Hooked Restaurant Nørrebro

Placeret centralt på hippe Nørrebro finder du enhver fiskeelskers drøm.

105 anmeldelser
4.5/5

Adresse:
Nørrebrogade 59
2200 Nørrebro

Åbningstider:
12.00 – 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Velkommen til restaurant Nørrebro

Her kan du hoppe ombord i et hav af forskellige slags fisk og skaldyr – serveret i street food style. Prøv alt godt fra havet, som Fish & Greens, Lobster Rolls, Hooked Burger og friteret Calamari.

Byens bedste street food fra havet

Den saftige mørksej, som du kan smage i vores Fish & Chips, kommer direkte fra Nordsøen. På den måde sikrer vi, at din fisk altid er veltilberedt og fuld af smag. Besøger du vores restaurant Nørrebro, kan du forvente en aften i højt tempo. Du finder menuen på væggen, og når du har besluttet dig, bestiller du ved kassen.

Er dit besøg i vores restaurant første stop på en aften ude, kan du prøve en af vores cocktails på fad eller nyde en kold øl fra BRUS sammen med din Hooked favorit.

Dyk ned i vores menukort, hvor du finder et bredt udvalg af fisk og skaldyr. Vil du være sikret en plads, når du besøger restaurant Nørrebro, kan du  booke dit bord på forhånd. Er du mere til at nyde din mad derhjemme, er dette naturligvis også en mulighed. Bestil din mad med som takeaway.

Nyd din fisk i restaurant Nørrebro

Midt på den travle Nørrebrogade mødes havet og streetfood i den hippe restaurant Hooked. Nørrebro er Københavns farverig og livlige bydel. Her finder du en stor mangfoldighed, den farverige Røde Plads og masser af trendy barer og lækre spisesteder. Blandt disse mange steder ligger Hooked, hvor du på en solskinsdag kan nyde en frokost ude foran midt på Nørrebrogade.

Ikke langt fra restaurant Nørrebro finder du Assistens Kirkegården, hvor du kan nyde en gåtur sammen med resten af Nørrebro. Start din eftermiddag med en god frokost i uformelle og hyggeligt omgivelser og afslut med en gåtur på Nørrebro.

Fiskeburger

Street food på Nørrebro

Blandt det konstant stigende antal restauranter på Nørrebro finder du vores restaurant, der med sin rå stil altid sigter efter at servere den lækreste street food. 2 år i træk er vores restaurant på Nørrebro blevet kåret til at servere byens bedste street food, som er en pris vi forsøger at leve op til i alle aspekter. Det skal være let at nyde maden, derfor kan du altid booke bord i restauranten, eller blot tage maden med på turen ned ad Nørrebrogade, næste gang du skal prøve vores fiskeanretninger – street food style.

Vi ses på Nørrebro

Besøg vores restaurant på Nørrebro, hvor vi alle ugens dage står klar til at servere en god, solid frokost eller en middag ude. Vi har åbent mandag til søndag fra kl. 12.00 til kl. 22.00. Vi gør dog opmærksom på, at køkkenet lukker kl. 21.00.

Kig forbi vores restaurant alle ugens dage, og nyd et lækkert måltid i uformelle omgivelser sammen med resten af Nørrebro.

Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os på Vesterbro og i Carlsberg Byen.

Kig forbi

Nørrebro
+45 69 16 18 16

Kødbyen
+45 69 16 18 16

Carlsberg byen
+45 69 16 18 16

Office / Catering
+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00

Køkkenet lukker kl. 21:00

© All rights reserved

Hooked Aps ❤