Foodtruck til en god pris

Står du og så skal til at afholde en af årets helt store events, hvor hele familien kommer til fødselsdag, konfirmation, eller måske bryllup? Eller kunne det være, at du sidder og er ved at planlægge firmaets sommerfest, jubilæum, eller noget helt tredje? Så skal der naturligvis også skaffes noget mad, som gæsterne kan nyde i hinandens selskab. Men hvad skulle det være?

Hooked har en ide til, hvad dette kunne være. Til en god pris kan du få Hookeds helt egen foodtruck ud med lækre retter, der kan nydes af enhver.

Med et menukort, der er inspireret af alverdens streetfood retter med fisk, så findes der noget til alle smagsløge – om dette er det asiatiske køkken, lidt engelsk accent, eller måske en lækker, blød amerikansk overraskelse? Vi har det hele og mere til, til en god pris.

Få et tilbud

Send os en forespørgsel og få et tilbud for et besøg af vores foodtruck i København.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at leje vores foodtruck i København til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 3.200 kr. ex. moms.

Hvad får du fra vores foodtruck til prisen?

Vi tilbyder med vores foodtruck en række pakkeløsninger i forskellige størrelser.

Pakke 1

Denne pakke består i sin enkelhed af vores Green Salad, Tempura rejer med chipotle og sesam, samt klassiske Fish and Chips, fås for en pris 139 kr. pr. kuvert. Her får du en lille udvalg af vores menu, der kan falde i enhvers smag

Pakke 2

Vores anden pakke kombinerer både det amerikanske og det asiatiske køkken. Her får du Mac & Cheese kroketter, Tempura rejer med chipotle og sesam, vores lækre Green Salad, og sidst, men ikke mindst, suveræne Lobster Rolls, der får mundvandet til at løbe. Alt dette fås til en kanongod pris på 159 kr. pr. kuvert.

Pakke 3

Dette er den større pakkeløsning i vores foodtruck, der også har den dyreste kuvertpris på 219 kr. pr. kuvert, som jo ellers ikke er dyrt for så lækker mad. Heri finder du endnu engang de lækre Tempura rejer med chipotle og sesam, samt vores sprøde Green Salad.

Derudover finder du de bløde Lobster Rolls og en af vores fantastiske burger, hvoraf du selv kan vælge, om det skal være Hooked Burger, Salmon Burger, eller måske er du mere til britisk Fish and Chips. Valget er dit, når vores foodtruck kommer forbi dig.

foodtruck prisen
foodtruck pris

Vores foodtruck er en pris værdig

Er du blevet inspireret af vores foodtrucks suveræne menu, eller ønsker du at høre mere om mulighederne og en pris, for dit næste arrangement, så kontakt os gerne.

Du kan også følge os på de sociale medier, Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i, hvor vi kører vores foodtruck hen, så du også har muligheden for at smage på vores lækre retter.

Er du mere til et restaurantbesøg, eller vil du bare gerne kunne smide dig på sofaen med lidt take away? Jamen, så har vi også netop det. Du kan her se, hvor vores restauranter er placeret, og læse mere om mulighederne for take away på vores hjemmeside.

Lej Hooked foodtruck

Har du fået lyst til at leje vores foodtruck til et af dine kommende events i København eller et andet sted på Sjælland?
Så kan du leje foodtrucken ved at kontakte os på følgende via nedenstående kontaktformular eller ringe til os på: +45 25 12 97 88.
Her har du også mulighed for at kontakte os, hvis du har spørgsmål til foodtrucken, maden eller andet praktisk.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt.