Foodtruck & Catering

Vi tilbyder catering og udlejning af vores foodtruck, uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsevent, konfirmation, bryllup eller noget helt andet. Catering tilbydes til arrangementer med min. 50 personer. Service fee på 3.200 kr. ex. moms

Få et tilbud

Send os en forespørgsel og få et tilbud på catering fra Hooked.

Vi gør opmærksom på, at vi kun tilbyder udlejning af vores foodtruck og  catering til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 3.200 kr. ex. moms.

Få besøg af vores foodtruck

Midt i Københavns gader blev den marineblå foodtruck i 2017 begyndelsen på hele vores fiskeeventyr, som i dag også har resulteret i to fiskerestauranter. Derfor har foodtrucken en helt særlig betydning for os. Hver sommer kører vi land og rige rundt til festivaler, events og andre begivenheder. Selv når dagene bliver kortere og nætterne længere, tøffer vi afsted til firmafester, bryllupper og meget andet.

Noget for enhver smag​

Pakke 1: 139,- pr. kuvert ex. moms

 • Green salad
 • Tempura rejer m. chipotle og sesam
 • Fish & Chips

Pakke 2: 159,- pr. kuvert ex. moms

 • Mac & Cheese Croquettes
 • Tempura rejer m. chipotle og sesam
 • Green Salad
 • Lobster Rolls

Pakke 3: 219,- pr. kuvert ex. moms

 • Tempura rejer m. chipotle og sesam
 • Green Salad
 • Lobster Rolls
 • 1 main: Vælg ml. Hooked Burger,
 • Salmon Burger eller Fish & Chips.

* Søndags-/natmads-tillæg på 1.200 kr.

Har du et event i København eller på Sjælland?

Uanset om du skal holde stor fødselsdag, planlægge et firmaevent, holde konfirmation eller bryllup i København, kan du skabe en hyggelig atmosfære med den marineblå foodtruck. Den bliver et lille samlingspunkt, hvor gæsterne kan stå og falde i snak, mens de venter på deres Lobster Roll eller Fish and Chips. Få besøg af vores foodtruck midt i haven, eller hvor end du har brug for os – både i København og på resten af Sjælland.

Vores catering

Hooked leverer også catering i København og omegn. Du finder ikke kun den gode service og vores sprøde Fish & Chips i butikkerne, du kan få den leveret lige til døren med vores catering i København. Få mad ud af huset til bl.a.: fødselsdag, bryllup, firmaarrangement, konfirmation eller noget helt andet. Lad os stå for maden, så kan du fokusere på andre dele af festplanlægningen. Vi leverer til hele København og Sjælland. Vi har skræddersyet vores cateringmenu, sådan at du helt selv kan vælge den pakke, som passer til lige netop dit arrangement.

Få et tilbud

Uanset dit arrangement, så hører vi meget gerne fra jer ift. at komme med et tilbud på udlening af vores foodtruck eller på catering til arrangementet. Mulighederne er mange, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.

Udvalget i vores catering består af fisk og skaldyr fra menukortet, og vi har sammensat en række pakker, som passer perfekt til både større og mindre selskaber.

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt  eller ringe til os på: +45 25 12 97 88.