Fiskerestaurant midt i København

Vi er en fiskerestaurant i København, som serverer lækker street food baseret på alt det bedste fra havet. Konceptet er simpelt, og du kan nyde godt af gamle klassikere, som Fish & Chips eller prøve vores unikke Hooked Burger, som du kun finder i vores fiskerestaurant København.

Vi har 3 fiskerestauranter i København; en på Nørrebrogade, en på Vesterbro og en i Carlsberg Byen.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

Fiskerestaurant København

Eventyret startede i år 2017, da stifterne Kasper og Matthew købte en marineblå foodtruck. I den tunerende de rundt i hele landet til festivaler og andre arrangementer, og hurtigt voksende folkets kærlighed til fisk og skaldyr –street food style.

Vokseværket fik drengene til at slå sig ned i nogle hyggelige lokaler midt på Nørrebrogade, og det blev startskuddet til den første fiskerestaurant. Og i dag kan vi byde velkommen til turister & lokale, når vi serverer den lækreste friskfangede fisk i København. I begyndelsen af 2019 ekspanderede vi med endnu en fiskerestaurant i København, denne gang på Vesterbro og senest i 2020 har vi tilføjet en nummer 3 i familien – denne gang i det populære område, Carlsberg Byen i København.

Vi elsker København

Vi elsker København, derfor finder du i vores butikker også varer fra lokalområdet. Du kan med fordel prøve vores øl, som vi henter fra nabobryggeriet BRUS, der ligger lige om hjørnet. Uanset hvilken slags mad eller drikke du er til, så finder du med garanti noget, du vil kunne lide i vores fiskerestaurant, København. Vi baserer altid vores menukort på friske og gode råvarer, så du kan føle helt dig tryg, når du kommer til middag med familien eller vennerne.

Vi tror på, at det blandt andet er vores kærlighed for København, som du vil møde i begge fiskerestauranter, som har medvirket til, at vi i 2018 og 2019 er blevet kåret til at servere Københavns bedste street food.

Hvad finder du på menuen i vores fiskerestaurant i København?

Vores menukort bugner med lækre retter, hvor de gode råvarer er et centralt omdrejningspunkt for alt mad og drikke. Hvis du er på jagt efter en fiskerestaurant i København, der kan opfylde alle dine cravings, så bør du med fordel prøve vores Lobster Rolls, Fish And Chips eller Hooked Burger.

Vil du gerne have et kødfrit alternativ, så tester vi løbende forskellige retter samt tilbehør, som kan nydes helt uden kød. Er du på jagt efter et lidt sundere måltid, så serverer vi også den populære Poké Bowl, du kan også vælge at skifte dine fries ud med en grøn salat. Skal du i byen i København med vennerne om aftenen, så finder du også et udvalg af cocktails og drinks i vores fiskerestauranter i København.

Hooked Fiskerestaurant

Vi ses i København

Uanset om du kommer forbi til frokost eller senere på dagen, så glæder vi os til at byde dig velkommen i en af vores to fiskerestauranter i København. Vi anbefaler, at du booker et bord inden dit besøg, så du altid er sikker på at kunne få en plads at sidde ved, men du kan også sagtens komme forbi helt uanmeldt. Vi ses til lækker street food i vores fiskerestaurant centralt i København.