Lej en foodtruck til festen – lej en madvogn til næste event

Du kan nu leje en foodtruck hos Hooked, hvori vores lækre fiskeretter fra menukortet vil blive kokkeret og serveret direkte til dit arrangement, hvad end dette er en havefest eller et firmaarrangement.

Hvis du ikke kan få nok af vores uimodståelige mad i vores restauranter, så har du muligheden for at dele det med alle du kender. Lej en foodtruck fra Hooked, så er du sikker på at få suveræn mad med fisk fra hele verden til din næste fest. Vi ved, at det er et hit blandt de fleste gæster.

Aldrig har det været nemmere. Du kan bare hoppe i festtøjet, så sørger vi for lækker mad. Vi kan give dig muligheden for at få serveret hapsere og små anretninger, hvis det passer ind i dit planlagte event. Lej en madvogn til fest,  og så gør vi festen nemmere og mere elegant for dig – ikke mindst sørger vi for, at dine gæster for god håndlavet mad i maven.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Få et tilbud på vores foodtruck

Send os en forespørgsel og få et tilbud på leje af madvognen.

Vi gør opmærksom på, at vi kun tilbyder udlejning af vores foodtruck til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 4.000 kr. ex. moms.

Pakker – menuer i vores foodtruck

Tilkøb

Skal den lige have lidt ekstra, når du lejer Hookeds madvogn? 
Tilføj ekstra snacks og/eller dessert til din pakke.

lej en food truck, og få sprøde favoritter som tempura rejer og Lobster Rolls

Pris for at leje en foodtruck hos Hooked

Nemmere bliver det ikke, lej en foodtruck og du slipper for at stå for maden. Vi tilbyder endda forskellige pakker, så du kan udvælge den menu, som passer bedst ind i dit koncept.

Sidst – og bestemt ikke mindst – kan du leje en foodtruck hos os, hvor du får den helt store menu, som indeholder en masse sprøde favoritter i alt fra tempura rejer, salat, Lobster Rolls til en selvvalgt hovedret i form af en af vores saftige Hooked burgere. 

Lej en foodtruck i dag – kontakt os

Lyder det som noget for dig, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad leje af en foodtruck kan, så kontakt os gerne på mail: foodtruck@gethooked.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i hvilken pakke, der passer bedst ind i dit arrangement. Vi er foodtruck eksperter.

Derudover, hvis du slet ikke kan få nok, kan du følge med på Instagram og Facebook, hvor vi løbende poster om vores foodtruck, så du kan forestille dig dit næste arrangement. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores restauranter fordelt rundt i København, og prøve nogle af retterne af inden du sætter dig fast på en menu.

Udforsk hvor vores restauranter ligger i København, og hvilken du bor tættest på.

Hookeds foodtruck til fest er et sikkert hit til dit næste event

Hør mere om dine muligheder for foodtruck til fest

Lyder en fiske-street food styled foodtruck til fest som det helt rigtige for dig og dine kære? Hvad end dette skulle være til en familiekomsammen, fødselsdag eller måske endda det helt store virksomhedsarrangement, så kontakt os gerne for at høre mere om dine muligheder for at leje en madvogn og få serveret smagfuld og saftig streetfood.

Vi står altid klar til at give både råd og vejledning om, hvad der ville kunne fungere allerbedst til din fest og dine behov for en foodtruck til fest.

I mellemtiden kan du følge med i vores univers og se, hvilke retter der falder direkte i din smag på vores sociale medier, herunder Instagram og Facebook. Her kan du også se mere om vores restauranter, som vi selvfølgelig også håber på, at du vil besøge.

-> Læs mere om mad ud af huset her

Få et tilbud

Uanset jeres arrangement, hører vi meget gerne fra jer og kommer med et tilbud. Mulighederne er mange og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.  
 
Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt – eller ring til os på +45 25 12 97 88. 

Hooked Fiskerestaurant