take away århus

Guide:
Her finder du den bedste take away i Aarhus

Smilets by er berømt for mange ting. Aros, Den Gamle By, Dokk 1 og Marselisborg slot, for blot at nævne et par stykker. Men også på den danske madscene har Danmarks næststørste by i den grad gjort sig bemærket på det kulinariske landkort. Byen bugner nemlig af smagfulde muligheder, og dét er uanset, om du er på udkig efter din næste restaurantoplevelse eller take away i Aarhus.

Hos Hooked har vi endnu ikke fundet vejen til den anden side af Storebælt – endnu -, men hvem ved? Måske vi en dag også kommer til at lange Fish & Chips, og alle de andre favoritter fra vores menu, over disken i smilets by. Indtil det bliver en realitet, har vi været en tur i byen og smagt på nogle af de bedste madoplevelser, hvis du skal spise take away i Aarhus.

We Feat - Grønt og godt

Hos We Feat i Guldsmedgade er der skruet op for de mange gode smage, når den populære kæde langer lækre salater, sprøde sandwich og friskpressede juices over disken. Fokus er på de gode råvarer, der altid er 100% økologiske. Stemningen er uformel og viben ‘down-to-earth’, når du besøger den hyggelige salatbiks eller tager dine grønne favoritter med, som take away i Aarhus.

OliNico - franske hverdagsklassikere

Ny dag. Ny menu. Så simpel er OliNicos koncept. En fransk bistroklassiker i byens centum, der serverer anderledes og billig take away i Aarhus. Inspirationen finder den populære restaurant i det europæiske landkøkken, mens råvarerne baseres på sæsonens bedste. Med andre ord er OliNico et sikkert og smagfuldt valg, hvis du er på udkig efter take away i Aarhus der både er anderledes, prisvenligt og fuld af smag.

 

Aarhus take away og streetfood

Man kommer ikke udenom Aarhus Street Food, når samtalen falder på den bedste take away i Aarhus. For på det store street food marked finder du noget for enhver smag, lyst og craving. Greasy burgers, vegetarisk pita, græsk spetzofai og en af vores absolutte favoritter: linefanget kuller med sprøde fritter og hjemmelavet tartarsauce.

Café Fika - en vegetarisk favorit

Er du til det grønne køkken? Måske er du vegetar eller forsøger at skære ned på dit ugentlige indtag af kød? Så er Café Fika et oplagt sted at starte. Den hyggelige café, der blandt andet har til huse på den populære Jægersgårdgade, har nemlig menuen fuld af grønne favoritter.

Råvarerne er gode og økologiske – og det samme er de mange smage. Snup deres populære veganske majspandekager med som take away i Aarhus – eller smag en af de lækre og propfyldte sandwiches.

De fyrretyve røvere - byens bedste pita

De fyrretyve røverer er et lokalt gadekøkken, der muligvis serverer de bedste pita, som take away, i Aarhus. Byg og sammensæt din personlige pita, som du bedst kan lide den – eller lad De fyrretyve røvere om at vælge for dig med en af deres faste pitaer på menuen.

Skal det være nemt, hurtigt og lækkert, er det lokale gadekøkken, der byder på både kød og grønt, et oplagt valg.

Mulighederne for take away i Aarhus er mange

Har du fået smag på mere? Så kan du med fordel svinge forbi nogle af vores udvalgte favoritter i smilets by og prøve dem på egen hånd. Vi er meget begejstrede over det store, kulinariske udvalg i byen, og ved, at der gemmer sig endnu flere skjulte skatte derude.

restaurant valby