Restaurant Hooked
Nørrebro

Byens hyggeligste fiskerestaurant

Trænger du til et velsmagende måltid, der er lidt udover din sædvanlige fiskerestaurant? Kom forbi vores restaurant på Nørrebro , hvor vi sørger for at din fiskesult bliver stillet. Placeret centralt på hippe Nørrebro finder du enhver fiskeelskers drøm.

Her kan du hoppe ombord i et hav af forskellige fisk og skaldyr – serveret i hyggelige omgivelser med god stemning. Prøv alt godt fra havet, som Fish & Chips, Lobster Rolls, laksetartar og vores gode Hooked Burger.

Besøger du vores restaurant på Nørrebro, kan du forvente en hyggelig aften med god mad lavet på kvalitetsråvarer fra lokale leverandører. Den saftige mørksej, som du kan smage i vores Fish & Chips, kommer eksempelvis direkte fra Nordsøen. På den måde sikrer vi, at din fisk altid er veltilberedt og fuld af smag.

Er dit besøg i vores restaurant det første stop på en aften ude, eller trænger du bare til en god cocktail? Så kan du med fordel prøve vores økologiske cocktails eller nyde en kold øl fra det lokale bryggeri, TO ØL, naturligvis akkompagneret af din favoritmad fra Hooked.

Hvis du vil have alle vennerne med, kan du også booke bord til selskaber på restauranten på Nørrebro.

Adresse

Nørrebrogade 59
2200 København N
+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man – tors & Søndag
12.00-22.00
Køkkenet lukker kl. 21.00

Fredag & Lørdag
12.00-23.00
Køkkenet lukker kl. 22.00

spisested i Indre By

Nyd din fisk på restaurant Nørrebro

Midt på den travle Nørrebrogade mødes havets fisk med vores stemningsfyldte fiskerestaurant, Hooked. Nørrebro er Københavns farverige og livlige bydel. Her finder du en stor mangfoldighed, den populære Røde Plads og masser af hyggelige barer og lækre spisesteder.

Blandt disse steder ligger Hooked – det hyggeligste spisested i København og på Nørrebro, hvor du kan nyde god fisk og skaldyr i godt selskab med gode venner. Tæt på vores restaurant på Nørrebro finder du Assistens Kirkegården, som er et oplagt sted at tage en gåtur efter du har nydt din frokost på Hooked.

Og har du billetter til Nørrebro Teater, giver vi 15% rabat på maden samme dag. Du skal blot vise din teaterbillet.

Start festen hos os

Har du startet en festlig aften på Hooked med mad og cocktails fra fad sammen med vennerne, er der mulighed for at fortsætte ud på de mange hyggelige barer, der gemmer sig i lokalområdet. På Nørrebro finder du nogle af Københavns bedste barer og dansesteder, så du kan sagtens vælge festoutfittet og kridte danseskoene, hvis aftenen starter her.

Der er rig mulighed for at prøve en masse forskellige fiskeretter.

Psssst… Hvis du ikke spiser fisk, kan du prøve vores delikate halloumi burger. Det kommer du med garanti ikke til at fortrydet. Så slå et smut forbi vores restaurant på Nørrebro og lad os forkæle dine smagsløg!

Noget for alle på Nørrebro

Dyk ned i vores menukort, som er nøje sammensat af god kvalitetsfisk og -skaldyr samt vegetariske retter. Lige siden vi startede, har vores mission været at få danskerne til at elske alt godt fra havet lige så højt som vi gør.

Det er altid muligt at bestille dine yndlingsretter fra Hooked som take away, men hvis du trænger til en hyggelig aften ude med vennerne, så book et bord eller kig ned på vores fiskerestaurant på Nørrebro – vi gør altid vores bedste, for at I får en god og hyggelig aften.

Vi ses på vores restaurant på Nørrebro

Alle ugens dage står vi klar og byder jer velkommen med god stemning og lækker mad tilberedt af fisk af høj kvalitet og lokale råvarer.

Kig forbi vores restaurant Nørrebro til et godt måltid med gode venner.

Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os på Vesterbro, Frederiksberg, Christianshavn og i Carlsberg Byen.

Har du set Hookeds opskriftsunivers? Hvis du vil stå derhjemme i køkkenet og kreere dit måltid, så kan du gøre brug af vores opskrifter, som laks i ovn, lynstegt tun, fiskefrikadeller, Poké Bowl og lakse opskrift.

Kom forbi vores Restaurant Hooked på Nørrebro og prøv vores mange forskellige fiskeretter på menukortet.

lej en food truck, og få sprøde favoritter som tempura rejer og Lobster Rolls