Selskabsbestingelser hos Hooked

Læs venligst disse betingelser igennem inden jeres besøg. 

Resevation til grupper

Torsdag til lørdag har vi ekstra travlt i vores restauranter. Derfor kan større selskaber bookes til enten tidlig eller sen ankomst:  

Tidlig ankomst: senest kl. 18.00 (reservationens varighed er 2 timer) 

Sen ankomst: tidligst kl. 20.00 (I har reservationen, til restauranten lukker) 

Arrangementer søndag-onsdag kan bookes til ethvert ledigt ankomsttidspunkt (reservationens varighed er 2 timer) 

Helaftensarrangementer

Ønsker I at booke en af vores restauranter eller et lokale for jer selv en hel aften, kan I reservere et helaftensarrangement med fleksibelt ankomsttidspunkt. Så skræddersyer vi et tilbud til jer.  

Menuer & særlige hensyn

For at give jer den bedste oplevelse, bedes I bestille mad på forhånd. Valgmulighederne fremgår af de 3 selskabspakker.  Hver pakke kan sammensættes med forskellige drikkemenuer.  

Drikkemenuerne vælges på forhånd, men gæsterne kan vælge de enkelte drikkevarer på dagen.  

For at sikre den bedste oplevelse anbefaler vi, at I forudbestiller velkomstbobler, vin, vand, øl etc. på forhånd, hvis muligt, så vi kan sørge for at have jeres drikkevarer klar ved ankomst.   

Den valgte menu skal være ens til selskaber på +10 personer, men vi tager naturligvis højde for allergener. Jeres endelige menuvalg, inklusiv særlige hensyn, samt endeligt gæsteantal skal være os i hænde senest 7 dage før ankomst. Reserverer I med kortere varsel, bedes I fremsende oplysningerne hurtigst muligt.

Betaling

Regningen skal betales samlet af én person, såfremt der betales på aftenen. Vi modtager langt de fleste typer kreditkort. Erhvervskunder kan også afregne ved bankoverførsel jf. fremsendt faktura. Ved faktura skal betalingen være os i hænde senest dagen inden arrangementet. 

Kreditkortgebyr: Alle firmakort, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.  

Annullering

Reservationen kan annulleres frem til 7 dage før arrangementet. Annulleres senere end dette, vil I blive faktureret for det antal, I har oplyst os 7 dage inden arrangementet. Dette oplyste antal vil I blive faktureret som minimumsantal på aftenen, samt ved udeblivelse fra arrangementet. Er der ikke aftalt en menu, vil faktureringsprisen være DKK 350 pr. person.  

Bordopstilling

Grupper placeres altid som en samlet gruppe. Vi gør vores bedste, men vi kan desværre ikke love en specifik placering i restauranten. For større grupper kan det blive nødvendigt at benytte flere borde, som står i nærheden af hinanden. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!