Foodtruck til en god pris

Står du og så skal til at afholde en af årets helt store events, hvor hele familien kommer til fødselsdag, konfirmation, eller måske bryllup? Eller kunne det være, at du sidder og er ved at planlægge firmaets sommerfest, jubilæum, eller noget helt tredje? Så skal der naturligvis også skaffes noget mad, som gæsterne kan nyde i hinandens selskab. Men hvad skulle det være?

Hooked har en ide til, hvad dette kunne være. Til en god pris kan du få Hookeds helt egen foodtruck ud med lækre retter, der kan nydes af enhver.

Med et menukort, der er inspireret af alverdens streetfood retter med fisk, så findes der noget til alle smagsløge – om dette er det asiatiske køkken, lidt engelsk accent, eller måske en lækker, blød amerikansk overraskelse? Vi har det hele og mere til, til en god pris.

Få et tilbud

Send os en forespørgsel og få et tilbud for et besøg af vores foodtruck i København.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at leje vores foodtruck i København til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 4.000 kr. ex. moms.

Pakker

Tilkøb

Skal den lige have lidt ekstra ? 
Tilføj ekstra snacks og/eller dessert til din pakke.

Hvad får du fra vores foodtruck til prisen?

Vi tilbyder med vores foodtruck en række pakkeløsninger i forskellige størrelser.

Få et tilbud

Uanset jeres arrangement, hører vi meget gerne fra jer og kommer med et tilbud. Mulighederne er mange og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.  
 
Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt – eller ring til os på +45 25 12 97 88. 

foodtruck pris

Vores foodtruck er en pris værdig

Er du blevet inspireret af vores foodtrucks suveræne menu, eller ønsker du at høre mere om mulighederne og en pris, for dit næste arrangement, så kontakt os gerne.

Du kan også følge os på de sociale medier, Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i, hvor vi kører vores foodtruck hen, så du også har muligheden for at smage på vores lækre retter.

Er du mere til et restaurantbesøg, eller vil du bare gerne kunne smide dig på sofaen med lidt take away? Jamen, så har vi også netop det. Du kan her se, hvor vores restauranter er placeret, og læse mere om mulighederne for take away på vores hjemmeside.