Velkommen til Hooked - Restaurant Carlsberg byen

Vores restaurant Carlsberg byen, kommer til at ligge tæt på Valby. Her vil du opleve seafood i bedste street food style. Her vil du kunne finde os lige i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby, hvor du vil kunne smage på havets delikatesser i Københavns nyeste bydel.

Dennis Frandsen--3

Smag på havets goder

Dyk ned i menukortet, der som i vores andre restauranter vil indeholde alt godt fra havet. Du vil blandt andet kunne smage Fish & chips, den populære Lobster Roll og vores egen Hooked burger, der består af velsmagende mørksej, som kommer direkte fra Nordsøen. Har du lyst til noget grønt, vil vi anbefale dig vores Fish & Greens eller en farverige Poke Bowl.

I vores restaurant vil vores menukort kunne findes på væggen, hvor vi efterfølgende vil være klar til at tage imod din bestilling ved kassen.

Besøger du vores restaurant Carlsberg byen, der ligger i nærheden af Valby, vil du kunne sikre dig en plads ved at booke bord på forhånd. Har du mere lyst til at nyde din mad i hjemlige omgivelser, vil det også være muligt at bestille din mad som take away.

Kom nyd fisk i afslappet stemning

Vores restaurant Carlsberg byen vil sætte rammerne for en uformel og afslappet stemning, som også kan opleves i de andre Hooked restauranter. Kalder byen senere, så start aftenen her på restaurant Carlsberg byen, der med sin placering tæt s-togsstoppet gør det nemt at komme både til og fra restauranten. Kommer du eksempelvis fra Valby, Vesterbro eller indre by er det blot få stop.

I vores restaurant ved Carlsberg byen serverer vi cocktails på fad, eller smag på en kold øl fra BRUS. Den perfekte kombination med din Hooked favorit. Så kig forbi Hooked restaurant, Carlsberg byen.

Hooked lobster roll

Frisk fisk lige i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby

Carlsberg byen er Københavns nye bykvarter, og er placeret mellem Frederiksberg og Valby, hvor gaderne summer af liv. Her er der masser af muligheder for indkøb, at opleve kulturelle aktiviteter eller gå tur i de grønne områder. Her er JC Jacobsens have et oplagt valg. Der er ingen bilos, tværtimod er der både s-tog og metrostation, som gør det nemt at besøg Hooked.

Kig forbi

Nørrebro
+45 30 70 59 22

Kødbyen
+45 30 70 89 23

Office / Catering
+45 25 12 97 88

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00

Køkkenet lukker kl. 21:00

© All rights reserved

Hooked Aps ❤