Velkommen til Hooked - Restaurant Carlsberg Byen

  • Købkes Pl. 36, 1770 København

Vores restaurant Carlsberg Byen ligger tæt på Valby. Her kan du opleve seafood i bedste street food style. Du finder os lige i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby, hvor du vil kan smage på havets delikatesser i Københavns nyeste bydel.

Dennis Frandsen--3

Smag på havets goder

Dyk ned i menukortet, der som i vores andre restauranter indeholder alt godt fra havet. Du kan blandt andet smage Fish & chips, de populære Lobster Rolls og vores egen Hooked burger, der består af velsmagende mørksej, som kommer direkte fra Nordsøen. Har du lyst til noget grønt, vil vi anbefale dig vores Fish & Greens eller en farverige Poke Bowl.

I vores restaurant kan menukortet findes på væggen bag baren. Når du har besluttet dig, står vi klar til at tage imod din bestilling ved kassen.

Besøger du vores restaurant Carlsberg byen, der ligger i nærheden af Valby, vil du kunne sikre dig en plads ved at booke bord på forhånd. Har du mere lyst til at nyde din mad i hjemlige omgivelser, vil det også være muligt at bestille din mad som take away.

Kom nyd fisk i afslappet stemning

I vores restaurant Carlsberg Byen har vi sat rammerne for en uformel og afslappet stemning, som også kan opleves i de andre Hooked restauranter. Kalder byen senere, så start aftenen her på restaurant Carlsberg Byen, der med sin placering tæt s-togsstoppet gør det nemt at komme både til og fra restauranten. Kommer du eksempelvis fra Valby, Vesterbro eller indre by er det blot få stop.

I vores restaurant ved Carlsberg Byen serverer vi cocktails på fad, og kolde øl fra BRUS. Den perfekte kombination med din Hooked favorit. Så kig forbi Hooked restaurant, Carlsberg Byen.

Frisk fisk lige i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby

Carlsberg Byen er Københavns nye bykvarter, og er placeret mellem Frederiksberg og Valby, hvor gaderne summer af liv. Her er der masser af muligheder for indkøb, at opleve kulturelle aktiviteter eller gå tur i de grønne områder. Her er J.C. Jacobsens have et oplagt valg. Der er ingen bilos, tværtimod er der både s-tog og metrostation, som gør det nemt at besøg Hooked.

Kig forbi

Nørrebro
+45 69 16 18 16

Kødbyen
+45 69 16 18 16

Carlsberg byen
+45 69 16 18 16

Office / Catering
+45 69 16 18 16

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00

Køkkenet lukker kl. 21:00

© All rights reserved

Hooked Aps ❤