Find den bedste restaurant i Nordsjælland

Der er utallige muligheder, når det kommer til gode restauranter i Nordsjælland. Men hvilken er den bedste? Det er det helt gode spørgsmål, som er svært at svare på, men med frisk fisk på en Hooked restaurant, kan man næsten ikke gå galt i byen.

Derfor gør vi også en dyd ud af at servere de bedste retter, som verdens køkkener har at tilbyde, når det kommer til bæredygtig, friskfanget fisk og skaldyr.

Selvom vores restauranter ikke ligger i Nordsjælland, så er vi blot et stenkast væk, og derfor har du stadig mulighed for at nyde vores delikate retter, selvom din bopæl ikke er i København. Vores mad kan nemlig også fås som lækker take away, der er perfekt til en hyggelig aften derhjemme i selskab med familie eller venner.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

frokost på restaurant Christianshavn

Den bedste, friske fisk i Nordsjælland

Selvom vores restauranter ikke er at finde i Nordsjælland, så skal det nordsjællandske folk naturligvis ikke snydes for den bedste restaurant, der serverer uimodståelig mad.

I enhver Hooked restaurant finder du skønne retter fra hele verden – vi berører nemlig både det engelske, såvel som det amerikanske og det asiatiske køkken.

Så skal du finde den bedste fisk, er der masser at vælge imellem på vores menukort. Du kan eksempelvis prøve vores vanedannende Lobster roll, der både fås i en amerikansk version med brunet smør og ristede løg og i en asiatisk version, hvor hummeren findes i selskab med puffede risnudler, koriander og friske sukkerærter.

Holder vi os til det asiatiske køkken, så er den bedste pokébowl også at finde i vores restaurant. Denne kan både fås med tun, laks og friterede rejer. Et andet amerikansk bud kunne være en skøn burger med enten friteret sejfisk, spicy fish cake eller halloumi.

Tag det bedste fra hele verden med dig til Nordsjælland

Det hele kan uden problemer nydes i Nordsjælland såvel som i København – i restauranten, på farten eller derhjemme. Du vælger selv.

Du kan nemt og hurtigt bestille vores bedste retter fra restauranten hjem til dig selv. Her bestemmer du selv, hvilken restaurant, der skal tilberedes og afhentes i, og hvis ikke du orker at køre efter maden selv, så kan den også nemt leveres hos dig i Nordsjælland.

Der findes naturligvis også mange andre muligheder for at få frisk fisk på bordet, herunder andre lækre restauranter, der ligger tættere på din egen bopæl. Derudover finder du naturligvis også alle de lækre fiskebutikker i dit nærområde.

Med friskfanget fisk fra den lokale havn kan du skabe en lækker middag eller frokost, og derfor anbefaler vi også at tage forbi og støtte din lokale fisker, så disse også kan leve videre.

Befinder du dig i stedet i Aarhus eller Aalborg, kan du læse om de bedste restauranter her.

I mellemtiden kan du se mere til vores lækre retter på vores Facebook og Instagram samt på vores hjemmeside, hvor du også kan se, hvor du finder den bedste restaurant, der både tilbyder fisk og god service i Nordsjælland.

fiske restaurant koedbyen
Lakseroulade

Fiskeopskriftsunivers

Vores fiske- og skaldyrsopskrifter er til dig som kan lide et godt måltid med fisk og skaldyr. Lad dig blive inspireret af følgende opskrifter, som du enten kan lave til dig og familien samt når du har venner på besøg. Læs opskrifterne her: laks opskrift, varmrøget laks opskriftrødspættefilet opskrift, kulmule opskrift, fiskefrikadeller opskrift, lakseroulade opskrift, stegte sild opskrift, fiskeburger opskrift, karrysild opskrift og torsk i ovn opskrift. Som alternativ til at stå i køkkenet, kan du altid tage et smut forbi en af vores restauranter. Du kan finde alle vores fiskeopskrifter her.

Hooked Fiskerestaurant