Catering København & Nordsjælland

Hooked tilbyder catering i København og Nordsjælland. Send en forespørgsel og få et tilbud på vores lækre lobster rolls, fish & chips og vores andre retter.

Bestil vores street food som catering

Vi tilbyder catering og udlejning af vores foodtruck i København, nordsjælland og omegn, uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsevent, konfirmation, bryllup eller noget helt andet. Catering tilbydes til arrangementer med min. 50 personer. Service fee på 3.200 kr. ex. moms.

Få et tilbud

Send os en forespørgsel og få et tilbud på catering fra Hooked.

Vi gør opmærksom på, at vi kun tilbyder catering til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 3.200 kr. ex. moms.

Catering med Hooked i København og Nordsjælland

Hooked leverer catering i København, Nordsjælland og omegn. Du finder derfor ikke kun den gode service og vores sprøde Fish & Chips i butikkerne, du kan få den leveret lige til døren med vores catering i København. Få mad ud af huset til bl.a.: fødselsdag, bryllup, firmaarrangement, konfirmation eller noget helt andet. Lad os stå for maden, så kan du fokusere på andre dele af festplanlægningen. Vi leverer til hele København, Nordsjælland og Sjælland. Vi har skræddersyet vores cateringmenu, sådan at du helt selv kan vælge den pakke, som passer til lige netop dit arrangement.

Meget mere end bare catering

Vi ønsker at give den bedste madoplevelse, som ikke bare dækker dine behov, men også overrasker. Vores catering i København er derfor ikke kun en normal catering, men du kan få sendt vores velkendte foodtruck ud til dit arrangement. Så overrask dine gæster med en lidt ekstraordinær catering mulighed.

Den marineblå foodtruck kan komme på besøg i København, Nordsjælland eller omegn og give dit arrangement en masse spændende seafood og lækre små snacks. Alle behov er forskellige, og det ved vi. Vi har derfor sammensat 3 forskellige pakker, som tilgodeser alt fra det store event til det lille.

Prøv catering fra hooked i København
catering hooked

Firmafest, familiefest eller studentergilde?

Der er med vores catering løsning mulighed for at sammensætte præcis det, som passer dig og dit kommende arrangement bedst. Så, om du skal have hele gymnasieklassen over til dit studentergilde, eller om du står for den næste sommerfest på arbejdet, men helst selv vil slippe for hele madlavningen. Så er en mobil løsning, som vores foodtruck, det helt rette for dig.

Du er velkommen til at kigge forbi en af vores restauranter i København, for at test-smage på de sager, du kommer til at servere for dine gæster. Ellers se mere på vores menukort og find din yndlings fiskeret.

Få et tilbud

Uanset dit arrangement, så hører vi meget gerne fra jer ift. at komme med et tilbud på catering til arrangementet. Mulighederne er mange, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.

Udvalget i vores catering består af fisk og skaldyr fra menukortet, og vi har sammensat en række pakker, som passer perfekt til både større og mindre selskaber.

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt.