Catering København & Nordsjælland - Bestil street food her

Hooked tilbyder catering i København og Nordsjælland. Send en forespørgsel, og få et tilbud på vores lækre lobster rolls, fish & chips og vores andre retter.

Street food catering i København og omegn

Søger du catering i København, som er lidt ud over det sædvanlige? Vi tilbyder catering og udlejning af vores foodtruck i København, Nordsjælland og omegn, uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsevent, konfirmation, bryllup eller noget helt andet. Catering tilbydes til arrangementer med min. 50 personer. Service fee på 4.000 kr. ex. moms.

Få et tilbud

Send os en forespørgsel og få et tilbud på catering fra Hooked.

Vi gør opmærksom på, at vi kun tilbyder catering til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 4.000 kr. ex. moms.

Catering med Hooked i København og Nordsjælland

Hooked leverer catering i København, Nordsjælland og omegn. Du finder derfor ikke kun den gode service og vores sprøde Fish & Chips på vores restauranter, du kan få den leveret lige til døren i hele København og Nordsjælland. Få mad ud af huset til bl.a.: fødselsdag, bryllup, firmaarrangement, konfirmation eller noget helt andet. Lad os stå for maden, så kan du fokusere på andre dele af festplanlægningen. Vi leverer til hele København, Nordsjælland og resten af Sjælland. Vi har skræddersyet vores cateringmenu, så du helt selv kan vælge den pakke, som passer til lige netop dit arrangement.

Et festligt og anderledes indspark

Hvis du bor i København eller i Nordsjælland, så er det en helt oplagt løsning at bestille catering fra Hooked til dit næste arrangement. Du kan blot læne dig tilbage, hoppe i festtøjet og glæde dig til at tage imod dine mange gæster med åbne arme – helt uden stress og jag grundet madlavning.

Ikke nok med at det er et bekvemt valg for dig som vært, så er det også et sjovt og festligt indslag til din fest i Nordsjælland eller København, som gæsterne helt sikkert vil synes om. Man kan samles om vores marineblå foodtruck, og det skaber en uformel og hyggelig stemning til dit arrangement.

Hos Hooked gør vi en dyd ud af at servere en velsmagende og lækker menu til dig og dine gæster, når du bestiller catering, og det er vi altså klædt rigtig godt på til, hvis vi selv skulle sige det.

Vi laver nemlig hvert år mad til +100.000 gæster i både København og Nordsjælland til firmafester, festivaller, events og i vores 5 restauranter. Vi ved derfor en hel del om, hvordan man laver den bedste og mest delikate mad til din fest.  Vi er med andre ord det sikre valg, hvis du søger catering i Københavnsområdet.

Hvis du er nysgerrig på vores koncept, events og smagfulde retter, så er du også mere end velkommen til følge med på vores Instagram eller Facebook, men vi advarer dig – du bliver garanteret sulten efter sprød fisk!

fiskeretter venner
catering hooked

Hookeds forskellige pakker til catering

Hvis du ønsker at bestille vores lækre catering til København eller Nordsjælland, så er der en række forskellige pakker, du kan vælge imellem, alt efter hvad der passer til dine behov og ønsker.

Du kan eksempelvis vælge pakke 1, Fish & Chips, som består af marineret mørksej i krydret, sprød panko, grove fritter med edikkesalt, hjemmelavet tartarsauce,  ærte/mynte-dip & lime.

Hvis du i stedet ønsker hummer, når du bestiller din catering, så har vi den perfekte pakke til dig. Pakke 2, Lobster Rolls & Vinegar Fries, består nemlig af smørstegt økologisk brioche, fyldt med certificeret hummer, syltet selleri, cremefraiche, citron & purløg. Hertil serverer vi grove fritter med eddikesalt & trøffelmayo.

Er du til en lidt større pakke af slagsen, så har vi både en pakke 3 og 4, der har alt, hvad hjertet begærer. Pakke 3, Hooked Fish & Chips + snacks, består af vores populære mac & cheese croquettes med trøffelmayo, sprøde rejer med spicymayo,  blandet salat med goma og ristet sesam.

Pakke 4, Lobster Rolls, Vinegar Fries + snacks, består af en delikat sammensætning af vores sprøde og populære mac & cheese croquettes, rejer med spicy mayo, blandet salat med goma og ristet sesam. Derudover serveres smørsteg økologisk brioche, fyldt med certificeret hummer, syltet selleri, cremefraiche, citron og purløg – og som om at det ikke var nok, så får du hertil også grove fritter med eddikesalt og trøffelmayo.

Hvis du ønsker den bedste catering i København eller Nordsjælland, så synes vi, at du burde forkæle dine gæster med en af vores lækre retter, som tilberedes i vores fine foodtruck.

Meget mere end bare catering

Vi ønsker at give den bedste madoplevelse, som ikke bare dækker dine behov, men også overrasker. Vores catering i København er derfor ikke kun en normal catering, men du kan få sendt vores velkendte foodtruck ud til dit arrangement. Så overrask dine gæster med en lidt ekstraordinær catering mulighed.

Den marineblå foodtruck kan komme på besøg i København, Nordsjælland eller omegn og give dit arrangement en masse spændende seafood og lækre små snacks. Alle behov er forskellige, og det ved vi. Vi har derfor sammensat en række forskellige pakker, som tilgodeser alt fra det store event til det lille.

Prøv catering fra hooked i København

Firmafest, familiefest eller studentergilde?

Der er med vores catering-løsning mulighed for at sammensætte præcis det, som passer dig og dit kommende arrangement bedst. Skal du have hele gymnasieklassen over til dit studentergilde, eller står du for den næste sommerfest på arbejdet og helst vil slippe for hele madlavningen? Så er en mobil løsning, som vores foodtruck, det helt rette for dig.

Du er velkommen til at kigge forbi en af vores restauranter i København, for at test-smage på de sager, du kommer til at servere for dine gæster. Du kan også se mere på vores menukort og finde din yndlingsfiskeret.

Få et tilbud på catering i København

Uanset dit arrangement, så hører vi meget gerne fra jer ift. at komme med et tilbud på catering til dit arrangement i København. Mulighederne er mange, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.

Udvalget i vores catering består af fisk og skaldyr fra menukortet, og vi har sammensat en række pakker, som passer perfekt til både større og mindre selskaber.

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!