Restaurant Hooked Kødbyen (Vesterbro)

I det populære område Kødbyen på Vesterbro finder du vores restaurant.

53 anmeldelser
4.5/5

Adresse:
Halmtorvet 34
1700 Vesterbro

Åbningstider:
12.00 – 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Velkommen til Hooked - restaurant Kødbyen

Konceptet er enkelt og inspireret af streetfood. Du finder menuen på væggen i vores restaurant, bestiller ved kassen og henter selv maden, når den er klar.

Besøg os i Kødbyen (Vesterbro), hvor vi har skabt de perfekte rammer for at nyde en lækker middag med vennerne eller pleje kærligheden. Du kan naturligvis også altid få maden med som takeaway.

Hop ombord i vores restaurant

På Halmtorvet 34, lige overfor Kødbyen, finder du vores restaurant Hooked. Restauranten er dobbelt så stor som vores spisested på Nørrebrogade, og det betyder, at vi har plads til lige omkring 125 glade gæster fordelt ude og inde.

Da vi ofte har mange besøgende, kan du sikre dig en plads ved at booke bord på forhånd.

Gå på opdagelse i vores lækre menu, hvor du kan smage alt fra fiskeburgere, lækre Lobster Rolls, fish and chips til poke bowls og mange andre lækre og friske fiskeretter, som passer perfekt til en god frokost ude eller en aften i afslappet stemning.

Alle retterne er lavet af de bedste råvarer, så du altid er sikret den gode smag.

Hvis vores hyggelige restaurant er første stop inden en bytur, kan du prøve en af vores cocktails på fad, eller nyde en kold øl til middagen. Og går turen videre ud i byen, er der også rig mulighed for at besøge en af de mange omkringliggende barer i Kødbyen.

Spisestedet er centralt placeret ved Kødbyen (Vesterbro), og kommer du hertil med tog, finder du restauranten blot 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Kødbyens hippeste restaurant

På Hooked serverer vi byens bedste streetfood direkte fra havet. I vores restaurant kan hele familien samles, eller gode venner mødes omkring vores langborde og smage på et bredt sortiment af fisk og skaldyr. Under markisen i sommerhalvåret kan I nyde en kold drink og et lækkert måltid med kig til den pulserende og hippe Kødbyen.

Når du besøger vores restaurant i Kødbyen (Vesterbro), skal du ikke forvente hvide duge. Restauranten er indrettet i et råt look med metalstole, betonborde og hvide fliser på væggene, der leder tankerne hen mod Kødbyens historie.

Vi ses på Hooked i Kødbyen (Vesterbro)

Besøg vores restaurant i Københavns smarteste kvarter, Kødbyen, hvor du i uformelle omgivelser kan nyde en lækker frokost eller middag med familien, ses med gamle venner eller tage på date med kæresten.

Nyd enten maden i vores tre fiskerestauranter i København på henholdsvis Nørrebro, i Carlsberg Byen eller Halmtorvet eller som takeaway. Vi har åbent alle dage fra kl. 12.00 til kl. 22.00 (Køkkenet lukker kl. 21.00).

Kig forbi

Nørrebro
+45 69 16 18 16

Kødbyen
+45 69 16 18 16

Carlsberg byen
+45 69 16 18 16

Office / Catering
+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00

Køkkenet lukker kl. 21:00

© All rights reserved

Hooked Aps ❤