Besøg vores uformelle fiskerestaurant i Kødbyen

Dyk ned i vores menu med appetitvækkende friskfanget fisk og skaldyr i afslappede og uformelle rammer på Halmtorvet 34, lige overfor kødbyen. Du kan nyde alt godt fra havet, fra den klassiske Fish & Chips til en crispy American Lobster Roll. 

Vores fiskerestaurant Kødbyen ligger i festlige rammer og altid med god stemning. Om du leder efter en hyggelig atmosfære til at spise sammen med venner og familie, eller hvis du er på vej i byen. Vores tjenere byder altid velkommen med et smil i vores fiskerestaurant. Book et bord online og besøg os i restauranten eller bestil maden til take away.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Alt godt fra havet på menuen

Vi serverer friskfanget fisk og skaldyr lavet med gode råvarer, så vi kan få danskerne til at elske fisk, lige så meget, som vi selv gør. Vi har dog valgt at gøre det lidt anderledes – vi serverer vores fisk og skaldyr street food style. 

Dediker din aften i fiskens tegn, og udforsk vores Hooked Fish & Chips, farverige Poke Bowls, lækre Lobster Rolls eller vores spændende udvalg af burgere. Du kan også finde vores vegetariske udvalg, herunder Fish & Greens eller en lækker Halloumi Burger.   

Skal du bruge lidt ekstra lækkerier ved siden af din hovedret, må du ikke gå glip af vores sides og snacks. Du kan gå den klassiske vej med vores lækre Vinegar Fries, måske lidt ekstra greasy med Mac & Cheese Croquettes, og hvis du er ekstra glad for fisk og skaldyr som os – Tempura Prawns eller Calamari on the side. 

For lidt ekstra grønt kan du også bestille vores sprøde Mixed Greens, Goma Dressing & Sesame. Eller måske du er helt vild med lakse tartar, rugbrødschips, rødløg og creme fraiche, så tilbyder vi også dette.

Start aften på vores fiskerestaurant i Kødbyen

Kødbyen er centrum for god stemning og festlige mennesker om aften. Vores fiskerestaurant ligger lige overfor kødbyen, så hvis du mangler et sted til at få nogle drinks eller øl inden dig og vennerne skal ud og svinge hofterne reste af aften, så kom glad til Hooked. 

Vi har et spændende udvalg af øl, så der er lidt til enhver smag. Vores øl henter vi fra nabobryggeriet BRUS, der ligger lige om hjørnet. Er du mere til vin, finder du også et udvalg af hvidvin og rose, som er det perfekte supplement til vores fiskeretter. Er I mere til at dele en pitcher, kan I vælge mellem vores lækre cocktailpitchers. Disse kan selvfølgelig også fås som et enkelt glas.

Vi ses i Kødbyen

Uanset om du kommer til frokost, til middag, eller som starten på en god aften, så står vi altid klar til at byde dig og dit selskab velkommen i vores fiskerestaurant Kødbyen. Hvis du ikke er i området af kødbyen, men slet ikke kan undvære vores lækre fisk og skaldyr street food style, kan du besøge en af vores andre restauranter. Vi har nemlig flere skønne spisesteder i København.

Vi anbefaler altid, at du booker et bord inden dit besøg. Så er du sikker på at kunne få en plads at sidde ved, men du er også altid velkommen uanmeldt. Vi ses til lækker street food i vores fiskerestaurant i Kødbyen.