Julefrokost 2023 hos Hooked
(UDGÅET)

Juletid er hyggetid, og i år glæder vi os særligt meget til jul, da vi for første gang lancerer julefrokost hos Hooked. Vi skruer op for julehyggen på en ny og særlig måde med en unik kombi af de klassiske julesmage og Hookeds madunivers. Skal du være med? Så bestil bord til årets julefrokost 2023 allerede i dag.

Julemenu
(UDGÅET)

Julefrokost på Hooked for kun 175,-

Nyd Hookeds Jule-burger, inspireret af det klassiske stjerneskud. 
 
Det kan I glæde jer til

Man deltager automatisk i mandelgavekonkurrencen, når man bestiller julemenuen.

Julemenuen kan bestilles fra d. 17. november t.o.m. 22. december på alle vores restauranter pånær Frederiksberg.

Mandelgaver til de heldige vindere

Ingen jul er komplet uden en hyggelig juleleg. Alle, der bestiller vores julemenu i år, deltager derfor automatisk i konkurrencen om en særlig mandelgave.

I hver af vores restauranter gemmer vi to mandler i to tilfældigt udvalgte desserter i den periode, hvor julemenuen serveres.

Er du den heldige, der finder og vinder en mandel, kan du gå hjem med et gavekort på 500 kr. til Hooked samt en Hooked-kop. Vi håber, I vil lege med.

Alternativ julefrokost med fisk og skaldyr ​

Vil du prøve en julefrokost, der forener det klassiske julebord med lækker fisk og skaldyr? Hos Hooked serverer vi frisk seafood, der giver en smagsoplevelse udover det sædvanlige – og vores julefrokost er ingen undtagelse. ​​Vi ønsker at skabe en kulinarisk oplevelse, der vækker minder om julen derhjemme men samtidigt overrasker dine smagsløg med de bedste fiske- og skaldyrsretter.

Så tag på rejse gennem havets skattekammer hos Hooked, og oplev julesmagene i alternative sammensætninger. Det er den perfekte måde at skabe nye juletraditioner og dele uforglemmelige øjeblikke med dem, du holder af.

Nye smagsoplevelser hos Hooked ​​

Julen er en tid til overraskelser. Når det kommer til julefrokost hos Hooked, handler det ikke kun om at skabe smagsoplevelser, men også om at overraske dine sanser på nye måder.

Vi tror på, at julen er tiden, hvor man kan lade sig rive med af eventyr og nye oplevelser. Derfor er en julefrokost med alt godt fra havet en smagsoplevelse, du ikke vil være foruden.

Så lad os være dine julekokke i år og overraske dig med en alternativ julefrokost, der vil skabe fantastiske minder og bringe julemagien til bordet.

Vi ser frem til at dele denne magiske tid med dig og skabe uforglemmelige juleøjeblikke sammen.

Invitér venner, familie og kollegaer på lækker julefrokost i København​​

Vil du dele julestemningen med dem, du holder af? Så inviter dem til julefrokost på Hooked! Uanset om det er din nærmeste familie, dine bedste venner eller de skønne mennesker, du arbejder sammen med, så vil vores festlige atmosfære og lækre mad skabe den perfekte ramme for hyggelig samvær.

I stedet for at stresse over planlægningen af årets julefrokost, kan du lade os gøre arbejdet. Vores erfarne hold sørger for, at det hele kører på skinner, så du bare kan nyde maden og selskabet. Vores restauranter er hyggelige, uformelle og det perfekte sted at holde en afslappet julefrokost i København.

Uanset om det er en hyggelig frokost med familien, en sjov aften med vennerne eller en mindeværdig begivenhed med kollegerne, er Hooked det ideelle sted at dele juleglæden.

Hold årets julefrokost hos Hooked ​​

Mangler du et sted at holde julefrokost i København? Tag med Hooked på juleeventyr i fiskenes tegn og hold julefrokosten anno 2023 på en af vores restauranter. 

Julen handler om at være sammen – ikke om at stresse over gryderne. Så lad os tage ansvaret for madlavningen, mens du nyder en julefrokost ud over det sædvanlige. Vi sørger for en lækker menu med alt godt fra havet, hyggelige lokaler og fantastisk stemning. Du sørger blot for selskabet.

Juletiden er travl, og derfor kan det godt betale sig at være i god tid med planlægningen. Bestil bord hos Hooked allerede i dag, så du er sikret en plads til årets julefrokost. Vi glæder os til at se dig.