Hooked Restaurant Nørrebro

Placeret centralt på hippe Nørrebro finder du enhver fiskeelskers drøm.

105 anmeldelser
4.5/5

Adresse:
Nørrebrogade 59
2200 Nørrebro

Åbningstider:
12.00 – 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Velkommen til vores restaurant på Nørrebro

Her kan du hoppe ombord i et hav af forskellige slags fisk og skaldyr – serveret i streetfood style. Prøv alt godt fra havet lige fra Fish & Greens til Lobster Rolls, Hooked Burger og friteret Calamari.

Hooked billede til Daniel

Byens bedste street food fra havet

Den saftige mørksej, som du kan smage i vores Fish & Chips, kommer direkte fra Nordsøen. På den måde sikrer vi, at din fisk altid er veltilberedt og fuld af smag. Besøger du vores restaurant på Nørrebro, kan du forvente en aften i højt tempo. Du finder menuen på væggen, og når du har besluttet dig, bestiller du ved kassen.

Er dit besøg i vores restaurant første stop på en aften ude, kan du prøve en af vores cocktails på fad eller nyde en kold øl fra BRUS sammen med din Hooked favorit.

Dyk ned i vores menukort, hvor du finder et bredt udvalg af fisk og skaldyr. Vil du være sikret en plads, når du besøger vores restaurant, kan du  booke dit bord på forhånd. Er du mere til at nyde din mad derhjemme, er dette naturligvis også en mulighed. Bestil din mad med som takeaway.

Nyd din fisk midt på Nørrebro

Midt på den travle Nørrebrogade mødes havet og streetfood i den hippe restaurant Hooked. Nørrebro er Københavns farverig og livlige bydel. Her finder du en stor mangfoldighed, den farverige Røde Plads og masser af trendy barer og lækre spisesteder. Blandt disse mange steder ligger Hooked, hvor du på en solskinsdag kan nyde en frokost ude foran midt på Nørrebrogade.

Ikke langt fra vores restaurant finder du Assistens Kirkegården, hvor du kan nyde en gå tur sammen med resten af Nørrebro. Start din eftermiddag med en god frokost i uformelle og hyggeligt omgivelser og afslut med en gåtur på Nørrebro.

Street food på Nørrebro

Blandt det konstant stigende antal restauranter på Nørrebro finder du Hooked, der med sin rå stil altid sigter efter at servere den lækreste street food i vores restaurant. 2 år i træk er vores restaurant på Nørrebro blevet kåret til at servere byens bedste street food, som er en pris vi forsøger at leve op til i alle aspekter. Det skal være let at nyde maden, derfor kan du altid booke bord i restauranten eller blot tage maden med på turen ned ad Nørrebrogade næste gang du skal prøve vores fiskeanretninger – street food style.

Vi ses på Nørrebro

Besøg vores restaurant på Nørrebro, hvor vi alle ugens dage står klar til at servere en god, solid frokost eller en middag ude. Vi har åbent mandag til søndag fra kl. 12.00 til kl. 22.00. Vi gør dog opmærksom på, at køkkenet lukker kl. 21.00.

Kig forbi vores restaurant alle ugens dage, og nyd et lækkert måltid i uformelle omgivelser sammen med resten af Nørrebro.

Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os på Vesterbro.

Kig forbi

Nørrebro
+45 30 70 59 22

Kødbyen
+45 30 70 89 23

Office / Catering
+45 25 12 97 88

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00

Køkkenet lukker kl. 21:00

© All rights reserved

Hooked Aps ❤