Hooked Restaurant Frederiksberg

105 anmeldelser
4.5/5

Adresse:
Smallegade 20 b
2000, Frederiksberg 

Åbningstider:
Åbningstider på vej

Besøg vores uformelle fiskerestaurant på Frederiksberg

Menukortet byder på et hav af forskellige muligheder, når den lille eller store sult melder sin ankomst. Vi serverer alt fra sprøde fiskeburgere til fish & chips, lobster rolls, poké bowls og meget mere. Vores ambition er at gøre vores gæster ligeså vilde med fisk, som vi selv er – og det betyder, at der ikke plads til dårlige oplevelser. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af de råvarer, vi tilbereder og serverer, og vi gør altid en indsats for at tage de mest bæredygtige valg – både på vegne af havet og vores kunder, for det ved vi, giver den bedste smag i munden.

En restaurant uden fine fornemmelser

Vores ambition om at gøre god fisk og skaldyr tilgængeligt for alle betyder ikke kun, at vi søger de bedste råvarer. For os betyder tilgængelighed også, at vores restaurant på Frederiksberg er stedet, hvor du har lyst til at mødes til en hyggelig og uformel aften med venner og familie. Derfor er de fine fornemmelser og den hvide dug pakket langt væk på vores restaurant på Frederiksberg – og i stedet emmer vores restaurant på Frederiksberg af masser af liv og nede-på-jorden-stemning. Besøger du vores restaurant på Frederiksberg, kan du se frem til en hyggelig hverdagsaften eller festlig fredagsstemning i byens bedste selskab.

Et velassorteret drinkskort

Er stemningen til en drink eller to, byder vi på lækre drikkevarer til netop dét formål. Prøv vores cocktails på fad eller del en velmikset pitcher med resten af dit selskab. Det er naturligvis også muligt at stille tørsten med en kold øl, en god flaske vin eller en læskende saft fra Møn. På vores restaurant på Frederiksberg serverer vi øl brygget af bryghuset TO ØL samt veludvalgte rød- og hvidvine. Akkompagneret med dine fiske- og skaldyrsfavoritter fra menukortet er du i yderst godt selskab, når tørsten skal slukkes på vores restaurant på Frederiksberg.

Fiskeburger

Vi ses på Hooked!

Er det mandag, når mandag er værst, eller trænger du blot til lidt hjælp til aftensmaden, kan du naturligvis altid bestille dine favoritter som take away fra vores restaurant på Frederiksberg. Vil du opleve den gode stemning, anbefaler vi dog, at du svinger forbi vores stemningsfulde restaurant på Frederiksberg.  Vi ser frem til at byde dig velkommen til masser af god mad, lækre drinks, dejligt humør og til at du bliver en del af det gode selskab.

Følg med på Instagram

Kig forbi

Nørrebro
+45 69 16 18 16

Kødbyen
+45 69 16 18 16

Carlsberg byen
+45 69 16 18 16

Office / Catering
+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00

© All rights reserved

Hooked Aps ❤

Obs: Tipster værdibeviser skal indløses i restauranten.
Ved bestilling på forhånd skal der ringes til +4569161816