Restaurant Hooked Kødbyen (Vesterbro)

I det populære område Kødbyen på Vesterbro finder du vores restaurant.

53 anmeldelser
4.5/5

Adresse:
Halmtorvet 34
1700 Vesterbro

Åbningstider:
Man – Søn: 12:00 – 22:00

Velkommen til Hooked - Restaurant Kødbyen

Hookeds koncept er enkelt og godt. Vi serverer friskfanget fisk og skaldyr i Kødbyens uformelle fiskerestaurant, hvor stemningen er casual og hyggelig.

Besøg os i Kødbyen på Vesterbro, hvor du kan nyde alt godt fra havet – lavet med nøje udvalgte råvarer fra lokalområdet af bedste kvalitet. Book et bord online og besøg os i restauranten eller bestil maden til take away.

Hop ombord i vores restaurant

På Halmtorvet 34 lige overfor Kødbyen, finder du den hyggeligste fiskerestaurant i København. Vores restaurant på Vesterbro er dobbelt så stor, som vores spisested på Nørrebrogade, men bare rolig; stemningen er stadig lige så god og hyggelig. Vi har plads til 125 glade gæster både til hverdag og til fest, og det er både muligt at sidde udenfor og indenfor alt efter vejret. Vores restaurant på Vesterbro er godt besøgt, så du kan med fordel booke bord i forvejen her. 

Gå allerede nu på opdagelse i vores menu. Den er sammensat af gode retter, som viser vores kærlighed til fisk og skaldyr. Vores mission med Hooked har fra starten været, at få danskerne til at elske fisk og skaldyr ligeså meget som vi selv gør. Du kan blandt andet nyde Fish & Chips, Lobster Rolls, Poké bowls og meget mere – og hvis du er vegetar, har vi også noget for dig.

Vores uformelle restaurant kan hurtigt blive jeres første stop inden en tur i byen, vi serverer friske cocktails på fad og kolde øl til middagen, øllene er fra Nørrebro-brandet TO ØL. Efter et hyggeligt besøg hos os, kan du med fordel slentre ned ad Sønder Boulevard og besøge de mange omkringliggende barer.

Vores restaurant Vesterbro er centralt placeret ved Kødbyen, og vi ligger tæt på tog og metro – blot 5 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Kødbyens uformelle fiskerestaurant

På Hooked kan hele familien samles eller gode venner kan mødes omkring vores langborde og smage på et bredt udvalg af kvalitetsfisk- og skaldyr. I sommerhalvåret kan det foregå under markisen, hvor I kan nyde gode, kolde drinks og et godt måltid lige i hjertet af det pulserende Vesterbro. Vores restaurant i Kødbyen på Vesterbro har vi indrettet med Kødbyens historie i tankerne og med jeres besøg, bliver I derfor budt velkommen i afslappede og rå omgivelser, men med hyggen helt i top.

Vi ses på Hooked i Kødbyen (Vesterbro)

Besøg os i Kødbyen, der er kendt for at huse mange af Københavns bedste restauranter. I uformelle omgivelser kan du nyde et godt måltid lavet på gode og nøje udvalgte råvarer. Skal du ses med familien, gode venner eller på en date med kæresten, så glæder vi os til at byde jer velkomne på vores hyggelige fiskerestaurant.

Find os også på Nørrebro eller i Carlsberg Byen.

Kig forbi

Nørrebro
+45 69 16 18 16

Kødbyen
+45 69 16 18 16

Carlsberg byen
+45 69 16 18 16

Office / Catering
+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00

© All rights reserved

Hooked Aps ❤

Obs: Tipster værdibeviser skal indløses i restauranten.
Ved bestilling på forhånd skal der ringes til +4569161816