Foodtruck & events 

Lej en foodtruck, læn dig tilbage, og nyd festen med dine gæster. Det eneste du skal sørge for, er plads og strøm til vores foodtruck – Vi står for resten.  

Få besøg af vores foodtuck

Hvert år laver vi mad til +100.000 gæster til firmafester, festivaler, events ogi vores 5 restauranter. Vi er derfor godt klædt på til at levere god service og lækker mad til din fest.

Pakker

Tilkøb

Skal den lige have lidt ekstra ? 
Tilføj ekstra snacks og/eller dessert til din pakke.

Dessert

Skal i have dessert med?

Det med småt​

  • Service fee 4000 eks moms
  • Søndags/helligdagstillæg 1500 eks moms
  • Natmadstillæg 1500 eks moms
  • Kørselstillæg over 25 km – 10 kr eks moms pr kørt km
  • I højsæson er minimumskøb på samlet 15.000 eks moms

Det siger vores kunder

5 stjernet service
5/5

Keep trucking

Midt i Københavns gader blev den marineblå foodtruck i 2017 begyndelsen på hele vores fiskeeventyr, som i dag også har resulteret i 5 restauranter og 2 trucks.

Derfor har foodtrucken en helt særlig betydning for os.

Hver sommer kører vi land og rige rundt til festivaler, events og andre begivenheder. Selv når dagene bliver kortere og nætterne længere, tøffer vi afsted til firmafester, bryllupper og meget andet.

Vil du dykke dybere ind i vores foodtruck-verden? Tag også et kig på vores koncept Foodtruck Events, hvor du ikke kun finder Hookeds berømte foodtruck, men også kan bestille foodtrucks med et udvalg af burgere, tacos, pulled pork og østers.

Her finder du alt, hvad du behøver til festen.

Foodtruck & Lobster-tuktuk

Vores store marineblå foodtruck egner sig til fester på +60 og større events. Vores tuktuk egner sig til events og receptioner og kan nemt køres ind i baggårde – og kan derfor bruges steder, hvor den store truck ikke kan køres ind. Kombiner foodtruck og tuktuk til større events og få en ægte streetfood oplevelse! 

Få et tilbud

Uanset jeres arrangement, hører vi meget gerne fra jer og kommer med et tilbud. Mulighederne er mange og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.  
 
Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt – eller ring til os på +45 25 12 97 88.