Hyggeligt spisested i København

Når det kommer til vores hovedstad, er der ingen tvivl om, at det er et madmekka uden lige. Her finder du noget fra alverdens køkkener, som byder på sine egne smagsoplevelser – og her, midt i vrimlen af de mange smage, finder du os. Et hyggeligt spisested i København, som byder på masser af fisk – streetfood style! Get Hooked på vores køkken.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Et spisested i København med en særlig menu

Hos os finder du rigtig nok smagene fra havet – men krydret med streetfood style, som vi kender det fra udlandet. På vores spisested i København, byder menuen på en blanding af det gode, vi kender fra de mange spændende madboder rundt om i verden og alle de traditionelle fiske-køkkener. Hos os, har vi noget for enhver smag.

Vil du et smut til Asien? Så prøv vores Asian Lobster Roll med koriander, puffede risnudler og asiatisk hummermayo. Skal dit spisested hellere tage dig en tur til staterne? Vores American Lobster Roll byder på brunet smør, sprøde løg, purløg og mayo – selvfølgelig.

Er du ellevild med burger? Vores spisested byder på hele tre forskellige fiskeburgere; Hooked Burger, Salmon Burger og Halloumi Burger, som er vores vegetariske burger. Vi har samlet alt det, vi elsker fra fiske-verdenen under samme tag i København.

Hvis du er mest til den traditionelle Fish & Chips – så finder du selvfølgelig også den på menukortet.

Med vores menukort på vores spisested i København, er vi sikre på, at du vil finde noget til lige din smag. Er du normalt ikke til fisk? Vi tror, at vi kan omvende dig, og gøre dig hooked – ligesom vi allerede har gjort med mange andre københavnere.

Hooked til det hele

Leder du efter et spisested i København, hvor en hyggelig aften ude med vennerne skal startes? Så vil vores All You Can Drink menu være noget for dig! Her står den på al den øl, vin og cocktails I kan drikke i 1,5 time. Skal aftenen være ekstra god? Tilføj vores Hooked fest, og smag på lidt af det hele fra menukortet. Book et bord allerede nu til jeres næste aften ude.

Er det i stedet, en aften ude med familien og børnene, du er på udkig efter, så kom endelig forbi! Vi har sørget for to børneretter, som altid er et hit hos de små – selvom de helt sikkert også vil elske vores snacks, ligeså meget som de voksne gør.

På vores spisested i København kan alle mødes og nyde lækker, frisk og sprød fisk. Som noget ekstra kan du også leje vores foodtruck – for eksempel til fest eller et helt andet event.

Et spisested i København - lige rundt om hjørnet

Siden vores begyndelse i 2017, hvor vi startede ud med at servere fiskeretter for de madglade københavnere fra vores blå foodtruck, er vi i dag blevet meget større. Vi fik hurtigt københavnerne hooked, og det har gjort at vores spisesteder i dag, er at finde i hele 6 dele af København. Så uanset hvor du befinder dig, er du sikret at kunne finde et af vores spisesteder nær dig.

Har du været en tur i Frederiksberghave med børnene og sulten melder sin ankomst? Du finder os kun et stenkast derfra på Smallegade. Hvis det i stedet er sulten efter den helt store shoppetur, der banker på, så tag ned forbi vores hyggelige spisested på Christianshavn og tag din mad med dig ud og nyd de smukke kanaler.

Hooked Fiskerestaurant