Restaurant Hooked
Pumpehuset

- Lokationen er nu lukket, men du kan finde os ved Broens Gadekøkken og Halgodt.

Streetfood pop-up i Pumpehusets Byhave

Helt ekstraordinært kan du resten af sommeren besøge vores nye street food pop-up i Pumpehusets Byhave, der er centralt placeret på Vesterbro, lige ved Palads Biograf.

Konceptet er som altid simpelt, med fokus på de gode og enkle råvarer, præcis som du kender det fra vores restauranter på Nørrebro, Vesterbro og i Carlsberg Byen. I Pumpehusets Byhave møder du Hooked i nye omgivelser, men med samme vision om at servere byens bedste street food – direkte fra havet.

Menuen i vores street food pop-up i Pumpehuset er nøje udvalgt og sammensat, så der er noget til enhver smag. I den hyggelige byhave er det derfor muligt at nyde vores klassiske fish & chips, vegetariske halloumi burger og lækre vinegar fries. Tilsæt sommer, sol og god stemning og du har alle forudsætninger for en dejlig og stemningsfuld aften.

Vi står klar hver onsdag til lørdag fra kl. 17-21 og glæder os til at lange lækre klassikere over disken til sultne københavnere, der trænger til en velsmagende pause i rolige og hyggelige omgivelser.

Adresse

Lokationen er nu lukket, men du kan finde os ved vores pop ups hos Broens Gadekøkken og Halgodt.

Menuen

Fish & Chips, Halloumi burger & Vinegar fries 

En åndehul midt i byens puls

Blot et stenkast fra Københavns Rådhusplads, Hovedbanegården og Vesterport Station finder du Pumpehusets Byhave, hvor vi resten af sommeren også vil holde til. En grøn oase og et let åndehul, midt i Vesterbros pulserende liv. Hver sommer danner Byhaven ramme for hyggelige stunder i venners lag, hvor god mad, skøn stemning og levende musik er på programmet.

Det er derfor med stor glæde, at vi slår dørene op for vores street food pop-up i Pumpehusets Byhave, som vi håber vil bringe masser af gode sommerminder med sig. Imens vi langer klassikere over disken, vil Baren i Byhaven stå klar med kølige drikkevarer til at slukke tørsten. Alt dette kan nydes, imens musikalske indslag, arrangeret af Pumpehuset, sætter tonerne for aftenen.

Uformelt og afslappet

Stemningen er uformel og afslappet, og rammerne dermed sat til en hyggelig og festlig aften med gode venner eller familie. Så kom forbi Pumpehusets Byhave på Vesterbro og nyd en hyggelig stund med dine favoritter fra Hooked, masser af god stemning og dejlig musik.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Hookeds street food pop-up resten af sommeren.

lej en food truck, og få sprøde favoritter som tempura rejer og Lobster Rolls
Hooked Fiskerestaurant