Dit favorit take-away sted på Nørrebro

Når du skal bestille take-away på Nørrebro, er mulighederne mange. Her finder du alt lige fra sushi, burgere, pizza og shawarma. Hvis du derimod ønsker at prøve noget nyt til næste gang, du har tømmermænd, eller bare ikke orker at lave mad, kan du med fordel besøge Hooked.

Hvem siger, at take-away behøver at være usundt og fyldt med kød. Hos Hooked på Nørrebro serverer vi take-away bestående af fiske- og skaldyrsretter. Du kan vælge mellem et hav af forskellige retter, alt efter, hvad du er til.

Alle vores retter er desuden lavet med certificeret fisk og skaldyr og fanget på bæredygtig vis. Du kan derfor nyde din fisk med god samvittighed

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

spisested valby

Når lysten står på fisk og skaldyr

Hvis du er til det velkendte og altid velsmagende, er vores fish & chips det perfekte valg. Vores fisk er lavet af friteret sejfisk med vinegar fries, ærte/mynte puré og tartar sauce, du kan også vælge en sundere version med salat til i stedet for fries.

Hvis du har lyst til sundere take-away, som samtidig har masser af smag og fylde, bør du prøve vores pokébowls, hvor du kan vælge mellem tun, laks eller tempura rejer. Hvis du er på udkig efter noget andet til dagens take-away, er vores lobster rolls et godt bud. Disse rolls fås i både en asiatisk- og amerikansk udgave. Ens for dem begge er, at når du først har prøvet dem, vil du fremover kun have lyst til at bestille din take-away fra Hooked.

Hvis lysten alligevel står på burger som take-away, kan dette også sagtens lade sig gøre hos Hooked. Her kan du nemlig få tre forskellige og yderst lækre burgere med enten sejfisk, spicy fish cake eller halloumi som bøf. Alle burgere laves med briochebolle, salat og forskellige dressinger, som passer hver enkelt burger perfekt

Bestil take-away eller besøg vores restauranter på Nørrebro

Du kan altid bestille take-away direkte fra vores hjemmeside, det eneste du skal gøre er at vælge, at det er vores restaurant på Nørrebro, som du ønsker at bestille fra, vælge hvad du ønsker at bestille og derefter vælge, om du ønsker at få din mad leveret direkte til døren eller hente det selv.

Lige meget hvad du vælger, vil du din mad blive tilberedt med det samme, som du bestiller det, og du vil derfor hurtigst muligt få din mad frisk, varm og lige til at sætte tænderne i.

Hvis du har fået lidt for meget take-away på det seneste, kan du altid besøge en af vores mange restauranter enten på Nørrebro eller med cykel afstand derfra. Her kan du nyde din mad i hyggelige og uformelle omgivelser i ren street food style. Hos os er det vigtigste at skabe rammer, der indbyder til hyggelige og mindeværdige stunder, med dem du holder af.

Følg med på Instagram eller Facebook, så du kan blive holdt opdateret på nyheder og blive inspireret til, når menuen næste gang står på take-away på Nørrebro.

 

-> Læs mere om mad ud af huset her

Hooked Fiskerestaurant