Firmafest catering

Er det blevet tid til årets firmafest? Lad Hooked stå for en unik og uformel madoplevelse til dig og dine kolleger. Send en forespørgsel, og få et tilbud på firmafest catering med lækre lobster rolls, fish & chips og andet godt fra havet.

Alle vores menuer er sammensat af nøje udvalgte råvarer, og certificeret fisk og skaldyr af bedste kvalitet.

Catering til firmafest – bestil vores food truck

Firmafesten behøver ikke at være et besværligt projekt. Vi har gjort det nemt og overskueligt at bestille mad til festen. Hooked leverer nemlig catering til jeres næste firmafest i København, Nordsjælland og omegn.

Lej en foodtruck fra Hooked til jeres næste arrangement, og skab en hyggelig og uformel stemning. Når I bestiller catering fra Hooked, ankommer vores marineblå foodtruck lige til festen. I skal blot sørge for, at der er plads og strøm – så klarer vi resten.

Få et tilbud

Send os en forespørgsel og få et tilbud på catering fra Hooked.

Vi gør opmærksom på, at vi kun tilbyder catering til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 4.000 kr. ex. moms.

Firmafest catering med Hooked

Hos Hooked gør vi en dyd ud af at levere den bedste madoplevelse til dig og dine kolleger. Derfor giver vi jer mulighed for at sammensætte præcis den menu, der passer til jeres arrangement og smagsløg. Vælg mellem en af vores 6 pakker, der alle består af friskfanget fisk og skaldyr, eller skriv til os og få et skræddersyet tilbud som passer dine ønsker.

I er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi en af vores fiskerestauranter i København og testsmage nogle af vores fiskeretter fra menukortet, inden I bestiller catering til jeres firmafest.

Casual seafood – lige til døren til firmafesten

Med catering fra Hooked er I sikret gode vibes til jeres firmafest. Vi serverer lækker frisk fisk og skaldyr direkte fra vores foodtruck – ægte streetfood style.

Bestil vores store marineblå food truck til de større arrangementer på +60 deltagere. Vores tuktuk egner sig godt til mindre arrangementer. Den kan køres ind i baggårde og skaber et hyggeligt samlingspunkt til festen.

Foodtruck og tuktuk kan kombineres til større events og skaber en ægte street food-oplevelse.

fiskeretter venner
lej en food truck, og få sprøde favoritter som tempura rejer og Lobster Rolls

Catering lidt ud over det sædvanlige

Vores menukort emmer af kærlighed til gode og friske råvarer og byder på alt fra lobster rolls og østers til grove fritter med eddikesalt og trøffelmayo.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi kan derfor garantere en udsøgt madoplevelse med vores unikke menuer, når I bestiller catering til firmafesten.

Catering hos Hooked er catering lidt ud over det sædvanlige.

Vi laver også cocktails til firmafesten

God mad er vigtigt for en god fest, men lækre cocktails løfter lige festen til næste niveau. Derfor tilbyder vi også muligheden for at bestille en række lækre cocktails.

Vi tilbyder blandt andet en frisk grapefruit spritz, pineapple crush eller bloody marys, som altid er et stort hit hos vores kunder. Få glade medarbejdere med cocktails fra Hooked.

Du kan også få cocktails på Hooked

Bestil catering til firmafesten

Vi leverer hvert år mad til +100.000 gæster til firmafester, festivaler, events og i vores 5 restauranter, som er placeret rundt omkring i København. Jeres firmafest er derfor i trygge hænder med catering fra Hooked.

Fortjener dine kollegaer catering ud over det sædvanlige, så kontakt os for at høre mere om jeres muligheder. Vi glæder os til at holde en fest med jeres virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig!