Suverænt spisested på Frederiksberg

Hookeds lækre spisested på Smallegade på Frederiksberg er et oplagt sted at hvile fødderne og få fyldt depoterne med velsmagende og inspirerende retter med frisk fisk. Kvaliteten er naturligvis i højsædet, når vi tilbereder netop din favoritret på vores spisested på Frederiksberg. Derfor skal du heller ikke være nervøs for, at dine smagsløg vil kede sig, når du besøger os på Hooked.

Spisested på Frederiksberg med smag på verden

Med Hookeds brede udvalg af velsammensatte retter har du mulighed for at smage på flere dele af verden ved blot ét besøg på vores spisested på Frederiksberg.

Vi har taget det bedste fra hele verdens vidunderlige køkkener og sat vores menukort op efter dette, så du har mulighed for at drømme dig langt væk fra første bid, du tager.

Vil du prøve hele den brede pakke af, hvad vi kan tilbyde og forkæle dig med, så kunne Hooked Feast være et godt valg for dig. Her får du et udvalg af vores retter, så du kan smage dig frem til, hvad din yndlingsret er, næste gang du besøger vores spisested på Frederiksberg.

Med Hooked Feast får du muligheden for at smage på vores skønne Salmon Tatar, sprøde Tempura Rejer, snaskede Mac and Cheese Kroketter og meget mere.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Street food-style mad på Frederiksberg

Med inspiration fra verdens street food markeder, har vi sammensat en menu, der sætter frisk fisk i fokus, og som giver fisken den ære, den fortjener.

Med vores brede vifte af lækre retter fra hele verden, kan du smage på både Asien og USA.

Vælger du, for eksempel, vores American Lobster Roll, så får du alle de gode smagsindtryk fra staterne. Her serveres hummeren i et blødt broiche brød toppet med brunet smør, et squeeze citron, sprødstegte løg, purløg og cremet mayo.

Hvis de asiatiske smage falder i bedre jord hos dig, så kunne en forfriskende, japansk Poké Bowl været et godt valg for dig. På en bund af sorte ris serveres nemlig lækker, frisk tun eller laks i et stærkt samarbejde med ingefær, tang, edamamebønner og avocado med lækker sojadressing, sesamfrø og spicy mayo på toppen.

Er du ikke til den rå fisk, så kan du naturligvis også få en Poké Bowl med tempura rejer, der bliver ledsaget af avocado, edamamebønner, sød ananas og syrlige, syltede rødløg, hvorpå der naturligvis også er toppet med sojadressing og sesamfrø.

Hvad end du kunne tænke dig, så har du mulighed for både at nyde det som take away eller spise det på vores spisested på Frederiksberg, hvor vi nok skal tage hånd om både dig og dine ønsker.

Få hele oplevelsen med på Frederiksberg

Siden vores store åbningsdag, har vi hver dag arbejdet på at få vores spisested på Frederiksberg til at stråle af hygge. Vores uformelle indretningsvalg giver den rette mængde hygge, som giver dig muligheden for altid at nyde de lækreste fiske delikatesser fra hele verden.

Derfor vil vi gerne inviterer dig og dine venner, kolleager eller familien indenfor, hvor I får hele Hookeds fiskerestaurant-oplevelse med på Frederiksberg. Vi kan garantere, at du vil få en oplevelelse rig på alverdens krydderier, der giver dig en smagsoplevelse fra hele verden på bare én aften.

Velkommen til vores spisested på Frederiksberg

En menu med kærlighed til det sociale

Om du sidder inde med en lille eller stor sult, skal vi nok sørge for, at du ikke går skuffet fra vores spisested på Frederiksberg. Vores menu byder på alt fra snacks, klassikere, burgers, lobster rolls og poké bowls. Hvis du ikke kan nøjes med at smage bare én enkelt ret, vil vi varmt anbefale vores populære Hooked feast, som er oplagt til dig og dit selskab.

På vores spisested beliggende på Frederiksberg får du muligheden for at smage hele menukortet i små serveringer, så du kan teste, hvad der falder bedst i din smag. Dette valg er perfekt til dig, som ønsker at nyde fiskeretter henover en længere snak langt ud på aftenen.

Hvis du skal i byen eller bare gerne vil nyde en kold drink, så er vi også klar til at blande et udvalg af vores drinks og cocktails til dig og dit selskab. Du kan også vælge at tilkøbe fri bar til vores feast menu, så du kan nyde dele af menukortets drikkevarer i 1,5 time for 275 kr. pr. person.

Hos vores spisested på Frederiksberg, får du en oplevelse, som du sjældent vil glemme. Du vil med sikkerhed komme igen efter en aften hos os. Indretningen, omgivelserne, stemningen, servicen og drikkevarerne. Sidst men ikke mindst, så vil udvalget af fiskeretterne blæse dig bagover med henrivende smage, hygge og god stemning.

Se mere til vores spisested på Frederiksberg

Lyder alt dette som noget, du kunne være interesseret i, så kan du også følge med på vores sociale medier, Facebook og Instagram, hvor vi jævnligt poster opslag om både vores spisested på Frederiksberg, såvel som vores andre spisesteder rundt omkring i København.

Hvis du har spørgsmål angående allergener, ris eller ros, kan du kontakte os på mail info@gethooked.dk med en uddybelse af spørgsmål i emne feltet eller ring til os på telefon +45 69 16 18 16.

Skal du lave mad derhjemme, kan du gøre brug af vores opskrifter. Se fx her hvordan du laver en lakselasagne, som vil begejstre dem du serverer retten for.

Er du ikke helt overbevist endnu, kan du læse nogle af vores fantatiske anmeldelser på Google eller Tripadvisor.

Venner hygger på Hookeds spisested på Frederiksberg
Hooked Fiskerestaurant