Foodtruck til fest i København​

Foodtruck til dit arrangement i København og omegn

Står du og skal holde en fest i København? Og vil du imponere dine gæster med en foodtruck, hvor der langes frisk fisk og skaldyr over disken i sand streetfood style?

Så har Hooked en løsning til dig. 

Få et tilbud

Send os en forespørgsel og få et tilbud for et besøg af vores foodtruck i København.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at leje vores foodtruck i København til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 4.000 kr. ex. moms.

Få besøg af vores foodtruck i København og omegn

Midt i Københavns gader blev den marineblå foodtruck i 2017 begyndelsen på hele vores fiskeeventyr, som i dag også har resulteret i to fiskerestauranter. Derfor har foodtrucken en helt særlig betydning for os. Hver sommer kører vi land og rige rundt til festivaler, events og andre begivenheder. Selv når dagene bliver kortere og nætterne længere, tøffer vi afsted til firmafester, bryllupper og meget andet.

Pakker

Tilkøb

Skal den lige have lidt ekstra ? 
Tilføj ekstra snacks og/eller dessert til din pakke.

Foodtruck til dit event i København eller på Sjælland

Hvis du i den nærmeste fremtid har en begivenhed planlagt i København eller omegn, kan du sende en forespørgsel med det samme. Vi kommer gerne ud med vores foodtruck til dit event, hvad end om det er fødselsdag, firma event, konfirmation, bryllup eller noget helt femte. Vi kommer gerne ud og serverer nogle delikate retter med vores friske fisk.

Så hvis din næste fest i København skal bruge en hurtig og lækker servering i nærheden af København eller på Sjælland, lavet på de bedste opskrifter, så lad os klare indkøb og madlavningen for dig! Vores marineblå foodtruck er det perfekte samlingssted for dine gæster, med hyggelig stemning og lækre måltider som får din mund til at løbe i vand.

Et socialt indspark med foodtruck i København

Fra vores elskede foodtruck ryger der lobster rolls, burgers og andet lækkert fra vores appetitvækkende menu over disken. Foodtrucken er et sjovt alternativ til de mere traditionelle valg, når der skal være fest eller til en anden særlig begivenhed i København. En foodtruck er et socialt indspark til alle slags fester. Folk samler sig omkring trucken, hvor man kan få sig en sludder, alt imens man nyder vores lækre street food. Selvom restaurantens store køkken er skiftet ud med det mindre i vores truck, går vi ikke ned på de gode råvarer. Fra den friskfanget fisk til de friske håndplukkede urter. Du kan derfor forvente den højeste kvalitet og den bedste smag med vores foodtruck i København.

Kan du godt lide og stå at lave mad derhjemme? Så kan du prøve vores opskrifter, som vil begejstre alle ved middagsbordet. Prøv disse: varmrøget laks, rødspættefilet, kulmule og torsk i ovn. Hvis du alligevel hellere vil have outsourcet madlavningen, står vi klar med en foodtruck til catering.

Lej Hooked foodtruck til fest​

Har du fået lyst til at leje vores foodtruck til et af dine kommende events i København eller et andet sted på Sjælland?
Så kan du leje foodtrucken ved at kontakte os på følgende via nedenstående kontaktformular eller ringe til os på: +45 25 12 97 88.
Her har du også mulighed for at kontakte os, hvis du har spørgsmål til foodtrucken, maden eller andet praktisk.