take-away københavn

Suverænt spisested på Frederiksberg

Efter en lang gåtur i Frederiksberg Have, eller måske en hyggelig shoppetur med veninderne i Frederiksberg Centeret, så kunne Hookeds lækre spisested på Smallegade på Frederiksberg være et oplagt sted at hvile fødderne og få fyldt depoterne med velsmagende og inspirerende retter med frisk fisk.

Kvaliteten er naturligvis i højsædet, når vi tilbereder netop din favoritret på vores spisested på Frederiksberg. Derfor skal du heller ikke være nervøs for, at dine smagsløg vil kede sig, når du besøger os på Hooked.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Spisested på Frederiksberg med smag på verden

Med Hookeds brede udvalg af velsammensatte retter har du mulighed for at smage på flere dele af verden ved blot ét besøg på vores spisested på Frederiksberg.

Vi har taget det bedste fra hele verdens vidunderlige køkkener og sat vores menukort op efter dette, så du har mulighed for at drømme dig langt væk fra første bid, du tager.

Vil du prøve hele den brede pakke af, hvad vi kan tilbyde og forkæle dig med, så kunne Hooked Feast være et godt valg for dig. Her får du et udvalg af vores retter, så du kan smage dig frem til, hvad din yndlingsret er, næste gang du besøger vores spisested på Frederiksberg.

Med Hooked Feast får du muligheden for at smage på vores skønne Salmon Tatar, sprøde Tempura Rejer, snaskede Mac and Cheese Kroketter og meget mere.

Street food-style mad på Frederiksberg

Med inspiration fra verdens street food markeder, har vi sammensat en menu, der sætter frisk fisk i fokus, og som giver fisken den ære, den fortjener.

Med vores brede vifte af lækre retter fra hele verden, kan du smage på både Asien og USA.

Vælger du, for eksempel, vores American Lobster Roll, så får du alle de gode smagsindtryk fra staterne. Her serveres hummeren i et blødt broiche brød toppet med brunet smør, et squeeze citron, sprødstegte løg, purløg og cremet mayo.

Hvis de asiatiske smage falder i bedre jord hos dig, så kunne en forfriskende, japansk Poké Bowl været et godt valg for dig. På en bund af sorte ris serveres nemlig lækker, frisk tun eller laks i et stærkt samarbejde med ingefær, tang, edamamebønner og avocado med lækker sojadressing, sesamfrø og spicy mayo på toppen.

Er du ikke til den rå fisk, så kan du naturligvis også få en Poké Bowl med tempura rejer, der bliver ledsaget af avocado, edamamebønner, sød ananas og syrlige, syltede rødløg, hvorpå der naturligvis også er toppet med sojadressing og sesamfrø.

Hvad end du kunne tænke dig, så har du mulighed for både at nyde det som take away eller spise det på vores spisested på Frederiksberg, hvor vi nok skal tage hånd om både dig og dine ønsker.

Se mere til vores spisested på Frederiksberg

Lyder alt dette som noget, du kunne være interesseret i, så kan du også følge med på vores sociale medier, Facebook og Instagram, hvor vi jævnligt poster opslag om både vores spisested på Frederiksberg, såvel som vores andre spisesteder rundt omkring i København.

Skal du lave mad derhjemme, kan du gøre brug af vores opskrifter. Se fx her hvordan du laver en lakselasagne, som vil begejstre dem du serverer retten for.

Hooked Fiskerestaurant