Spis mere fisk med velsmagende fiskeretter

Fisk er noget af det sundeste, for ikke at tale om lækreste, man kan spise, især når det tilberedes på en spændende måde og bliver serveret med lækre grøntsager og andet tilbehør.

Mange kan dog føle at mangle inspiration til, hvordan man kan tilberede ens fisk på måder, hvor den ikke bare ender i ovnen eller på panden. Læs derfor med her, hvor Hooked guider til gode fiskeretter, som du altid kan falde tilbage på, når lysten står på nemme og, ikke mindst, velsmagende fiskeretter.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

fiskeretter

Nemme fiskeretter til hverdagen

Retter med fisk behøver ikke kun at være til aftener, hvor der skal bruges lang tid i køkkenet, eller hvor gæsterne skal imponeres med dyr laks eller skaldyr. Fisk kan sagtens blive implimenteret i hverdagens retter, som hverken behøver at være svære eller tidskrævende.

Fisk smager nemlig fantastisk, om det er grillet, stegt, bagt, kogt, dampet, røget eller råt, så er mulighederne for tilberedning mange. Alt efter, hvilken smag du ønsker, kan nye opskrifter med fisk give dig et øget repertoire af tilberedninger, der vil løfte dit fiskekøkken og imponere dine middagsgæster.

Hvis du ønsker at lave retter med laks er der masser af muligheder. Du kan bruge din laks i mange pastaretter. Byt eksempelvis den normale lasagne ud, med en lakselasagne med ricotta og spinat, eller brug røget laks i en pastaret med parmesan, peberfrugt og dild.

Noget for alle og enhver

Du kan også altid nyde en lækker wrap med varmrøget laks og lige det tilbehør, som du ønsker, og vælg eksempelvis en sprød kålsalat til. Du kan også vælge at skifte den traditionelle hjemmelavede burger med oksekød ud med en sprød laksebøf. Supplér gerne burgeren med en god avokadodressing.

Hvis lysten står på en fiskeret med torsk, bør du prøve pocheret torsk med nye kartofler og andet grønt. Det er en superlækker, nem og, ikke mindst, sommerlig ret.
Hvis du synes at det kan være svært at få dine børn til at elske, når aftensmaden består af fisk, findes der heldigvis mange muligheder for at få implementeret fisk i retter, uden at de opdager det. Lav eksempelvis fiskeboller i karry, hvor du blot laver din egen fiskefars, former det til boller og lader dem simre i en fyldig karrysovs.

Du kan også bruge fisk til forskellige former for fiskefrikadeller. Lav de bedste fiskefrikadeller, som er sprøde udenpå og dejlig bløde indeni, med torskefilet og rejer, og tilføj en grov remoulade og fritter.

fiskeretter_midt
fiskeretter venner

Besøg Hooked og få inspiration til lækre fiskeretter

Hvis du ikke har tid eller overskud til at lave dine fiskeretter derhjemme, kan du altid lægge vejen forbi Hooked og få stillet din lyst til lækre retter med fisk og skaldyr. Hos Hooked serverer vi nemlig friskfanget fisk og skaldyr, lavet med de bedste råvarer, som altid er på vores menu.

Du finder velkendte fiskeretter som Fish and Chips lavet af paneret sej. Du finder også retter, som vores delikate Lobster Rolls og Hooked Burger med enten sej eller laks. Det er fiskeretter, som kan opfylde alle dine cravings, og som du kan blive inspireret af, næste gang du skal lave retter med fisk derhjemme.

Hooked Fiskerestaurant