, kan du altid besøge din nærmeste Hooked restaurant.

Restaurant Oesterbro

Lækre, spændende restauranter på Østerbro

I denne del af København, finder du nogle af de bedste spisesteder og måske din kommende yndlings restaurant. Vi elsker Østerbro for dets ro og behag i området. De formår at skabe de bedste rammer. De byder på lidt for enhver smag, og du kan finde alt fra traditionelt dansk til det asiatiske køkken.

Madklubben Østerbro

Du finder også en Madklubben i denne del af København. Med et lækkert nordisk twist formår de at sætte deres personlige præg på gode, traditionelle danske retter. Vi anbefaler klart Madklubben til dig, der søger en restaurant, hvor der er fyldt med stemning, atmosfære og gode toner.

Med simple, stringente og velsmagende retter, kan du her på Østerbro selv sammensætte din favorit menu ud fra deres menukort. De har årstidernes favoritter, så du altid kan nyde friske grøntsager og generelt råvarer i sæson.

Adresse: Østerbrogade 79, 1 etage

Bottega Estadio

Med den perfekte og måske bedste placering på Østerbro, hvis du skal til fodboldkamp i Parken, ligger Bottega Estadio. De tilbyder den hyggeligste baggård til deres gæster, hvor man, på en varm sommerdag, kigger lige ind til Parken. Trukket væk fra gaden finder du den lille oase af en baggård. 

Det er nok den bedste restaurant på Østerbro, mener vi, hvis du mangler det perfekte spisested inden en fodboldkamp. Både på æstetisk og på smag vinder de ethvert hjerte. De har virkelig sans for detaljen, og det gælder ligeledes i deres uformelle, men kompetente servering.

Adresse: Gunnar Nu Hansens Plads 9

Hanzo Østerbro

Er du til asiatisk med nordisk twist, så har vi her den bedste restaurant til dig på Østerbro. Med et enormt spændende take på asiatisk mad, formår Hanzo (som også er at finde på Værnedamsvej) at inspirere, hver gang man er på besøg i deres indbydende restaurant.

De har skabt et dragende univers med deres indretning, og man føler, at man er at finde på en lille gyde i Hong Kong. Maden er simpel, men fyldt med smag, og du bliver taget godt rundt i den asiatiske manege – men hvor nordens tanker og smage også er at finde. På Hanzo elsker de også at bringe fisk og skaldyr ind på en moderne og crispy måde – ligesom hos os i Hooked.

Adresse: Østerbrogade 79, stuen

Besøg Hooked i København

Der findes endnu flere gode restauranter i København – se fx. hvilke steder der er i Nordhavn her.

Frygt ej, Hooked er også at finde i nærheden. Hvis du længdes efter de lækre, sprøde og moderne fiskeserveringer på en af de bedste restauranter, kan du hurtigt komme til din nærmeste Hooked restaurant. 

Vi er at finde flere steder i København, og du kan her finde den nærmeste fiskerestaurant. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit næste besøg hos Hooked – et uformel spisested med fokus på det sociale og mad som samlingssted.