Restaurant Hooked
Nørrebro

Byens hyggeligste fiskerestaurant

Placeret centralt på hippe Nørrebro finder du enhver fiskeelskers drøm.

Her kan du hoppe ombord i et hav af forskellige fisk og skaldyr – serveret i hyggelige omgivelser med god stemning. Prøv alt godt fra havet, som Fish & Chips, Lobster Rolls, friteret calamari og vores gode Hooked Burger.

Besøger du vores restaurant på Nørrebro, kan du forvente en hyggelig aften med god mad lavet på kvalitetsråvarer fra lokale leverandører. Den saftige mørksej, som du kan smage i vores Fish & Chips, kommer eksempelvis direkte fra Nordsøen. På den måde sikrer vi, at din fisk altid er veltilberedt og fuld af smag.

Er dit besøg i vores restaurant det første stop på en aften ude, eller trænger du bare til en god cocktail? Så kan du med fordel prøve vores cocktail på fad eller nyde en kold øl fra det lokale bryggeri, TO ØL, naturligvis akkompagneret af din favoritmad fra Hooked.

Dyk ned i vores menukort, som er nøje sammensat af god kvalitetsfisk og -skaldyr og vegetariske retter. Lige siden vi startede, har vores mission været at få danskerne til at elske alt godt fra havet lige så højt som vi gør.

Det er altid muligt at bestille dine yndlingsretter fra Hooked som take away, men hvis du trænger til en hyggelig aften ude med vennerne, så book et bord eller kig ned på vores fiskerestaurant på Nørrebro – vi gør altid vores bedste, for at I får en god og hyggelig aften.

Adresse

Nørrebrogade 59
2200 København N
+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man – Søn
12.00 – 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Nyd din fisk på restaurant Nørrebro

Midt på den travle Nørrebrogade mødes havets fisk med vores stemningsfyldte fiskerestaurant, Hooked. Nørrebro er Københavns farverige og livlige bydel. Her finder du en stor mangfoldighed, den populære Røde Plads og masser af hyggelige barer og lækre spisesteder. Blandt disse steder ligger Hooked – det hyggeligste spisested i København og på Nørrebro, hvor du kan nyde god fisk og skaldyr i godt selskab med gode venner.

Tæt på vores restaurant på Nørrebro finder du Assistens Kirkegården, som er et oplagt sted at tage en gåtur efter du har nydt din frokost på Hooked. Og har du startet en festlig aften på Hooked med mad og cocktails fra fad sammen med vennerne, er der masser af mulighed for at fortsætte ud på de mange hyggelige barer, der gemmer sig i lokalområdet.

Vi ses på Nørrebro

Alle ugens dage står vi klar og byder jer velkommen med god stemning og lækker mad tilberedt af fisk af høj kvalitet og lokale råvarer.

Kig forbi vores restaurant Nørrebro til et godt måltid med gode venner.

Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os på Vesterbro, Frederiksberg, Christianshavn og i Carlsberg Byen.

Hooked Fiskerestaurant