Foodtruck til fest i København​​

Står du og skal holde en fest i København? Og vil du imponere dine gæster med en foodtruck, hvor der langes frisk fisk og skaldyr over disken i sand streetfood style?

Så har Hooked en løsning til dig. 

Book foodtruck til din fest

Send os en forespørgsel, og få et tilbud for et besøg af vores foodtruck i København.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at leje vores foodtruck i København til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 4.000 kr. ex. moms.

Få besøg af vores foodtruck i København og omegn

Midt i Københavns gader blev den marineblå foodtruck i 2017 begyndelsen på hele vores fiskeeventyr, som i dag også har resulteret i 6 fiskerestauranter.

Derfor har foodtrucken en helt særlig betydning for os. Hver sommer kører vi land og rige rundt til festivaler, events og andre begivenheder. Selv når dagene bliver kortere og nætterne længere, tøffer vi afsted til firmafester, bryllupper og meget andet.

Pakker

Tilkøb

Skal den lige have lidt ekstra ? 
Tilføj ekstra snacks og/eller dessert til din pakke.

Dessert

Skal I have dessert med?

Det med småt​

  • Service fee 4000 eks moms
  • Søndags/helligdagstillæg 1500 eks moms
  • Natmadstillæg 1500 eks moms
  • Kørselstillæg over 25 km – 10 kr eks moms pr kørt km
  • I højsæson er minimumskøb på samlet 15.000 eks moms

Det siger vores kunder

5 stjernet service
5/5

Foodtruck til dit event i København eller på Sjælland

Hvis du i den nærmeste fremtid har en begivenhed planlagt i København eller omegn, kan du sende en forespørgsel med det samme. Vi kommer gerne ud med vores foodtruck til dit event, hvad end om det er fødselsdag, firma event, konfirmation, bryllup eller noget helt femte. Vi kommer gerne ud og serverer nogle delikate retter med vores friske fisk.

Så hvis din næste fest i København skal bruge en hurtig og lækker servering i nærheden af København eller på Sjælland, lavet på de bedste opskrifter, så lad os klare indkøb og madlavningen for dig! Vores marineblå foodtruck er det perfekte samlingssted for dine gæster, med hyggelig stemning og lækre måltider som får din mund til at løbe i vand.

Et socialt indspark med foodtruck i København

Fra vores elskede foodtruck ryger der lobster rolls, burgers og andet lækkert fra vores appetitvækkende menu over disken.

Foodtrucken er et sjovt alternativ til de mere traditionelle valg, når der skal være fest eller til en anden særlig begivenhed i København.

En foodtruck er et socialt indspark til alle slags fester. Folk samler sig omkring trucken, hvor man kan få sig en sludder, alt imens man nyder vores lækre street food.

Selvom restaurantens store køkken er skiftet ud med det mindre i vores truck, går vi ikke ned på de gode råvarer. Fra den friskfanget fisk til de friske håndplukkede urter. Du kan derfor forvente den højeste kvalitet og den bedste smag med vores foodtruck i København.

Kan du godt lide og stå at lave mad derhjemme? Så kan du prøve vores opskrifter, som vil begejstre alle ved middagsbordet. Prøv disse: varmrøget laks, rødspættefilet, kulmule og torsk i ovn. Hvis du alligevel hellere vil have outsourcet madlavningen, står vi klar med en foodtruck til catering.

Få et tilbud

Uanset jeres arrangement, hører vi meget gerne fra jer og kommer med et tilbud. Mulighederne er mange og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.  
 
Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt – eller ring til os på +45 25 12 97 88.