Tid til take away, Vesterbro?

Hos Hooked har vi et brændende ønske om at få danskerne til at spise mere fisk. Til hverdag, til fest – og til alle dage indimellem. For fisk er lækkert, sundt – og kan laves på et utal af forskellige måder. Kniber det med at spise nok fisk, eller er du gået kold i de samme opskrifter, så er Hooked muligvis svaret.

Vi serverer nemlig fisk i alverdens afskygninger. Altid med fokus på at det er de bedste råvarer, gode smage og lækre sammensætninger, der lander på din fisketallerken. Vi har restauranter i hele København, men er du i nærheden af Kødbyen, er det helt oplagt, at du besøger vores restaurant på Halmtorvet, eller griber vores fiskeretter med som take away på Vesterbro.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

spisested vesterbro

Et hav af muligheder

Fisk kan tilberedes og anrettes på alverdens måder, og det er vores menukort et levende bevis på. På menuen finder du nemlig et hav af muligheder – alle lige til at dykke ombord i derhjemme, når du trænger til take away på Vesterbro.

Prøv for eksempel vores Fish & Chips som take away på Vesterbro. En all time klassiker, der har været en del af menuen lige siden, at Hooked stadig bare var en blå foodtruck. Er du derimod mere til hummer, så er du ikke alene. Og til alle jer serverer vi vores populære og yderst mundvandsdrivende lobster roll med hummer og sprød garniture.

Grib dine favoritter med som take away på Vesterbro

Vores restaurant, der serverer take away på Vesterbro, ligger kun et stenkast fra Kødbyen og Sønder Boulevard. Med andre ord er det helt oplagt, at du griber dine favoritter med dig som take away på Vesterbro, og udforsker det hyggelige byliv.

Hvad med en poké bowl på den altid solskinsbefængte Sønder Boulevard, der inviterer til gode stunder med vennerne? Eller en Hooked burger to go igennem Kødbyen, inden du rammer Kalvebod Brygge til en dukkert en sensommeraften? Vi er ikke i tvivl om, at vores take away på Vesterbro vil gøre sig godt, uanset hvor du vælger at nyde den.

vesterbro takeaway

Dine favoritter - lige hjem til sofaen

Fisk i solen lyder lækkert, men det gør fisk i sofaen altså også. Er du typen, der foretrækker at nyde din fiskeretter derhjemme, er der heldigvis gode muligheder for det. Vi serverer nemlig ikke kun take away på Vesterbro til afhentning i vores restaurant. Vi leverer også gerne alle herlighederne som take away på Vesterbro – direkte til din dør. Lettere bliver det ikke at få mere fisk på menuen i hverdagen.

Få en forsmag på det hele

Har vi vækket din appetit, og er du måske blevet nysgerrig på at lære os lidt bedre at kende? Så kan du med fordel svinge forbi vores Instagram, hvor vi deler ud af alt det bedste fra vores univers af fisk, skaldyr og gode stunder. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at svinge forbi vores restauranter – uanset om det er for at afhente take away på Vesterbro eller for nyde en hyggelig aften i vores selskab.

Hooked Fiskerestaurant